Al ionako ne marim za spajanje napisanih osobina s ljudima u RL. Zabavnije je samo čitat, ako vidiš da se netko ponaša slično, kjut i to je to..
Al zato mi je život prepun vjerno prenesnih vaga i riba..
chuck norris i ja ??Asfodel wrote:Ja sam poznavala 5-6 škorpija dosad i jedino sam ja prilično slična karakterizaciji (80-90%) Ostali slabo.. (dobro, nije da znam ako netko ima kao osobinu osvetoljubivost ili nešto tak što ne mogu saznat
)
Al ionako ne marim za spajanje napisanih osobina s ljudima u RL. Zabavnije je samo čitat, ako vidiš da se netko ponaša slično, kjut i to je to..

Iliti J.C. Van Damme i jaAsfodel wrote:Ja sam poznavala 5-6 škorpija dosad i jedino sam ja prilično slična karakterizaciji (80-90%) Ostali slabo.. (dobro, nije da znam ako netko ima kao osobinu osvetoljubivost ili nešto tak što ne mogu saznat
)
cekaj da napisem "znao sam" na njen sljedeci postelrania wrote:znala sam
sad ownam deca

onda moramo cekat da nam se Illnath javi u "napisi nesto o forumasu iznda" pa ces viditelrania wrote:svašta, pa to bi onda bilo laganje, nema toga

Ghostface wrote:Evo izračuna san da san u podznaku rak, u znaku dakle strijelac. Evo šta kaže:
STRIJELAC – RAK
Ugodan za svoje bližnje, obično zgodan, dobro surađuje s drugima, no ponekad previše podložan bilo okolini, bilo osjećajima. Zato zna lutati. Također često posjeduje umjetnički dar, a u zanatu je perfekcionist.
Pola je pogođeno.