Lost

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Juricagrind

Re: Lost

Post by Juricagrind » 27 Jul 2010, 19:58

probal par puta gledat ovo jer je frend lud za tim pa me stalno tovi da gledam da je najbolja serija ikad i sve al da ga jebeš meni je ovo dosadno i glupo do bola
If I were an animal I’d live on dreams alone
No wilderness beneath my feet, no hedges my home
You’d sling me in a cage and leave me to rot
Injecting your chemical and then I’m forgot

Info

Post by Info » 27 Jul 2010, 20:30

Juricagrind wrote:probal par puta gledat ovo jer je frend lud za tim pa me stalno tovi da gledam da je najbolja serija ikad i sve al da ga jebeš meni je ovo dosadno i glupo do bola
S ovim se slažem. X-files i Twin Peaks su Bogovi za ovo
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Juricagrind

Post by Juricagrind » 27 Jul 2010, 20:32

Info wrote:
Juricagrind wrote:probal par puta gledat ovo jer je frend lud za tim pa me stalno tovi da gledam da je najbolja serija ikad i sve al da ga jebeš meni je ovo dosadno i glupo do bola
:prayer: imaš sok od mene ;)
If I were an animal I’d live on dreams alone
No wilderness beneath my feet, no hedges my home
You’d sling me in a cage and leave me to rot
Injecting your chemical and then I’m forgot

Scarface

Post by Scarface » 27 Jul 2010, 20:33

Info wrote:
S tim se definitivno slažen, mada je Lost također odličan, osim kraja, naravno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

boyko

Post by boyko » 29 Jul 2010, 23:32

nabavil prve 4 sezone.uskoro počinje gledanje :kokicarenje:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Jul 2010, 23:36

boyko wrote:nabavil prve 4 sezone.uskoro počinje gledanje :kokicarenje:
Lucky bastard :tonqe:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 29 Jul 2010, 23:36

nabavi odmah i zadnje dvije jer ako ćeš se nakačit kao nas par ovdje, ubrzo će ti trebati :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Jul 2010, 23:40

Pucti gaa :mrgreen: Ja ti savjetujem da gledaš polakše, jer će ti uzbuđenje bit veće...
Pa sad, tvoj organizam će odredit kog ćeš više poslušat :partyman:

callac

Post by callac » 29 Jul 2010, 23:44

organizam je govorio neeeemooooguuu viiiišeeee, al mozak glasniji kaže daaaaaaj joooooooooooš! :lol: :lol: a pošto mozak valjda bolje zna jer je pametniji, :lol: poslušah ga :mrgreen: rezultat-šest sezona u mjesec dana :kokicarenje: :facepalm: :rolleyes:
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Jul 2010, 23:46

callac wrote:organizam je govorio neeeemooooguuu viiiišeeee, al mozak glasniji kaže daaaaaaj joooooooooooš! :lol: :lol: a pošto mozak valjda bolje zna jer je pametniji, :lol: poslušah ga :mrgreen: rezultat-šest sezona u mjesec dana :kokicarenje: :facepalm: :rolleyes:
A mačak :mrgreen:
Meni je žao što sam pred kraj sve gledala brzinski, jer je ljepše onako. A sad, teško je to sve uskladiti...

one and only

Post by one and only » 29 Jul 2010, 23:48

Jesam se navukao na seriju strasno,odoh da gledam.....

boyko

Post by boyko » 29 Jul 2010, 23:52

callac wrote:
nabavi odmah i zadnje dvije jer ako ćeš se nakačit kao nas par ovdje, ubrzo će ti trebati :lol:
tog se i bojim.a i siguran sam da se bu to dogodilo :D
samo kaj mi je svaki dan prenatrpan s kojekakvim aktivnostima,tak da se nema baš vremena za gledanje,jer sam kroz cijeli dan doma samo kojih 3 sata..al naći će se vremena za Lost :D
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Scarface

Post by Scarface » 30 Jul 2010, 02:17

A zamislite kako je bilo pratit ju nekih 5 godina. Bila je među prvim serijama koje san počeja strastveno pratit, taman san ima nekih 15 godina, onda je tu bija i 24 i uskoro se pridružija i Prison Break. Bilo je to "Sveto Trojstvo" za mene (ne računajući ostale serije koje mi tada nisu bile toliko drage). Na kraju, jedino je PB završija zadovoljavajuće mada se i on u 3. sezoni iskvarija, te ga je 4. izvukla. Lost mi je u zadnje 2 godine praćenja posta jasan, i samo san se pribojava da se ne završi baš onako kako jest- mlako, pederski, jadno, kukavički- nazovite to kako oćete. Jednostavno, nije jednako nešto pratit godinama i pogledat to u par tjedana. Vrime je jak element, neke stvari ti nemjerljivo bolje legnu kad imaš toliko vrimena za razmišljanje o teorijama, stapanje s likovima, i doslovno proživljavanje novoizlazećih sezona. Sad, na kraju, da nije bilo tako, ne bi bilo nikako. Jer, da san bija u poziciji ka i vi, i da nisan dosad Lost gleda, dozna bi priko raznih sajtova da je serija završila bez pola jebenih odgovora, ostavljajući te ka blesana i tjerajući te da budeš zadovoljan s nekim zaokruživanjem emocionalnih stanja likova i njihovih odnosa- yea right, da san to tija gleda bi jebeni Grey's Anatomy. Da, siguran san u to, da ju nisan gleda sve ove godine, ne bi ju sad ni započeja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

one and only

Post by one and only » 30 Jul 2010, 11:31

Ghostface wrote:A zamislite kako je bilo pratit ju nekih 5 godina. Bila je među prvim serijama koje san počeja strastveno pratit, taman san ima nekih 15 godina, onda je tu bija i 24 i uskoro se pridružija i Prison Break. Bilo je to "Sveto Trojstvo" za mene (ne računajući ostale serije koje mi tada nisu bile toliko drage). Na kraju, jedino je PB završija zadovoljavajuće mada se i on u 3. sezoni iskvarija, te ga je 4. izvukla. Lost mi je u zadnje 2 godine praćenja posta jasan, i samo san se pribojava da se ne završi baš onako kako jest- mlako, pederski, jadno, kukavički- nazovite to kako oćete. Jednostavno, nije jednako nešto pratit godinama i pogledat to u par tjedana. Vrime je jak element, neke stvari ti nemjerljivo bolje legnu kad imaš toliko vrimena za razmišljanje o teorijama, stapanje s likovima, i doslovno proživljavanje novoizlazećih sezona. Sad, na kraju, da nije bilo tako, ne bi bilo nikako. Jer, da san bija u poziciji ka i vi, i da nisan dosad Lost gleda, dozna bi priko raznih sajtova da je serija završila bez pola jebenih odgovora, ostavljajući te ka blesana i tjerajući te da budeš zadovoljan s nekim zaokruživanjem emocionalnih stanja likova i njihovih odnosa- yea right, da san to tija gleda bi jebeni Grey's Anatomy. Da, siguran san u to, da ju nisan gleda sve ove godine, ne bi ju sad ni započeja.
Pa dobro pretpostavljam da svako ima neku svoju seriju koju je gledao od pocetka i pratio godinama,ja sam recimo licno Smallvile i pratim ga evo vec 10 godina (jeste da on nije ni blizu komplikovan ko Lost ali kazem radi poredjenja),sto se tice vremenske distance tu se slazem sa tobom,preveliki je obim odgledane serije ponekad se gleda i po 10 epizoda dnevno i onda jednostavno ne mozes ni da svaris sve,ali jbg tako je kako je opet na kraju bolje je i da pogledas jedno takvo remek djelo kao sto je Lost nego da ne pogledas....

callac

Post by callac » 30 Jul 2010, 11:50

Ghostface wrote:A zamislite kako je bilo pratit ju nekih 5 godina. Bila je među prvim serijama koje san počeja strastveno pratit, taman san ima nekih 15 godina, onda je tu bija i 24 i uskoro se pridružija i Prison Break. Bilo je to "Sveto Trojstvo" za mene (ne računajući ostale serije koje mi tada nisu bile toliko drage). Na kraju, jedino je PB završija zadovoljavajuće mada se i on u 3. sezoni iskvarija, te ga je 4. izvukla. Lost mi je u zadnje 2 godine praćenja posta jasan, i samo san se pribojava da se ne završi baš onako kako jest- mlako, pederski, jadno, kukavički- nazovite to kako oćete. Jednostavno, nije jednako nešto pratit godinama i pogledat to u par tjedana. Vrime je jak element, neke stvari ti nemjerljivo bolje legnu kad imaš toliko vrimena za razmišljanje o teorijama, stapanje s likovima, i doslovno proživljavanje novoizlazećih sezona. Sad, na kraju, da nije bilo tako, ne bi bilo nikako. Jer, da san bija u poziciji ka i vi, i da nisan dosad Lost gleda, dozna bi priko raznih sajtova da je serija završila bez pola jebenih odgovora, ostavljajući te ka blesana i tjerajući te da budeš zadovoljan s nekim zaokruživanjem emocionalnih stanja likova i njihovih odnosa- yea right, da san to tija gleda bi jebeni Grey's Anatomy. Da, siguran san u to, da ju nisan gleda sve ove godine, ne bi ju sad ni započeja.
Meni je opet baš drago što sam seriju ovako pogledala, nisam tip osobe koji može čekati, živce sam izgubila sa Harper's Islandom koji je imao samo 13 epizoda a kamoli da šest godina čekam na kraj! Kužim tvoju frustraciju, pogotovo jer kažeš da si doslovno odrastao uz tu seriju što je i u mom slučaju ključni faktor budući da sam od tebe starija osam godina i sigurno je da sve oko sebe pa uključujući i tu seriju gledam drugim očima. Ta je serija mogla svakako završiti na drugačiji način , pusti ljude koji pričaju da je ovo jedini mogući kraj, ali opet bi bilo nezadovoljnih gledatelja pa bi sad tu pisao neki drugi ljutiti forumaš dok bi ju ti možda branio. I opet se moram nadovezati na godine- ja sam svoje tinejđžerske dane provela na drugačiji način, svakako nisam gledala serije do neke 23. godine (mislim na tempo kojim sada gledam, uvijek se našlo mjesta za klasike i ono na što naletiš na tv-u, nije bilo dostupno skidanje a i količina je bila puuuno manja) što ne govori o tebi kao papku nego o vremenu u kojem živimo. Uzevši čak samo to kao faktor, ti i ja nikako nismo u ravnopravnoj poziciji kao sugovornici i nije ni čudo da nam se mišljenja u velikoj većini slučajeva razilaze.
If one of them is dead.

Post Reply