The Big Bang Theory
- john_constantine
- gandalf
- dr mladjo
- elrania
ovih sam dana konacno pogledala prvu sezonu ove serije i moram rec da bi mi bila losa da nema sheldona.
najveci minus u seriji je humor koji mi je dosad u svakoj epizodi djelovao previse nategnuto, no geekovski dijalozi i teme o kojima znaju pricati su ok i bas je nekako i korisno zbog toga obratiti paznju na seriju
naravno, u tim je stvarima sheldon briljirao i eto razloga zasto mi je upravo on svjetla tocka.
najveci minus u seriji je humor koji mi je dosad u svakoj epizodi djelovao previse nategnuto, no geekovski dijalozi i teme o kojima znaju pricati su ok i bas je nekako i korisno zbog toga obratiti paznju na seriju
naravno, u tim je stvarima sheldon briljirao i eto razloga zasto mi je upravo on svjetla tocka.
- Asfodel
Re: The Big Bang Theory
Pogledala par epizoda informativno i previše mi je prosječna. Usiljenost malo, da.
Od tih geekovskih mi je čak malo bolja It Crowd (to mi je ostalo na 4-5 pogledanih, i ne da mi se dalje) jer sam se tu dosta smijala, a u Big Bang samo par smiješaka po epizodi...
Od tih geekovskih mi je čak malo bolja It Crowd (to mi je ostalo na 4-5 pogledanih, i ne da mi se dalje) jer sam se tu dosta smijala, a u Big Bang samo par smiješaka po epizodi...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Predobra mi je serija!!! Večeras krećem sa trećom sezonom! Ima toliko legendarnih scena i dijaloga, strašno
Sheldon FTW!!! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Meni je Wolowitz bija i osta najdraži lik, čim ga vidin ja san na podu.
Sheldon mi je ono, whatever, često mi ide na živce il je dosadan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
meni su njegove modne kombinacije prejebeneGhostface wrote:Meni je Wolowitz bija i osta najdraži lik, čim ga vidin ja san na podu.![]()
![]()
- dr mladjo
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Jandra
Skidam 1. sezonu i ne izlazim van dok ne pogledam. Užasno jako mi se gleda.
- callac
potpis, dolčevita u svim bojama, uvijek + preuske traperice i neka luda kopča na remenu.... a epizoda kad su on i Raj glumili ghotičare....jao, majko mila!!! navukli su one rukave (tetovaže)elrania wrote:meni su njegove modne kombinacije prejebeneGhostface wrote:Meni je Wolowitz bija i osta najdraži lik, čim ga vidin ja san na podu.![]()
![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
to je iz druge sezone?
idem potražiti na youtubeu da vidim baš jel ima, zanima me skroz
- callac
mislim da je treća, sad ću vidjet kak se ep zove: The Gothowitz Deviationelrania wrote:to je iz druge sezone?
If one of them is dead.
If one of them is dead.