Zanimljive anegdote

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Decadentor

Re: Zanimljive anegdote

Post by Decadentor » 05 Aug 2010, 16:11

ajd sad svi na jedan sexič pomirenja :zubifale:
Image

Scarface

Post by Scarface » 05 Aug 2010, 16:12

Nisan ja to ni poreka, samo kud baš od tebe. :mrgreen:

Ok, nećemo više ni o čemu sličnome, vidiš da izazivamo traume novim članovima. :zubifale:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Bub

Post by Bub » 06 Aug 2010, 00:54

Eto nadam se da su ovi glupi postovi prošli, pa da nastavimo s temom!!

Naime još jedna moja anegdota, od prije 2, 3 tjedna. Sjedim na cugi i vidim lika istog kao frend iz srednje škole i krenem na wc u kafu i u prolazu ga lupim (čitaj odvalim) ga po leđima i kažem "Di si i njegovo ime" i kad se okrenio i pogledao me i rekao "brate koji si ti" :oops: samo sam rekao sorry zamjenio sam te s nekim.

U wc-u sam proveo dobar komad vremena jer mi je bio bad izaći vanka!!

NEXT PLEASE :oops:

Jandra

Post by Jandra » 06 Aug 2010, 01:27

:zubifale:

Pričao mi frend kak je išao po stepenicama negdje u gradu i pored stepenica je stajao njegov susjed (jedno 30-35 godina), pijan naravno, sa otkopčanim hlačama i gledao u nebo. Sad, priča meni frend ono ja sam mislio da je on pišao kad ja priđem bliže i vidim da zapravo drka. :lol: :lol:
Ja sam se 10 minuta bacao :zubifale:

Andrej

Post by Andrej » 06 Aug 2010, 01:41

Bub wrote:Eto nadam se da su ovi glupi postovi prošli, pa da nastavimo s temom!!

Naime još jedna moja anegdota, od prije 2, 3 tjedna. Sjedim na cugi i vidim lika istog kao frend iz srednje škole i krenem na wc u kafu i u prolazu ga lupim (čitaj odvalim) ga po leđima i kažem "Di si i njegovo ime" i kad se okrenio i pogledao me i rekao "brate koji si ti" :oops: samo sam rekao sorry zamjenio sam te s nekim.
Ha ha ha! Imao si sreće da nije bio neki namrgođeni grmalj....bilo bi :axe:
Super!
We're all mad here...

Andrej

Post by Andrej » 06 Aug 2010, 02:01

Pre par godina odem s društvom u grad. Kako sam popodne bio na treningu i tamo crkao, lepo se ja uvalim u klubu i naručim pivo i tekilu.
Posle par tura, primetim četri prelepe cure kako sede i nešto se domunđavaju dok nas gledaju.
Ovi moji lavovi, naravno svi stidljivi ko devojčice te reko ja sebi - aj ti prvi, pa ako popijem nogu u dupe, nema veze - nije prvi put.
Lepo ja priđem devojci s najlepšim osmehom i kako je bila glasna muzika, čučnem pored nje i krenem nešto da joj bulaznim na uvo.
Taman kad je rekla - sedite sa nama, mene uhvati najgori grč u nozi u istoriji čovečanstva.
Samo znam da sam mahao ovim mojima ko lud da me iščupaju iz blam situacije, a ona mučenica kad sam joj rekao šta mi se desilo, ustaje, prinosi stolicu i pomaže mi da ustanem.
Na kraju sam se toliko napio od blama da je sama uzela moj telefon i pozvala se, pošto nisam mogao pravilno da izgovorim broj. :oops: :oops: :oops: :partyman: :partyman: :partyman:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 06 Aug 2010, 11:03

Andrej wrote:Taman kad je rekla - sedite sa nama, mene uhvati najgori grč u nozi u istoriji čovečanstva.
Dooobar...hahaha mogu mislit još kud grč boli i napravi ti grimasu na faci uz to ne smiješ to pokazat pred njima, a nemoš ni ustat iz čučnja. Ovako šta mi se još nije desilo :zubifale:

Andrej

Post by Andrej » 06 Aug 2010, 13:25

Bub wrote:
Andrej wrote:Taman kad je rekla - sedite sa nama, mene uhvati najgori grč u nozi u istoriji čovečanstva.
Dooobar...hahaha mogu mislit još kud grč boli i napravi ti grimasu na faci uz to ne smiješ to pokazat pred njima, a nemoš ni ustat iz čučnja. Ovako šta mi se još nije desilo :zubifale:
He he he :zubifale: Ma kad se setim toga, uvek se ismejem ko lud jer je situacija bila više vizuelna. Znaš ono, mangup....snima situaciju na terenu, ustaje, namešta frizuru, pritrčava curama, klizeći start i....ostaje povređen na zemlji. Eto šta ti uradi preterani trening i koja tekila s pivom više :partyman: :zubifale:
We're all mad here...

Sammy

Post by Sammy » 13 Aug 2010, 18:41

sta sam ja sve propustio :lol: :lol: :facepalm: :facepalm: :prayer: :prayer:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Bub

Post by Bub » 28 Aug 2010, 00:17

Kakav sam ja pehista!!

Ugazio u big pile of horse shit!! :zubifale:

Samo da se zna, kroz naš osječki trg taljigaju konji u kočiji i voze ljude za ljetnu noć, atrakcija!!

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Aug 2010, 00:34

Bub wrote:Kakav sam ja pehista!!

Ugazio u big pile of horse shit!! :zubifale:

Samo da se zna, kroz naš osječki trg taljigaju konji u kočiji i voze ljude za ljetnu noć, atrakcija!!
a tek vlakovi... :facepalm: Danas sam nagazio na nešto, nadam se da je to samo čokolada. :zubifale:
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 28 Aug 2010, 00:51

hehe al pazi ja sjeo u kaf poslje toga i kao ono, nešto smrdi? pa šta? a kad sam vidio, jao brate...išao u wc i oprao šlape :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Aug 2010, 09:21

da... ma ja bi ih sve poklao. :skrujufakju: Već mjesec dana u vlakovima nagazim na zvakaće gume i onda nema šanse da ih skinem s tenisicama... Potpuno nove tenisice i poslije par mjeseci izgledaju kao da su prešle ratište pošto samo putujem vlakom. :skrujufakju:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Sep 2010, 21:49

Evo, jučer na festivalu smo kolega i ja se dobro zabavili zajebavajući prolaznike i prodavače.

Bila je ogromna gužva kod javnih WC - ova, a kolega je viknuo prema grupi "nemam zraka!". :prayer:

Na sve strane su se pekle kobasice, janjetina, odojci. Gledamo kako kuhaju, pogledam cijene i pitam kuharicu "a koliko košta gledanje?"

Kada su u zraku bili par letjelica, kolega kriči "pazite, padaju!". A ljudi nasjeli i pogledali prema gore, a neki se čak i maknuli na stranu.

A jedan štand s knjigama, cijeli dan prazan. Kažem prodavačici "Danas nema pismenih?"

Ili kada smo prelaziti cestu koja je zatvorena. Idu samo kolone ljudi, a kolega vikne na mene "pazi, ide tramvak!". A ja skočio na stranu naglo pogledavši prema desno, a samo grupa ljudi... Pričati će to na poslu, ali vratiti ću mu ja. :skrujufakju:
Last edited by john_constantine on 06 Sep 2010, 17:24, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 06 Sep 2010, 15:30

Ljudi iz staklenih kuća potapljaju brodove.

Najjača ikad.
--------
Last.fm

Post Reply