Zanimljive anegdote

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Zanimljive anegdote

Post by john_constantine » 04 Aug 2010, 12:28

Andrej wrote:[quoe="John_Ryder"]
Ghostface wrote:
John_Ryder wrote:ovaj cons je takav car ,pa ja ne vjerujem :prayer: :prayer: :prayer:
Ja ga više neman ni srca zezat oko ovih stvari, jednostavno je pretužno. Žene s oglasa i foruma, bravo, samo naprid. Bože, Bože...
ah..pusti čovjeka,neka uživa,vidiš da se trudi,treba uspjet trpit sve te stokilašice,blago retardirane,žene tuđe,itd. :lol:
Hahaha..Niste fer...Čovek ništa ružno ne radi, samo se zabavlja. Kad spucaš par godina u kalendaru, gomilu standardnih veza i guli ku..c- napred-nazad taktike, malo ti sve dosadi i poželiš novu vrstu rekreacije. Treba imati muda i probati stvari koje je on probao. :partyman: Sve dok to ne uključuje životinje, maloletnice i isti pol...Udri legendo, nek pršti vatromet :supz: :supz:[/quote]

baš to. :mrgreen: Mah, ja se više ne obazirem na to. Kod mene je ionako više prevladava znatiželja i slično, ali sadomazohizam me odbija. Makar, kako sam nagluh (skidam slušne aparate prije, pa jedva čujem) ja sam zadnjoj partnerici prije seksa rekao da ako joj nešto ne valja ili krivo radim, neka me samo zgrabi za jajca. :zubifale:

Osim toga, net, forum, chatovi, smokva - koliko god drugi kenjali, jednostavno su danas lakši izbor kada je riječ o seksu. A i danas imamo facebook gdje imamo stotine virtualne prijatelje i nitko ništa ne vidi loše u tome. A meni je to najgore - imati 200 prijatelja o kojima neznaš ništa, nisi ih nikad vidio, pio s njima u društvu i slično. To je sranje.

Vama više smeta što otvoreno pričam o seksualnim iskustvima. Tako pričam i javno, i ne vidim zašto bi se toga sramio. Zapravo, više se ponosim time. :rock:

Andrej: jep, ma imam 26 godina i smatram da imam još vremena nekoliko godina tako uživati, pa onda neka ozbiljna veza. Meni se nikamo ne žuri. Hvala na potpori. :snakeman:

P.S.
Isto tako su me bezveze napadali kada sam rekao da pogledam povremeno te ero guro ili pink filmove kao Guts of virgin, Blood of beast iz znatiželje, a oni me već proglašavaju bolesnikom. :zubifale:

P.S.S
Meni je više problem kakve sve ljude puštaju uopće da studiraju za medicinu. Sramota kako smo pali na niske grane.

I ovo je zadnja anegdota od mene bez obzira koja tematika. :kokicarenje:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Aug 2010, 13:14

"ja sam zadnjoj partnerici prije seksa rekao da ako joj nešto ne valja ili krivo radim, neka me samo zgrabi za jajca :zubifale: "

:lol: :lol: :lol: :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Scarface

Post by Scarface » 04 Aug 2010, 13:52

Johne, da puštaju takve ka ti da studiraju medicinu, e to bi tek bija problem. Sad tek vidin koliko ozbiljne probleme imaš pa ovo prelazi granice dobre zajebancije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2010, 15:02

John_Ryder wrote:"ja sam zadnjoj partnerici prije seksa rekao da ako joj nešto ne valja ili krivo radim, neka me samo zgrabi za jajca :zubifale: "

jep. Ma ionako sluh nije toliko bitan kod seksa. Ionako me ne napaljuje partneričino kričanje i uzdasi. Ako ima baš nešto, samo mi šapne u uho ili napravimo kratku pauzu. :wink:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Aug 2010, 15:10

john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:"ja sam zadnjoj partnerici prije seksa rekao da ako joj nešto ne valja ili krivo radim, neka me samo zgrabi za jajca :zubifale: "

jep. Ma ionako sluh nije toliko bitan kod seksa. Ionako me ne napaljuje partneričino kričanje i uzdasi. Ako ima baš nešto, samo mi šapne u uho ili napravimo kratku pauzu. :wink:
aha kužim,se mogu tebi obratit preko pm-a za savjet neki oko seksa ako trebam ?

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2010, 15:11

John_Ryder wrote:
john_constantine wrote:

aha kužim,se mogu tebi obratit preko pm-a za savjet neki oko seksa ako trebam ?
teško nakon što si mi zaspamao inbox. :finga:

Osim toga, ovo se pretvorio u teški offtopic popraćen poremećenim opsesivnim forumašem. Pa je ovo zadnji post od mene dok ne čujem nečiju anegdotu ili se neka zatvori topic. :kokicarenje:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Aug 2010, 15:23

ah..šteta...a baš sam mislio pitat za savjet kako pozvati stokilašicu na spoj :(

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2010, 15:31

John_Ryder wrote:ah..šteta...a baš sam mislio pitat za savjet kako pozvati stokilašicu na spoj :(
isto kao i normalne cure. Druga stvar to što ima seljačina koji pametuju ili rade predrasude zbog izgleda i kilaže.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Aug 2010, 15:31

john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:ah..šteta...a baš sam mislio pitat za savjet kako pozvati stokilašicu na spoj :(
isto kao i normalne cure. Druga stvar to što ima seljačina koji pametuju ili rade predrasude zbog izgleda i kilaže.
a ti si među njima..

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2010, 15:38

John_Ryder wrote:
john_constantine wrote:
a ti si među njima..
i? Što se to tebe uopće tiče?
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 04 Aug 2010, 15:44

Hahahaha, mislim da je ovo suviše zabavna tematika da bi se bilo ko ljutio :partyman:

Evo, ja ću da žrtvujem još jedan svoj blam.

Bio sam sa dugogodišnjom devojkom na proslavi nove godine. Te noći sam se napio kao govedo, kao nikad do tad u životu...
15 sekundi do 12, ja potpuno izbezumljen od alkohola, hvatam nju za ruke, privlačim i počinjem da je balavim ko magare.
Nakon 5 minuta najmokrijeg ljubljenja, ja lepo pomerim pogled u nadi da će mi se u vidokrugu ukazati neka flaša na stolu i...
Moja devojka stoji pored mene, gleda me kako balavim neku ribu i plače ko kiša.
Zemljo otvori se...
Dalje pretpostavljate šta je bilo, a za one koje nemaju razvijenu maštu - otreznio sam se za 10 sekundi.
We're all mad here...

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Aug 2010, 15:46

pa tiče se svih forumaša pošto sve to tu pišeš...mislim kako možeš jednu curu nazvat stokilašica,samo pokazuješ kakav si..

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2010, 16:01

John_Ryder wrote:pa tiče se svih forumaša pošto sve to tu pišeš...mislim kako možeš jednu curu nazvat stokilašica,samo pokazuješ kakav si..
a ne pravi mi se pametan. To si pročitao od wendiga, pa kenjaš bezveze. I meni stokilašica nije uvredljiv naziv od recimo debeljuca, debela, krupna, i što sve... Ovako, kažeš sve i gotovo. Ne moraš se hvatati za tu riječ kao pijanac plota. Osim toga, mene su zvali i gorim nazivima ne samo radi težine. Pa se ne moraš praviti finim. I samo jedanput sam rekao tu riječ iz zajebancije i vi ste se dohvaliti toga, a ti bar tri puta spominješ tu riječ. Ne vidim po čemu si ti sada bolji od mene jer ju ti cijelo vrijeme zoveš stokilašica. Ja sam se bar ispričao zbog toga.

I baš me briga kako ispadam pred forumašima. Kvragu, kao da mi je netko uopće prijatelj na forumu ili da ću ga viđati u real life. Gluposti...
Last edited by john_constantine on 04 Aug 2010, 16:07, edited 2 times in total.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2010, 16:05

Andrej wrote:Hahahaha, mislim da je ovo suviše zabavna tematika da bi se bilo ko ljutio :partyman:

Evo, ja ću da žrtvujem još jedan svoj blam.

Bio sam sa dugogodišnjom devojkom na proslavi nove godine. Te noći sam se napio kao govedo, kao nikad do tad u životu...
15 sekundi do 12, ja potpuno izbezumljen od alkohola, hvatam nju za ruke, privlačim i počinjem da je balavim ko magare.
Nakon 5 minuta najmokrijeg ljubljenja, ja lepo pomerim pogled u nadi da će mi se u vidokrugu ukazati neka flaša na stolu i...
Moja devojka stoji pored mene, gleda me kako balavim neku ribu i plače ko kiša.
Zemljo otvori se...
Dalje pretpostavljate šta je bilo, a za one koje nemaju razvijenu maštu - otreznio sam se za 10 sekundi.
je, alkohol je baš gadna stvar. Mislim, samo sam se nekoliko puta u životu napio onako skroz. Na maturalnoj večeri sam popio valjda 6 - 8 čaši gemišta + kavica poslije i onda se išao voziti s par otraga. Ma s obzirom da je već bila duga pauza od nekoliko sati poslije zadnje čaše, otrijeznio sam se dovoljno. Ali to ne znači da nismo zato radili gluposti poslije 1 ujutro po cesti. :mrgreen:

Ah, najstrašnije mi je ono kada sam trčao po cesti u noć s praznom bundevom na glavi poput maske. :prayer:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 04 Aug 2010, 16:12

john_constantine wrote: Ah, najstrašnije mi je ono kada sam trčao po cesti u noć s praznom bundevom na glavi poput maske. :prayer:
Hahaha!!! Legendo!!! :prayer: :prayer: :prayer:
Ja se sećam detalja iz srednje škole kad se ortak zaljubio do koske u neku devojčicu. Napili se ko dva kretena i onda je njemu sinula ideja da joj priredimo romantično sviranje gitare pod prozorom.
3 ujutro, dva idiota u šorcevima i papučama, ja sviram "Nothing else matters", a on peva - želeo bih da imena nasa ponovo stoje na kori divljeg kestena ... hahahaha
Još smo kuću pogrešili. Kompletno ludilo.
We're all mad here...

Post Reply