callac wrote:Ja sam jučer nadoknadila zaostatak u gledanjuSpoilerShowAh, pitam se samo hoće li ostati ijedan human u ovoj seriji jer su očito svi "nešto" Ona situacija kad je Bill ispao iz kamiona i nije ga spržilo sunce me podsjetilo na film Daybreakers, već sam mislila da će nastaviti u tom smjeru, kad ono VILA bullshit
Al moram pohvaliti da je ipak postalo malo zanimljivije kako sezona napreduje..žao mi Tarinog vamira, bio je baš zakon, malo dosadan (njoj) ali zanimljivo osvježenje u seriji
True Blood
- john_constantine
Re: True Blood
SpoilerShow
je, izgleda da je Sookiena krv utjecala na vampire... Sada je pitanje da li je i dalje vampir ili je samo otporan na sunce što će predstavljati veliku opasnost za nju, jer bi ju mogli iskoristiti. Samo Jason ide pomalo na živce, bolesna je ta njegova opsesija problematičnim djevojkama... A s obzirom da je riječ o redneckima, sigurno je onaj zatvorenik htio reći da je sestra...
Michel puši karu.
- elrania
- Scarface
Serija mi je i dalje ok, ali postala je jedno veliko preseravanje. Knjige su puno bolje u ovom slučaju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
kako ta nova konobarica ima jezovito lice...
Ali zbilja, baš megagay epizoda.
još samo 4 epizode i slijedi nova sezona.
SpoilerShow
Najjače mi je bilo ono s Ericom.
A i rednecki sada ispadaju zanimljivo. Mislio sam da je Cyrstal obična cura iako već prvom pojavom nije tako izgledalo... Nadam se da je riječ o nekoj novoj vrsti stvorenja, s obzirom da nije još bilo toga da shapeshifter u ljudskom obličju jede životinje. He, kako me to samo podsjeća na epizodu Jennifer iz MOH.
Michel puši karu.
- Deimos
SpoilerShow
isuse još fali samo kombinacija jason i hoyt. malo bi mogli smanjit sve te gay stvari
-
John_Ryder
ma odma u početku s onim crncem se vidjelo da će bit gay preseravanja ,zato i ne gledam..
- elrania
nema nikakvih preseravanja. tj, bilo je jedno sitno, ali simpa pred nekoliko epizoda, al opet niš posebno.
sve je apsolutno normalno i u stilu je serije od samog početka forsiranja seksa i golotinje, samo što sada i ostali dobivaju svoju šansu.
i što se mene tiče, ova zadnja je bila baš kul zbog svega toga.
sve je apsolutno normalno i u stilu je serije od samog početka forsiranja seksa i golotinje, samo što sada i ostali dobivaju svoju šansu.
i što se mene tiče, ova zadnja je bila baš kul zbog svega toga.
- Wendigo
ma laffayette je baš kul lik. nije onaj tip gaya koji "iritira" večinu ljudi zbog svoje pojave, forsirane feminiziranosti itd.
- Josef K
Napokon sam i ja sve ep nadoknadio pa sam mogao pročitat šta ste pisali.
Meni je cijela sezona super otpočetka i jedva čekam zadnje 4!
Meni je cijela sezona super otpočetka i jedva čekam zadnje 4!
SpoilerShow
Ovo da je sookie vila me malo razočaralo al dobro 
- john_constantine
ali stvarno me počinje pomalo nervirati njihov odnos. Rastave se, pa su opet zajedno, pa se opet radi nekih stvari rastanu, pa opet zajedno...

Michel puši karu.
- Scarface
Šta god neko govorija, ovo je ipak samo Sumrak za odrasle, i nije slučajnost šta je serija izašla kad je izašla. Nije to ništa loše, naravno, ali upravo ta očijukanja nje i Billa nusprodukt su Sumrak pomame. U knjigama to nije toliko ljigavo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ha,ha, ova deveta epizoda je bilo nešto zabavno.
SpoilerShow
I mislio sam da onaj vampirski psihopat nije mrtav jer se nije raspao kada mu je uništila glavu. A tek ona neočekivana završnica s lezbijstvom i čupanjem kičme voditelju.

Michel puši karu.
- Scarface
Samo ću jedno reć- bravo Sam!!! 
- elrania
cijela mi se epizoda zbog ovoga svela na očekivanje što će Sam napravitiGhostface wrote:Samo ću jedno reć- bravo Sam!!!
- Decadentor
meni ne, ali sad poslje ovog komentara oceelrania wrote:cijela mi se epizoda zbog ovoga svela na očekivanje što će Sam napravitiGhostface wrote:Samo ću jedno reć- bravo Sam!!!