Howard the Duck (1986)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
john_constantine

Howard the Duck (1986)

Post by john_constantine » 01 Aug 2010, 21:45

Image

Trailer

Redatelj: Willard Huyck
Scenarij: Willard Huyck, Steve Gerber
Godina: 1986
Žanr: akcijska avantura/romantična komedija/SF
Država: USA
Glume: Lea Thompson, Jeffrey Jones, Tim Robbins, Ed Gale, Chip Zien...
The story begins of a sarcastic humanoid duck the size of a man by the name of Howard from outer space is pulled from his home world to Earth through a laser beam and somehow winds up in Cleavland where he meets and quickly befriends with Beverly Switzler, a lead singer where they must stop an alien invader known as the Dark Overlords at all costs.
Image Image

Ovo je jedan od najgorih filmova 80 - tih koje možete samo mrziti koliko je užasno loš. Od same ideje uopće da ekraniziraju sarkastičnog patka u igranom filmu do užasnog lošeg prikaza istog. Istovremeno pokušava biti sarkastičan, što na kraju ispada da je obično razmaženo derište do nekakvih dječjih gluposti kada mu se glavni likovi smiluju. Do očajno loše glume u kojem čak iritira i Tim Robbins u ulozi blesavog znanstvenika, s lošim specijalnim efektima. Film koji se ne može odlučiti da li da bude dječji film ili ozbiljan film i na kraju ispadne na kraju tako loše da je negledljivo...I to još u produkciji George Lucasa.
Michel puši karu.

Bub

Re: Howard the Duck (1986)

Post by Bub » 01 Aug 2010, 22:17

Haha ovo sam jednom uhvatio davno mislim na TV1000 u nekom podnevnom terminu i nisam uspio pogledati do kraja koliko je loše, pa čak i da sam gledao kao kliinjo vjerujem da mi nebi bilo dobro.

remike2

Re: Howard the Duck (1986)

Post by remike2 » 01 Aug 2010, 22:20

Bub wrote:Haha ovo sam jednom uhvatio davno mislim na TV1000 u nekom podnevnom terminu i nisam uspio pogledati do kraja koliko je loše, pa čak i da sam gledao kao kliinjo vjerujem da mi nebi bilo dobro.
Upravo sam to htio reći, također sam istu stvar napravio, užas i katastrofa od filma.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Post Reply