True Blood
- HorrorHR
- Site Admin
- Scarface
Re: True Blood
Pročita san prvi broj- mah, bljutavo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- HorrorHR
- Site Admin
a crtež? radnja nastavlja neku sezonu ili?Ghostface wrote:Pročita san prvi broj- mah, bljutavo.
- Scarface
HorrorHR wrote:a crtež? radnja nastavlja neku sezonu ili?Ghostface wrote:Pročita san prvi broj- mah, bljutavo.
Crtež mi je tako-tako, ma sve skupa je nekako baš bezveze, neman nekih posebnih negativnih al ni pozitivnih dojmova. Priča je zasebna, nešto poput onih minizoda. Ostaje pročitat ostale brojeve, možda bude bolje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
Zahuktava se
koji finiš devete....
SpoilerShow
a oni likovi od Crystal bi mogli biti vukodlaci isto, kad su ušli u birc Sam ih je njuškao, a i to bi objasnilo kako se onaj tip odvezao..znači ili vukodlaci ili šifteri.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
callac wrote:Zahuktava sekoji finiš devete....
![]()
SpoilerShowa oni likovi od Crystal bi mogli biti vukodlaci isto, kad su ušli u birc Sam ih je njuškao, a i to bi objasnilo kako se onaj tip odvezao..znači ili vukodlaci ili šifteri.
SpoilerShow
da, ali ja sam već odmah pomislio da su prije shapeshifteri, a ne vukodlaci... a vidjeti ćemo. Ne vjerujem da će biti riječ o novim stvorenjima, he.
Michel puši karu.
- elrania
SpoilerShow
očito je da nešto jesu tog tipa i prema svemu dosad, prije bih i sama rekla da su shifteri.
- Sammy
evo nadoknadio sam propustene epizode i mogu reci samo - 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Deimos
SpoilerShow
po knjizi su werepanthers, mogu se samo u pantere pretvarat
- Josef K
Odlična deveta!!
Who's a pussy?! Who's a fucking pussy?!?
Sam car!
Who's a pussy?! Who's a fucking pussy?!?
Sam car!
SpoilerShow
Pretpostavljo sam da je Franklin živ i sad mi je žao kad ga je Jason ubio...
- elrania
sad mi je opet dosadna serija
kako se samo digla tokom onih nekih prethodnih epizoda i onda mi opet nije neko zadovoljstvo pratiti je.
kako se samo digla tokom onih nekih prethodnih epizoda i onda mi opet nije neko zadovoljstvo pratiti je.
- callac
c/p sa Tportala
Ana Paquin i Stephen Moyer – glumačke kolege vezane bračnim sponama
Anna i Stephen, zvijezde HBO-ove serije 'True Blood', dvije godine su u vezi čija se strast odrazila i na likove u seriji. Tako je Annina Sookie Stackhouse u ljubavnoj vezi sa Stephenovim Billom Comptonom. Isprepletene privatnosti i posla, Anna i Stephen odlučili su da u njihovim životima nema mjesta drugim i trećim osobama, pa su se odlučili vjenčati. Ceremoniju su obavili na privatnom imanju u Malibuu, razmijenivši zavjete u šatoru blizu plaže, a među slavnim uzvanicima viđeni su i Carrie Preston, Elijah Wood i Michael Emerson.
Ana Paquin i Stephen Moyer – glumačke kolege vezane bračnim sponama
Anna i Stephen, zvijezde HBO-ove serije 'True Blood', dvije godine su u vezi čija se strast odrazila i na likove u seriji. Tako je Annina Sookie Stackhouse u ljubavnoj vezi sa Stephenovim Billom Comptonom. Isprepletene privatnosti i posla, Anna i Stephen odlučili su da u njihovim životima nema mjesta drugim i trećim osobama, pa su se odlučili vjenčati. Ceremoniju su obavili na privatnom imanju u Malibuu, razmijenivši zavjete u šatoru blizu plaže, a među slavnim uzvanicima viđeni su i Carrie Preston, Elijah Wood i Michael Emerson.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- DrugsBunny
Kak se zove ženska sa naslovnice?
Iritantna je mnogo.
Iritantna je mnogo.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...