Tko su vaši idoli? Što vas inspirira?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
dr_gonzo

Tko su vaši idoli? Što vas inspirira?

Post by dr_gonzo » 01 Jul 2007, 03:00

Moji idoli bi bili redom ovi:

1) Al Bundy - psycho dad
:prayer: - legenda nad legendama, iako ga život jebe on se ne da i da ima bolju obitelj nego Bill Cosby u Cosby Showu :supz:
2) Dr. GonZo :partyman: :weedman:
- najbolji pisac 20 st. (uz Bukowskog), najjači u najkriznijim situacijama, iskreno pisanje bez obzira na sve, stil pisanja...
3) Hank Chinaski :partyman: :partyman: :prayer:
- alter ego Charlesa Bukowskog i pisac najbolje pjesme ikad napisane, sirov i u isto vrijeme tako stvaran, čovjek koji je najviše puta dobio otkaz u životu, ali se nije dao da ga društvo jebe u glavu, najbolji ševac (sa srcem) među piscima :wink:
4) George Chuvalo
- ne bojati se nikoga, biti ustrajan, baš kao George (kanađanin hrvatskih korjena, jedini koji je boksao sa Alijem 2 puta i izdržao sve runde), borac koji daje papra u I i u zdanjoj rundi, nikad nokautiran
5) Alexander Selkirk - pravi Robinson Crusoe koji je bio 4 godine na pustom otoku (pješćani sprud, a ne kao u Dumasovoj knjizi gdje je otok bio pravi raj) u 18. st, pravi prikaz da je volja čovječja najjača pokretačka sila na svijetu
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 12:31

Hm, kada je riječ o blogovima, onda Horrorhr, ipak sam radi njega pogledao većinu trash horor filmova. Pa njegov smisao za humor i kratka forma pisanja da interesira čitatelja. :rock: A uz to Frogbros, radi odlično pisanja bez obzira na dugu formu, s više smisla i zanimljivosti + return of the living dead, najjači zombijevski horor. :prayer:

Od zvijezda baš nemam neke idole, jedino obožavam Bruce campbella.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 01 Jul 2007, 12:53

Pa što se tiče blogova me ni su dobri:
HorrorHr- piše često o horrorima za koje nisam čuo. Pogleda svaki horror prije nas i obavjest nas dali su dobri ili nisu. A k tome čovjek još čovjek voli Slashere iz 80-tih baš kao i ja :rock: i recenzije su mu dobre. E da i dobar dizajn bloga ima.
movieworld- zanimljive i dobre recenzije . Čak sam zbog njegove recenzijama pogledao Heavy Metal koj mi je bio dobar. A obavjesti me čovjek i o još jednom serijalu koj me več zanima Demons.
Frogbros- radi istih razloga koje je Constantin rekao
Bronsonovi sinovi- jednostavno dobar novi blog
Dragonrage blog- dobar dizaj i jako se trudi čovjek dok piše recenzije filmova ili nešto o redateljima i glumcima. Bilo mi je posebno zanimljivo čitiati tekst koj je napisao o Van Dammu i John Woo.
Spectre blog- piše o zanimljivim filmovima za koje nisam nikad čuo , isto kao i Horrorhr.
Groble filmova-dobro opiše radnju filma i jednom ili dvije rječju kaže kakav je film.

A od zvjezda nemam baš nekog uzora , no dobr su mi: Sylvester Stallone, Bruce Willis, Kurt Russell , Bruce Campbella i Jean-Claude Van Damme

A od likova koje si ti spomenu gonzo mi je Al Bundy :supz:

annwn

Post by annwn » 01 Jul 2007, 14:12

Moj idol nije osoba...već pokret...Oj pokret...
U potpunosti se slažem s ljudima koji su osnovali taj pokret i uvijek ću biti uz njih, zato i jesam panker..

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 01 Jul 2007, 15:19

Ja sam freelancer... :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Aryx

Post by Aryx » 01 Jul 2007, 15:40

hmm moji idoli ....

Image

salim se :wink: nemam ja idola. Mislim nekim ljudima se divim, ali nista kao obozavanje ... 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 15:43

A moglo je biti gore, idol ti je mogao biti charlie sheen. :D 8)
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 01 Jul 2007, 16:04

Nije nitko Tita ili Staljina naveo? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 16:06

HorrorHR wrote:Nije nitko Tita ili Staljina naveo? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ili Uwe Boll :wink:
Michel puši karu.

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 01 Jul 2007, 16:23

Sto se tice pisanja, ESPN kolumnista Bill Simmons i naravno HorrorHR. Bez njega ne bih ni poceo neki blog.

Ovako, moji idoli su John Carpenter, Steve McQueen, Charles Bronson, Bruce Lee, Ron Jeremy, Dan Majerle, Jeff Hornacek, Toni Kukoc, Chris Mullin i Rocky Balboa.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 01 Jul 2007, 16:41

Mislim nekim ljudima se divim, ali nista kao obozavanje ... : Aryx

Uzeo si mi riječ iz usta :wink:

nikako ne mogu shvatiti da drugi ljudi obožavaju druge ljude.... Recimo Paris Hilton...
Ali divitit im se na onaj način na koji rade stvari...svaka im čast...

500 post sa moje strane na ovom forumu...let's go on 1000 :finga:

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 16:52

dr_gonzo wrote:Mislim nekim ljudima se divim, ali nista kao obozavanje ... : Aryx

Uzeo si mi riječ iz usta :wink:

nikako ne mogu shvatiti da drugi ljudi obožavaju druge ljude.... Recimo Paris Hilton...
Ali divitit im se na onaj način na koji rade stvari...svaka im čast...

500 post sa moje strane na ovom forumu...let's go on 1000 :finga:
Ili Bush, npr. :wink:

Pih, 1000 - a gle mojih 3000. :mrgreen:
Michel puši karu.

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 01 Jul 2007, 16:56

HorrorHR wrote:Nije nitko Tita ili Staljina naveo? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Svasta, pa Tito se podrazumeva.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Jul 2007, 17:42

Al Bundy
I may be an idiot, but i am no fool.

Rodman

Post by Rodman » 01 Jul 2007, 18:34

Mairosu wrote:
Ovako, moji idoli su John Carpenter, Steve McQueen, Charles Bronson, Bruce Lee, Ron Jeremy, Dan Majerle, Jeff Hornacek, Toni Kukoc, Chris Mullin i Rocky Balboa.
Vidim sve bijelci i tricasi :D

Pa idola nemam, divim se Jordanu, Pacinu, De Niru...

Post Reply