sken iz časopisa za novi nastavak Batmana. Prejebeno izgleda, a od negativaca se pojavljuje Catwoman i Two - face.
Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
http://twitpic.com/photos/JJBro1
sken iz časopisa za novi nastavak Batmana. Prejebeno izgleda, a od negativaca se pojavljuje Catwoman i Two - face.
A radnja bi se trebala događati u jednom dijelu grada pod opsadom gdje upravljaju ti poznati negativci.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
john_constantine wrote:http://twitpic.com/photos/JJBro1
sken iz časopisa za novi nastavak Batmana. Prejebeno izgleda, a od negativaca se pojavljuje Catwoman i Two - face.![]()
A radnja bi se trebala događati u jednom dijelu grada pod opsadom gdje upravljaju ti poznati negativci.
mah...tek na jesen iduće godine dolazi
- Wendigo
navukao sam se na titan quest, ko guzica.
igrao do pola 5 ujutro...
- Decadentor
igro prije i odusto bez nekog razlogaWendigo wrote:navukao sam se na titan quest, ko guzica.

- boyko
i ja.meni dosadila s vremenomDecadentor wrote:igro prije i odusto bez nekog razlogaWendigo wrote:navukao sam se na titan quest, ko guzica.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- maddjuro
ima li tu netko tko je upoznat s dragon quest srijalom, kakav je, jeli radnja povezana ili je kao i FF serijal svaki nastavak priča za sebe, ponjviše me zanimaju djelovi koju su na ovim novijim konzolama (PS1 i PS2)....
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Wheel Smith
- Andrej
Aaaaaaaaaaaaaa, kikovali me juče sa "Call of duty - united offensive" servera, jer sam 20 puta u jednoj partiji ubio administartora...
Mother fucker.
Koja sujeta....
A samo to igram s vremena na vreme.
Koja sujeta....
A samo to igram s vremena na vreme.
We're all mad here...
- maddjuro
shadow hearts (pvi dio)- pišem ovo dok se vrte end creditsi. Igra mi se dopala ali nije me oborila s nogu. Likovi su interesantni kao i priča. Sviđa mi se "inovativan" način borbe, pošto se nesjećam da sam se susreo s tako nečim prije, a možda i jesam; tko bi sve popamtio, ima šest likova ali u načelu su samo 3 lika korisna, glavni hedina healerica, i koliko mi se čini onaj vampir, su najbolji izbori za korištenje. Ima nešto humora u igri, i dva kraja onaj "bad"ending koji je ujedno i stvarni ending na koji se dvojka nastavlj(koji sam i ja imao) i good ending koji nemam namjeru pokušavati dobiti.
Svaki lik ima opremu koja e sastoji od 5 djelova : oružje, odelo, i 3 acesoria.
Sada par minusa, igra je za RPG relativno kratka, meni je trebalo da je pređem ni 24 sata, s time da sam i grindao, i potratio koji sat u bezveznom trčanju, jer nisam znao što je di. malo mi je bilo bezveza da se bossevima nemogu dati nikakvi status ailmenti tipa poison, silence....Također učenje magija je , barem meni, malo jadno bilo, jer se u ovoj igi magije dobiju svakih par lvl-a i to samo njihnekoliko. Tako da sve u svemu spell count i nije nešto, pogotovo pošto je dobar dio spellova beskoristan, tj bio je bar meni. Do lvla 50-ish nauče više manje svi spelovi, a do toga se lvla relativno brzo da doći.
također moram priznati da sam se podosta skrumpirao na zadnjemu bosu i da sam ga nekako dokrajčio s zadnjim preživjelim likom koji je bio skroz pri kraju healtha (za to sam si sam kriv jer sam zaboravio kupiti mama poutione).
Da zaključim, igra je ok, nije odlična, ali se u njoj da užiati, bossovi nisu preteški, ako vas i boss porazi to je u pravilu jer nemate zaštitu od nekih instant death napada,tako da kada to stavite ste mirni u idućem okršaju s istim , ova igra je relativno lagana, ali kao što sam gore naveo zabavna,iako ponekad frustrirajuća(radi onoga načina borbe koji sam gore naveo)
Sada planiram možda još jedan puta prjeći resident evil 4, nakon što otključam tomi-gun.
A nakon toga ili shadow hearts 2 ili neki drugi Rpg koji imam na lageru
Svaki lik ima opremu koja e sastoji od 5 djelova : oružje, odelo, i 3 acesoria.
Sada par minusa, igra je za RPG relativno kratka, meni je trebalo da je pređem ni 24 sata, s time da sam i grindao, i potratio koji sat u bezveznom trčanju, jer nisam znao što je di. malo mi je bilo bezveza da se bossevima nemogu dati nikakvi status ailmenti tipa poison, silence....Također učenje magija je , barem meni, malo jadno bilo, jer se u ovoj igi magije dobiju svakih par lvl-a i to samo njihnekoliko. Tako da sve u svemu spell count i nije nešto, pogotovo pošto je dobar dio spellova beskoristan, tj bio je bar meni. Do lvla 50-ish nauče više manje svi spelovi, a do toga se lvla relativno brzo da doći.
također moram priznati da sam se podosta skrumpirao na zadnjemu bosu i da sam ga nekako dokrajčio s zadnjim preživjelim likom koji je bio skroz pri kraju healtha (za to sam si sam kriv jer sam zaboravio kupiti mama poutione).
Da zaključim, igra je ok, nije odlična, ali se u njoj da užiati, bossovi nisu preteški, ako vas i boss porazi to je u pravilu jer nemate zaštitu od nekih instant death napada,tako da kada to stavite ste mirni u idućem okršaju s istim , ova igra je relativno lagana, ali kao što sam gore naveo zabavna,iako ponekad frustrirajuća(radi onoga načina borbe koji sam gore naveo)
Sada planiram možda još jedan puta prjeći resident evil 4, nakon što otključam tomi-gun.
A nakon toga ili shadow hearts 2 ili neki drugi Rpg koji imam na lageru
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
je, znam da sam zapeo na tom RPG - u radi bossa. Ne znam je li u pitanju bila instant death ili prejaki boss, ali znam da sam tada slabo grintao svoje likove. Za likovima se slažem, glavni lik i vampir su dobra kombinacija. A koristio bi healera, čarobnjaka ili onu curu.
e drugi nastavak je puno ljepši i bolji od originala s dosta noviteta i sidequestova (to imaš tek prije završne faze protiv posljednjeg bossa u igri). A likovi puno otkačeniji. Ja igram trenutno ovaj Hack// što sadržava 7 igara. Baš uvrnuto s obzirom da je riječ o MMORPG - u (odnosno, prikaz takvog istog), ali svaki nastavak je izgleda potpuno isti. Valjda ima nekakve razlike, a i postoji convert za svaki nastavak...
e drugi nastavak je puno ljepši i bolji od originala s dosta noviteta i sidequestova (to imaš tek prije završne faze protiv posljednjeg bossa u igri). A likovi puno otkačeniji. Ja igram trenutno ovaj Hack// što sadržava 7 igara. Baš uvrnuto s obzirom da je riječ o MMORPG - u (odnosno, prikaz takvog istog), ali svaki nastavak je izgleda potpuno isti. Valjda ima nekakve razlike, a i postoji convert za svaki nastavak...
Michel puši karu.
- john_constantine
Gearbox radi na Duke Nukem Forever?
Da li će nakon 13 godina u razvoju Duke Nukem Forever ipak eventualno izaći na police?

Da li će nakon 13 godina u razvoju Duke Nukem Forever ipak eventualno izaći na police?
Mah, kada se samo sjetim vrhunskog trailer nekoć koji je obećavao vrhunsku zabavu s puno noviteta...Nakon sad vjerojatno već 90 godina razvoja, čini se da će Duke Nukem Forever ipak ugledati svjetlo dana. Sudeći po glasinama, Gearbox Software, razvojni tim postapokaliptičnog FPS/RPG hibrida Borderlands, je preuzeo projekt Duke Nukem Forever, započet još 1997.
Razvoj Duke Nukem Forevera je (ponovno) zastao otkad se 3D Realms razvojni tim raspao 2009. Izdavač Take-Two ih je potom tužio zbog toga što nisu završili igru u prihvatljivom vremenskom roku. Na što je uslijedila protu-tužba. No, sudski spor je okončan u svibnju ove godine.
Randy Pitchford, CEO Gearboxa je rekao da će više informacija o Duke Nukem Forever moći dati na ovogodišnjem Penny Arcade Expou u Seattlu.
Michel puši karu.
- Bub
Ma jooj neće to biti dobro...igrao sam i Duke Nukem 2D, ali ovaj Forever nekako me uopće ne pali
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
Da. Ma više niti nema smisla izdavati igru koja je već puno puta prerađivana iznova. Ja već dugo pratim to otkad sam kao klinac čitao najavu za igru. Kako smo onda samo čekali da izađe s obzirom da je trailer pokazivao da je igra skoro već gotova. I na kraju ništa... Nema šanse da to bude uspjeh kao u slučaju Starcrafta 2.Bub wrote:Ma jooj neće to biti dobro...igrao sam i Duke Nukem 2D, ali ovaj Forever nekako me uopće ne pali
Michel puši karu.
- Bub
Meni isto u početku kad sam vidio da će pravit, ali sve te komplikacije bljak.
Starcraft bi tako igrao, ali nažalost nemam vremena za strategije. Koliko vidim da ju hvale i pogledao sam nekoliko gameplay-a na youtube-u...izgleda jebeno...
Starcraft bi tako igrao, ali nažalost nemam vremena za strategije. Koliko vidim da ju hvale i pogledao sam nekoliko gameplay-a na youtube-u...izgleda jebeno...
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
olio
call of cthulhu dark corners of the earth
zasad super igra
atmosfera
zasad super igra
atmosfera