Predobro izgleda.callac wrote:jao, savršeno!!!HorrorHR wrote:#052 - 03.08.2010
Teleći but pečen sa krumpirom, tikvicama i paprikom
Mariniran preko noći 'fkors
HorrorHR vs kuhinja
- remike2
Re: HorrorHR vs kuhinja
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- elrania
super je! samo ovo meso kvari sliku 
- HorrorHR
- Site Admin
#053 - 11.08.2010
Paccheri sa pomidorinima i rikotom

Talijanski (domaći) paccheri, pomidorini, sun dried tomatoes i rikota. Taman ljetni italo ručak
Paccheri sa pomidorinima i rikotom

Talijanski (domaći) paccheri, pomidorini, sun dried tomatoes i rikota. Taman ljetni italo ručak
- Wendigo
uh.. sad bih za predjelo smazao ovo drugo, i nakon toga onaj teleći but. 
- HorrorHR
- Site Admin
#054 - 15.08.2010
Cheesburger sa gljivama i barbecue umakom

Milina
Meso: mljevena puretina, vlasac, bosiljak, jaje, pecivo, sun dried tomatoes, dijon senf, ancho chilli prah
Barbecue umak: ocat, worchester sauce, limun, Cirio salsa, smeđi šećer, sol, papar
Kruh: kupljen, ali malkice prepečen i lagano namazan sa otopljenim maslacom

Milina
Meso: mljevena puretina, vlasac, bosiljak, jaje, pecivo, sun dried tomatoes, dijon senf, ancho chilli prah
Barbecue umak: ocat, worchester sauce, limun, Cirio salsa, smeđi šećer, sol, papar
- Sammy
sreca pa nisam gladan jer mislim da bi odgrizao monitor 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
nemreš mi to delat.sad sam gladan 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Wendigo
boyko wrote:nemreš mi to delat.sad sam gladan
- HorrorHR
- Site Admin
#055 - 16.08.2010
Penne rigate sa tikvicama i piletinom

Penne rigate sa tikvicama i piletinom

- Andrej
- john_constantine
he, ne vjerujem da se to može zagristi odjednom.HorrorHR wrote:#054 - 15.08.2010
Milina![]()
Ja sam zadnji put napravio hamburger natrpan mladim lukom, salatom, ajvarom. Prava stvar, samo sam pogriješio kod mladog luka jer je bio previše tvrd, pa je teško zagristi sve to.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
#055 - 23.08.2010
Piletina na Rochesterski način u "french" umaku

Naletio na recept na netu, kažu klasična piletina koja se priprema u Rochesteru (NY), a umak je taj kuhar preuzeo iz recepta za vitello francese
Meso: vrlo tanko narezani filei piletine. Jedan tanjur dva jaja izmućena sa malo mlijeka. Drugi tanjur brašno, dobro začinjeno sa soli i paprom. Umoći 2-1 pa u tavu na kojoj je maslinovo ulje u maslac
Umak: nakon što se meso ispeče, vadi se van a u tavu ide limunov sok, vino, temeljac od povrća, dobro začiniti i na kraju ubaciti maslac dok se ne otopi. Svježi peršin se baca unutra i meso vraća na par minuta da se utoća.
Može ići sa svim što ide piletina, mi smo jeli samo sa salatom od pomidora nonićevog, krastavaca i feta sira.
Piletina na Rochesterski način u "french" umaku

Naletio na recept na netu, kažu klasična piletina koja se priprema u Rochesteru (NY), a umak je taj kuhar preuzeo iz recepta za vitello francese
Meso: vrlo tanko narezani filei piletine. Jedan tanjur dva jaja izmućena sa malo mlijeka. Drugi tanjur brašno, dobro začinjeno sa soli i paprom. Umoći 2-1 pa u tavu na kojoj je maslinovo ulje u maslac
Umak: nakon što se meso ispeče, vadi se van a u tavu ide limunov sok, vino, temeljac od povrća, dobro začiniti i na kraju ubaciti maslac dok se ne otopi. Svježi peršin se baca unutra i meso vraća na par minuta da se utoća.
Može ići sa svim što ide piletina, mi smo jeli samo sa salatom od pomidora nonićevog, krastavaca i feta sira.
- Bub
Što znači ...par minuta da se utoća ?
btw svaka čast na receptima, ja si isto večinom sam kuham i pečem, si kuhar po zanimanju ili...?
btw svaka čast na receptima, ja si isto večinom sam kuham i pečem, si kuhar po zanimanju ili...?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- HorrorHR
- Site Admin
staviš meso u umak malo se samo jos zagrije, prolijes umak po mesu da se još slijepe okusi za kraj. utoćati kao umočiti.Bub wrote:Što znači ...par minuta da se utoća ?
nope, do kad sam se odselio sa sadasnjom zenom nisam jaja znao doslovno napraviti, krenuo jer je radila par mjeseci vani pa ostao sam doma i tako zavolio full. u medjuvremenu pretplatio se na 5-6 časopisa, kupio brdo knjiga, citam svakodnevno na netu i crpim idejeBub wrote:btw svaka čast na receptima, ja si isto večinom sam kuham i pečem, si kuhar po zanimanju ili...?
- Asfodel
Svaka častHorrorHR wrote:staviš meso u umak malo se samo jos zagrije, prolijes umak po mesu da se još slijepe okusi za kraj. utoćati kao umočiti.Bub wrote:Što znači ...par minuta da se utoća ?
nope, do kad sam se odselio sa sadasnjom zenom nisam jaja znao doslovno napraviti, krenuo jer je radila par mjeseci vani pa ostao sam doma i tako zavolio full. u medjuvremenu pretplatio se na 5-6 časopisa, kupio brdo knjiga, citam svakodnevno na netu i crpim idejeBub wrote:btw svaka čast na receptima, ja si isto večinom sam kuham i pečem, si kuhar po zanimanju ili...?i najvaznije - prakticki nikada ne radim kada imam vremena iste stvari, eksperimentiram, fanatično na putovanjima kupujem čudne začine i pizdarije etc
A i jelo izgleda fino..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out