taman je siktala

Prekrasna je, prijatelj mi ima mužjaka chau chau-a, baš su fora psi.Asfodel wrote:Konačno neki peso, jesss!!![]()
to mi je najdraža mačka.Bub wrote:Prekrasna je, prijatelj mi ima mužjaka chau chau-a, baš su fora psi.Asfodel wrote:Konačno neki peso, jesss!!![]()
![]()
Kolko vidim da svi ovdje imaju mace i vše preferiraju mačke, pošto moju sliku psa rijetko tko komentirao.pa dobro da se onda nadovežem imao sam i ja macu tj. moja majka. Kartuzijska modra vrsta i živjela je 14 god u to vrijeme sam imao i rottweiler-a koja je živjela 12 god, nažalost do prije nekih 4 god oboje su uginuli a baš su se "voljeli".
to čau - čau?Asfodel wrote:Pred kraj 8. mj. ću gotovo imati ovu malu čupavu kinecku ljubav![]()
![]()
![]()
..kažem gotovo, jer neće bit baš moja, al ću je moć gnjavit svaki dan pa ono..
![]()
Konačno neki peso, jesss!!![]()
je, mrzim takve vlasnike... A to je ta pasmina koja ima ljubičasti jezik?Asfodel wrote:Aha![]()
Inače, ženka, stara 2 god i kupljena je od nemarnog vlasnika koji ju je imao samo privezanu za smokvu, bez puštanja, bez ikakve kućice.
da, jedina pasmina koja ima ljubičasti jezik i jako su privrženi vlasniku. + dobar avatar.Asfodel wrote:Nisu se baš ni ubijali da ga dovoljno nahrane... da, jezik je kao ljubičast.

Veliki ljubitelj životinja sam, ali kad ovako šta čujem kosa mi se digne na glaviAsfodel wrote:Aha![]()
Inače, ženka, stara 2 god i kupljena je od nemarnog vlasnika koji ju je imao samo privezanu za smokvu, bez puštanja, bez ikakve kućice.