TRAILER

Nema na čemu. Također san jako veliki fan čak i nove verzije, a ovaj crossover me oduševija.filmophil wrote:ajme moj najdraži crtićkako volim te ninja kornjače, hvala ghost kaj si ovo metnuo na forum
he, također sam kao klinac obožavao gledati nindža kornjače.HorrorHR wrote:ejpril naruči picu![]()
TMNT zakon, baš kako kaže netko ovdje flashback djetinjstva. glede crtića nisam nikada gledao ovu novu verziju, a ona stara je bila i na TV, i ako se ne varam na kazetama.
sjećam se i prvi put kada se TMNT film pojavio dakako na piratima u videoteci - u maniji gledanja ninja filmova, to je bilo stvarno nešto potpuno drugačije
john_constantine wrote:he, također sam kao klinac obožavao gledati nindža kornjače.HorrorHR wrote:ejpril naruči picu![]()
TMNT zakon, baš kako kaže netko ovdje flashback djetinjstva. glede crtića nisam nikada gledao ovu novu verziju, a ona stara je bila i na TV, i ako se ne varam na kazetama.
sjećam se i prvi put kada se TMNT film pojavio dakako na piratima u videoteci - u maniji gledanja ninja filmova, to je bilo stvarno nešto potpuno drugačijeOnaj intro s precool muzikom, stripovi, igračke, VHS - ovi, a tek oni igrani filmovi.
Zadnji put sam gledao neku animiranu seriju koja je bila na televiziji i odustao sam od te nove verzije. Niti je bilo poznatih starih negativaca, niti mi se dopala ta dječja animacija...
April je baš bila seksi lik.
HorrorHR wrote:john_constantine wrote:he, također sam kao klinac obožavao gledati nindža kornjače.HorrorHR wrote:ejpril naruči picu![]()
sjećam se i prvi put kada se TMNT film pojavio dakako na piratima u videoteci - u maniji gledanja ninja filmova, to je bilo stvarno nešto potpuno drugačijeOnaj intro s precool muzikom, stripovi, igračke, VHS - ovi, a tek oni igrani filmovi.
Zadnji put sam gledao neku animiranu seriju koja je bila na televiziji i odustao sam od te nove verzije. Niti je bilo poznatih starih negativaca, niti mi se dopala ta dječja animacija...
April je baš bila seksi lik.
Al' ne kao Joise and the pussycats![]()
![]()