The Sorcerer's Apprentice (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
metallicat

Re: The Sorcerer's Apprentice (2010)

Post by metallicat » 03 Jul 2010, 17:59

John_Ryder wrote:joooj da mi je negdje nabavit te postere,soba bi mi sva bila ukrašena,ovi seljaci iz cinestara neznaju ni na mail odg. po pitanju postera :evil: :evil: :evil:
zaš mene ne pitaš :D ? postere ne dijele, jer ih čuvaju ili vraćaju negdje i moraju biti na broju. eventualno neki šref/ice si uzme koji. ali oni kartonski ''posteri'' se mogu dobit, jedino ih moraš pitat i zamoliti, a i podsjećat heh. ja sam si rezervirala bar jednog od ovih :mrgreen: Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Jul 2010, 10:15

a potpuno sam zab.tebe pitat,a i to sam nabavljao kada te nije baš bilo na forumu,a sad kako doć do šefova ?hm...
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 05 Jul 2010, 13:39

mislim da ih nećeš moć dobit. jedino pitat neke malđe djelatnike koji su za stalno tamo ali na području floora, hodnici, dvorane itd..čak ni meni nisu dali od x mena poster :(
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Jul 2010, 14:24

izgleda da ću se morat dobrano potrudit da nešto normalnog nabavim,jer u dućanima(algoritam,profil) imaju preloše postere,i to još treba platit 30 kn :finga:

Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 06 Jul 2010, 23:15

čim kupim kupaći idem na more s curama iz cin-a pa ću vidit dal se šta može, jedna od njih je recimo šefica :D
btw, još me više film zanima zbog tih jebenih postera, a sve mi se čini da ću se jakoo razočarat :lol:
Image

boyko

Post by boyko » 09 Jul 2010, 11:22

pojavil se još jedan poster

Image
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

chatterer

Post by chatterer » 09 Jul 2010, 11:46

preskačem

remike2

Post by remike2 » 09 Jul 2010, 11:53

chatterer wrote:preskačem
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

metallicat

Post by metallicat » 10 Jul 2010, 12:35

ovaj plakat je skroz gej :lol:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Aug 2010, 09:59

ajme kakav FAIL od filma,nemojte ovo gledat,pa ima li išta iritantnije od Jay Baruchel-a ,i film sam po sebi je takav očajnički rip off harry pottera da je to prestrašno :facepalm:

Image
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Aug 2010, 15:00

Tak mi je i izgledalo ovak odokativno... no dobro, čekamo sljedeće komentare :kokicarenje:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 13 Aug 2010, 01:43

Neka vas ne prevari loši plakati i slab foršpan...film je odličan. :rock:

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

John_Ryder

Re:

Post by John_Ryder » 13 Aug 2010, 10:00

dr_gonzo wrote:Neka vas ne prevari loši plakati i slab foršpan...film je odličan. :rock:

pa pola recezije ti je kako hvališa cage-a,to stoji on je meni među top 10 glumaca,ali šta je je,ovaj film je sranje,a kako si ti podnio onog Baruchela to samo bog dragi zna...predvidljiv,naivan,i glupav film,ako ti je ovo odlično ,kakav ti je onda harry potter..?

Image
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 13 Aug 2010, 20:11

Vidim da te je uvrijedilo to što film sliči na Harry Pottera. Mene nije jer su to dva potpuno različita filma, iako je Harry Potter kompleksniji po radnji i likovima naravno, pa po glumačkoj postavi, efektima i sl.

Meni je ovaj film sjeo i koliko god on tebi bio sranje meni je i dalje odličan. Ja se baš ne smije na svakakve filmove (u zadnjih par godina sam se uspio nasmijati jedino na Mamurluk, Superbad i Jacuzzi Express), ali ovdje sam se baš ismijao na par scena (recimo kada Dave uči raditi plazmene lopte) a to ipak meni nešto znači. Likovi nisu neštra ekstra no zabavni su, jer ovaj film smatram čistom pop corn zabavom i on je za mene ona vrsta filma kojeg ću uvijek pogledati tu i tamo ako bude n TV-u ili ću ga sam od gušta pogledati na DVD-u s vremena na vrijeme pa iako nikad neće upasti među najbolje filmove koje sam gledao mnogo mnogo puta i koji su mi nemjerljivo draži od ovog filma.

Fantasy je unatoč LOTR i Harry Potter serijalu na jako lošim granama i po meni su osim ovih spomenutih serijala ispali odlični samo:

Stardust (2007)
The Spiderwick Chronicles (2008)

skoro pa odlični su ali im ipak fali ono nešto:
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)
The Chronicles of Narnia

a ogavna govna od filmova:
Dungeons & Dragons (2000)
Eragon (2006)
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)
The Seeker: The Dark Is Rising (2007)

p.s.
Što se tiče Harry Pottera, pa volim ga gledati i jako je ugodan serijal (kao recimo Star Wars, Indiana Jones, James Bond) no nikad mi nije do kraja prirasao srcu (kao i ovi ostali nabrojani serijali u zagradi) kao recimo Mad Max, Superman, Batman, LOTR ili Star Trek serije.

Problem kod Harrya je taj što je on kao He Man sve mu je na pladnju i što se kroz filmove i knjige jako dobro potencira to što je on najjači najmoćniji i da mu unatoč svemu Vandermort može puvati ma što on god učinio (kao što može Skeletor He Manu), tako da možeš jedino strahovati za druge glavne ili sporedne likove (kao i u He Manu) koji mogu jedini najebati. Najveći problem je taj što je Harry Potter pisan prvenstveno za djecu od 9 - 14, 15 godina (djecu poput Gooniesa ili one iz "IT") te da se boji prikazati ono što recimo ima jedan Batman (sad ne gledam žanr nego samo uspoređujem kako je nešto rađeno) koji izgleda kao nepobjediv ali jebeš ga on je ipak samo čovjek sa svim svojim manama greškama i zato ga ljudi vole jer će možda izgubiti borbu a nikada neće pokleknuti i izgubiti bitku. Uvijek sam volio likove koji se znaju dignuti kad završe u prašini koji su bili na dnu, ali se uvijek poput Jasona vraćaju.

Ima stvari kod Harrya što ne mogu baš provariti...recimo scena kad se bori protiv Baziliska...ali kad god je na TV-u obavezno ga pogledam. Ali i tu postoje kriteriji....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 13 Aug 2010, 20:16

Eh da zaboravih reći da dugo nisam u kinu osjetio (bilo nas je jedno 30-tak) tako dobre vibracije i ugodne kritike kad je film završio.

Ja sam film gledao sa bratom i njegovom curom i bilo je malo čudno kad smo se svo troje složili da je film odličan (a kad sam sa bratom gledao Predatore njemu se film nije toliko sividio koliko meni).

p.s. - jednostavno nisam odolio malo o Cageu reči kojih par riječi nakon što sam čuo par loših stvari na njegov račun...

- Charles Bukowski -

Post Reply