Bome ovo nisam gledao, skida se odmah pa će se gledat navečer...ovo mora biti dobrojohn_constantine wrote:Night of the Creeps - zabavna horor komedija s dobrim krvavim specijalnim efektima, trash scenarijem s daškom 80 - tih, odličnim finaleom, fenomalni Tom Atkins i reference na filmove, s par nezaboravnih filmskih scena. 4/5
Koji ste horror zadnji gledali?
- Bub
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- remike2
A Nightmare On Elm Street (2010) - teški proljev i bljuvotina od filma u maniri katastrofalnog remakea Friday The 13th, baš loš film, 2/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- john_constantine
kakav je freddy kruger?remike2 wrote:A Nightmare On Elm Street (2010) - teški proljev i bljuvotina od filma u maniri katastrofalnog remakea Friday The 13th, baš loš film, 2/10
Michel puši karu.
- remike2
Meni baš loš, mislim ono trudio se Haley kolko je mogao, ali ta šminka, lice, glas i sveukupna pojava mi je dosta mlaka i nikakva, a da ne pričam ostali likovi, odnosna gluma, iritantno loša režija ko i nikakav tj. predvidljiv scenarij.john_constantine wrote:kakav je freddy kruger?remike2 wrote:A Nightmare On Elm Street (2010) - teški proljev i bljuvotina od filma u maniri katastrofalnog remakea Friday The 13th, baš loš film, 2/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- john_constantine
koliko ima sličnosti s originalom s obzirom na par kopiranih scena?remike2 wrote:Meni baš loš, mislim ono trudio se Haley kolko je mogao, ali ta šminka, lice, glas i sveukupna pojava mi je dosta mlaka i nikakva, a da ne pričam ostali likovi, odnosna gluma, iritantno loša režija ko i nikakav tj. predvidljiv scenarij.john_constantine wrote:kakav je freddy kruger?remike2 wrote:A Nightmare On Elm Street (2010) - teški proljev i bljuvotina od filma u maniri katastrofalnog remakea Friday The 13th, baš loš film, 2/10
Michel puši karu.
- remike2
Pa ima sličnosti u vidu upravo tih nekih scena koje su direktno kopirane iz originala, ali naravno, ne mogu se mjeriti ni blizu tim originalnim scenama, sve to ovdje biva previše moderno, ubrzano, loše izvedeno i nimalo efektno ko što je original napravio. Tijek radnje je manje-više ko u originalu uz već spomenute neke scene, imamo i tu Nancy kao glavnog lika, itd... Kako izgleda pokušali su da ovaj fim bude mračniji u odnosu na original, no to im nije uspjelo već cijeli koncept filma izgleda kao neki loš slasher s iritantnim mladima, predvidljivom radnjom i katastrofalnom režijom, nažalost ni Freddy baš u cijeloj priči ne pomaže nešto puno.
- john_constantine
i još posljednja stvar... 
SpoilerShow
Ima li ona scena s krevetom kada krv iscuri iz rupe po zidu?

Michel puši karu.
- remike2
john_constantine wrote:i još posljednja stvar...SpoilerShowIma li ona scena s krevetom kada krv iscuri iz rupe po zidu?
SpoilerShow
Ne, to eto iznenađujuće nisu stavili ovdje.
- Bub
My name is Bruce - 5.5/10
Odljepio sam na ovo
Odljepio sam na ovo

SpoilerShow
Bruce Campbell: [Hearing, that Jeff is Kellys son] Uuuuhhh, young mother. [laughs]
Kelly Graham: Its a country thing.
Bruce Campbell: Hey, a MILF is a MILF.
Kelly Graham: Its a country thing.
Bruce Campbell: Hey, a MILF is a MILF.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
Alien 1,2,3, večeras na redu četvorka koja mi je ujedno i najjača iz serijala, baš se veselim! 

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- remike2
Jaws (1975) - 10/10, za mene jedan od najboljih horror filmova svih vremena
-
Sauna (2008) - 8/10
-
Halloween (1978)- 10/10, izvrstan,sta drugo reci!?

- Josef K
Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon - 7.5/10
Redatelj koda nije bio zadovoljan rupama u svim slasherima pa ih je htio popunit ovim filmom
U svakom slučaju zabavno.
Redatelj koda nije bio zadovoljan rupama u svim slasherima pa ih je htio popunit ovim filmom

U svakom slučaju zabavno.
- dr_gonzo