Koji je to film?
-
thunder
Re: Koji je to film?
Pomagajte. Film je o nekog letecem cudovistu koje se budi nakon odredjenog broja godina i naravno ,ubija. Sjecam se da je napao skolski autobus i kraja se sjecam kako neko pita je li zivo ili tako nesto, a covjek odgovora uskoro ce se probuditi.
- Decadentor
http://www.imdb.com/title/tt0301470/thunder wrote:Pomagajte. Film je o nekog letecem cudovistu koje se budi nakon odredjenog broja godina i naravno ,ubija. Sjecam se da je napao skolski autobus i kraja se sjecam kako neko pita je li zivo ili tako nesto, a covjek odgovora uskoro ce se probuditi.

-
thunder
HvalaDecadentor wrote:http://www.imdb.com/title/tt0301470/thunder wrote:Pomagajte. Film je o nekog letecem cudovistu koje se budi nakon odredjenog broja godina i naravno ,ubija. Sjecam se da je napao skolski autobus i kraja se sjecam kako neko pita je li zivo ili tako nesto, a covjek odgovora uskoro ce se probuditi.
- Decadentor
- Andrej
Pa kad ste živi dokaz da ste moćniji alat od "Google search"....Decadentor wrote:90% novih forumasa koji se jave nas iskoriste na ovom topicu i odu zauvjek![]()
![]()
We're all mad here...
- Decadentor
- Andrej
Sasvim moguće.... Nešto slično sam i ja uradio, ali su mi se svideli likovi pa reko aj malo i ja....

We're all mad here...
- illnath93
Nije film, nego serija. Bila je prije par godina na rtl-u oko 10-11 h navecer.
Vise kao nesto dokumentarno, FBI istrazitelji koji istrazuju ubojstva, nestanke, love srijske ubojice..
Zahvaljujem, unaprijed.
Vise kao nesto dokumentarno, FBI istrazitelji koji istrazuju ubojstva, nestanke, love srijske ubojice..
Zahvaljujem, unaprijed.
-
filmofil
znam na kaj misliš, al nemrem se sjetit imena, jebiga...i bila su 2 dokumentarca paralelno, jedan je bio oko 23h, a drugi se bavio više forenzikom i išao odmah iza njegaillnath93 wrote:Nije film, nego serija. Bila je prije par godina na rtl-u oko 10-11 h navecer.
Zahvaljujem, unaprijed.
sjećam se kad su imali priču o snajperistu koji je ubijao ribiče, predobro...ulovili su ga jer mu je kamion ostao bez benzina, tako nešto
This is the Zodiac speaking.
- Asfodel
Autopsija i Tajne sudske medicinefilmophil wrote:znam na kaj misliš, al nemrem se sjetit imena, jebiga...i bila su 2 dokumentarca paralelno, jedan je bio oko 23h, a drugi se bavio više forenzikom i išao odmah iza njegaillnath93 wrote:Nije film, nego serija. Bila je prije par godina na rtl-u oko 10-11 h navecer.
Zahvaljujem, unaprijed.
sjećam se kad su imali priču o snajperistu koji je ubijao ribiče, predobro...ulovili su ga jer mu je kamion ostao bez benzina, tako nešto
Tak su se nekak zvali...Jel to?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
ahhahahahaha koja je to glupost bila gledo sam jednu samo i neki je lik reko nisam ja to napravio, pitaju ga gdje ste bili za to vreijeme on kaze radio sam neko drugo kriminalno djelo pa vam nemogu rec

- remike2
Meni je to baš odlično bilo, redovito sam pratio kad je bilo na RTL-u.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- illnath93
Mislim da je to to. Hvala.Asfodel wrote:Autopsija i Tajne sudske medicinefilmophil wrote:znam na kaj misliš, al nemrem se sjetit imena, jebiga...i bila su 2 dokumentarca paralelno, jedan je bio oko 23h, a drugi se bavio više forenzikom i išao odmah iza njegaillnath93 wrote:Nije film, nego serija. Bila je prije par godina na rtl-u oko 10-11 h navecer.
Zahvaljujem, unaprijed.
Tak su se nekak zvali...Jel to?
- Asfodel
Oduvijek sam se palila na takve gluposti, znam da je malo koma i to, al svejedno

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Alara
Decadentor wrote:90% novih forumasa koji se jave nas iskoriste na ovom topicu i odu zauvjek![]()
![]()
Ne mogu bez hororaca, barem ne dugo, a otkriti da ima forum o horrorcima koji nije samo na engleskom je, kak se ono kaže na mastercardskom jeziku; prajsles!