Hahaha..Niste fer...Čovek ništa ružno ne radi, samo se zabavlja. Kad spucaš par godina u kalendaru, gomilu standardnih veza i guli ku..c- napred-nazad taktike, malo ti sve dosadi i poželiš novu vrstu rekreacije. Treba imati muda i probati stvari koje je on probao.Andrej wrote:[quoe="John_Ryder"]ah..pusti čovjeka,neka uživa,vidiš da se trudi,treba uspjet trpit sve te stokilašice,blago retardirane,žene tuđe,itd.Ghostface wrote:Ja ga više neman ni srca zezat oko ovih stvari, jednostavno je pretužno. Žene s oglasa i foruma, bravo, samo naprid. Bože, Bože...John_Ryder wrote:ovaj cons je takav car ,pa ja ne vjerujem![]()
![]()
baš to.
Osim toga, net, forum, chatovi, smokva - koliko god drugi kenjali, jednostavno su danas lakši izbor kada je riječ o seksu. A i danas imamo facebook gdje imamo stotine virtualne prijatelje i nitko ništa ne vidi loše u tome. A meni je to najgore - imati 200 prijatelja o kojima neznaš ništa, nisi ih nikad vidio, pio s njima u društvu i slično. To je sranje.
Vama više smeta što otvoreno pričam o seksualnim iskustvima. Tako pričam i javno, i ne vidim zašto bi se toga sramio. Zapravo, više se ponosim time.
Andrej: jep, ma imam 26 godina i smatram da imam još vremena nekoliko godina tako uživati, pa onda neka ozbiljna veza. Meni se nikamo ne žuri. Hvala na potpori.
P.S.
Isto tako su me bezveze napadali kada sam rekao da pogledam povremeno te ero guro ili pink filmove kao Guts of virgin, Blood of beast iz znatiželje, a oni me već proglašavaju bolesnikom.
P.S.S
Meni je više problem kakve sve ljude puštaju uopće da studiraju za medicinu. Sramota kako smo pali na niske grane.
I ovo je zadnja anegdota od mene bez obzira koja tematika.