Zanimljive anegdote
- DrugsBunny
Re: Zanimljive anegdote
Judo plesaču!
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
mah, sada ste vi na redu za anegdote.DrugsBunny wrote:Judo plesaču!
Michel puši karu.
- Jandra
john_constantine wrote:koliko postova radi mene![]()
Mah, ne priča mi se o tome previše jer se drugi prave pametni. Kao da nisu nikada isprobavali stvari u seksu. Nisam još nikad probao s uniformom, u troje ili grupnjak, ali htio bi to.I ne vidim ništa loše u tome.
![]()
A to, ah, je u pitanju je smokva.Našao oglas gdje neki bračni par traži nekoga da mu jebe ženu. I ajde, zašto ne? Našli smo se i imali smo zajedničku inicijativu tijekom seksa. A muškarac je samo gledao i masturbirao. Bilo bi sigurno veći gušt kao u Bitter moon da je bio u kolicima, pa da me gleda dok mu jebem ženu.
Ma jednostavno se nisam zamarao njime. Samo sam uživao, ono mozak na pašu i ništa drugo ne postoji.
Jedino mi je žao što nisam probao "doging". Mislim da se tako zove, kada isto neki muž nagovara drugog da mu jebe ženu, ali tako da to ona ne zna (ili zna). Ali ništa jednostavno, morao sam doći kod nje u kafić, pričati s njom, zavoditi i onda ako uspijem, do 11 sati zatvara i prava prilika. Pa poslije prenijeti informacije. Ali nisam baš bio toliko lud da to isprobavam jer sam mislio da je zajebancija.![]()
O da, i najveći je gušt seksati se s debljim ženskama. One bar mogu svojim sisama trljati penis.![]()
Bolje da ljulja, nego da žulja.
Za ostalo imate smokvin list.
- Bub
Buahaha ovo je odlično, dospio si na gay site...dobro da nisi dobio poziv od Right Said Fred-aAndrej wrote:zezanje....dupe uza zid, ali zezanje....![]()
@ Cons - svaka ti dala, ali mislim doslovno
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Ma to je jedna od bezazlenijih priča i bilo mi je super zezanje da maltretiram "ultras" ortaka dok smo šljakali. Čak sam mu i majcu ištampao sa jednom od slika i poklonio za rođendan pred njegovim desničarskim banditima.Bub wrote:Buahaha ovo je odlično, dospio si na gay site...dobro da nisi dobio poziv od Right Said Fred-aAndrej wrote:zezanje....dupe uza zid, ali zezanje....![]()
![]()
Hahahaha!!!john_constantine wrote: O da, i najveći je gušt seksati se s debljim ženskama. One bar mogu svojim sisama trljati penis.![]()
We're all mad here...
-
John_Ryder
ovaj cons je takav car ,pa ja ne vjerujem

- john_constantine
Zar ne? Razlika je u seksu između mršavih i debelih cura, ali svaka ima svojih pozitivnih strani. Volio bi bar jedanput u životu imati seksualno iskustvo s azijatkinjom.Andrej wrote:Ma to je jedna od bezazlenijih priča i bilo mi je super zezanje da maltretiram "ultras" ortaka dok smo šljakali. Čak sam mu i majcu ištampao sa jednom od slika i poklonio za rođendan pred njegovim desničarskim banditima.Bub wrote:Buahaha ovo je odlično, dospio si na gay site...dobro da nisi dobio poziv od Right Said Fred-aAndrej wrote:zezanje....dupe uza zid, ali zezanje....![]()
![]()
Hahahaha!!!john_constantine wrote: O da, i najveći je gušt seksati se s debljim ženskama. One bar mogu svojim sisama trljati penis.![]()
Pravo čovek kaže...mislim, ja više volim one zategnutije, ali sam imao par sjajnih jahanja po talasima. Nije urbana legenda, stvarno se nekako više uključuju u sex. Ono... s razumevanjem.
![]()
![]()
Michel puši karu.
- boyko
-
Wheel Smith
vozio sam pripit električna kolica nasred ceste
neki lik se dere iz auta ... zgazit cete auto
ja kažem: ionako sam u kolicima , u najgorem slučaju došlo bi na isto... i maknem se ustranu
ja kažem: ionako sam u kolicima , u najgorem slučaju došlo bi na isto... i maknem se ustranu
:supz: :supz:
- Scarface
Ja ga više neman ni srca zezat oko ovih stvari, jednostavno je pretužno. Žene s oglasa i foruma, bravo, samo naprid. Bože, Bože...John_Ryder wrote:ovaj cons je takav car ,pa ja ne vjerujem![]()
![]()
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
to me baš podsjeća na onaj vic...Wheel Smith wrote:vozio sam pripit električna kolica nasred ceste
Igraju slon i mrav nogomet. I stane slon mravu na nogu, pa se ispričava što mu je stao na nogu. A mrav: ma nema veze. I meni se to moglo dogoditi.
Michel puši karu.
-
Wheel Smith
john_constantine wrote:to me baš podsjeća na onaj vic...Wheel Smith wrote:vozio sam pripit električna kolica nasred ceste
Igraju slon i mrav nogomet. I stane slon mravu na nogu, pa se ispričava što mu je stao na nogu. A mrav: ma nema veze. I meni se to moglo dogoditi.
tako nekako - dobro da imam svjetla na kolicima hahaha
:supz: :supz:
-
John_Ryder
ah..pusti čovjeka,neka uživa,vidiš da se trudi,treba uspjet trpit sve te stokilašice,blago retardirane,žene tuđe,itd.Ghostface wrote:Ja ga više neman ni srca zezat oko ovih stvari, jednostavno je pretužno. Žene s oglasa i foruma, bravo, samo naprid. Bože, Bože...John_Ryder wrote:ovaj cons je takav car ,pa ja ne vjerujem![]()
![]()
- Andrej
Hahaha..Niste fer...Čovek ništa ružno ne radi, samo se zabavlja. Kad spucaš par godina u kalendaru, gomilu standardnih veza i guli ku..c- napred-nazad taktike, malo ti sve dosadi i poželiš novu vrstu rekreacije. Treba imati muda i probati stvari koje je on probao.John_Ryder wrote:ah..pusti čovjeka,neka uživa,vidiš da se trudi,treba uspjet trpit sve te stokilašice,blago retardirane,žene tuđe,itd.Ghostface wrote:Ja ga više neman ni srca zezat oko ovih stvari, jednostavno je pretužno. Žene s oglasa i foruma, bravo, samo naprid. Bože, Bože...John_Ryder wrote:ovaj cons je takav car ,pa ja ne vjerujem![]()
![]()
We're all mad here...
- john_constantine
mah, kako neki samo seru bezveze radi zavisti.John_Ryder wrote:ah..pusti čovjeka,neka uživa,vidiš da se trudi,treba uspjet trpit sve te stokilašice,blago retardirane,žene tuđe,itd.Ghostface wrote:John_Ryder wrote:ovaj cons je takav car ,pa ja ne vjerujem![]()
![]()
Sada ste vi na redu za anegdote.
Michel puši karu.