Kućni ljubimci - objavite slike
- john_constantine
Re: Kućni ljubimci - objavite slike
he,he, baš i ja takvu imam.
Morao bi ju opet slikati da vidite kako je sada ispala. Prava velika razmažena debela mačka. 
Michel puši karu.
- Asfodel
Daa! Za razliku od drugih običnih/niš posebno mačaka - ta mi je baš ljepoticajohn_constantine wrote:he,he, baš i ja takvu imam.![]()
Morao bi ju opet slikati da vidite kako je sada ispala. Prava velika razmažena debela mačka.
(osim ako nije narasla i pretvorila se u nešto ružno
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- john_constantine
:zubifale He, teško s obzirom da ju dosta redovito češljam (radi mačjih kuglica koje tjeraju na povraćanje i linjanje), i povremeno pranje. Baš uživa u tome, ništa čudno s obzirom da ju tetoše kao kakvu malu bebicu.Asfodel wrote:Daa! Za razliku od drugih običnih/niš posebno mačaka - ta mi je baš ljepoticajohn_constantine wrote:he,he, baš i ja takvu imam.![]()
![]()
(osim ako nije narasla i pretvorila se u nešto ružno![]()
)
Michel puši karu.
- Andrej
I ova moja je psiho, kad me vidi u kadi, ludača uskoči zamnom i samo joj oči vire iz vode. Inače, veliki sam zaljubljenik u pse, ali jednog dana sam dobio ovo malo govedo od mačke i odlepio. Jeste da moraš da je češljaš ko lud da ti ne bi ličila na rastamana, ali toliko je zabavno glupa i ima predobru ćud, da jednostavno je gledam kao člana porodice - malu glupu bebu koju moraš da paziš 24h dnevno. Čak mi i na popisu stanara piše Mrvica.
We're all mad here...
- Asfodel
Andrej wrote:I ova moja je psiho, kad me vidi u kadi, ludača uskoči zamnom i samo joj oči vire iz vode. Inače, veliki sam zaljubljenik u pse, ali jednog dana sam dobio ovo malo govedo od mačke i odlepio. Jeste da moraš da je češljaš ko lud da ti ne bi ličila na rastamana, ali toliko je zabavno glupa i ima predobru ćud, da jednostavno je gledam kao člana porodice - malu glupu bebu koju moraš da paziš 24h dnevno. Čak mi i na popisu stanara piše Mrvica.
- john_constantine
he, bar zvuči bolje od "Micika".
A naš mačak koji je stalno vani je jednostavno "mačak". 
Michel puši karu.
- Andrej
Imao sam izbor - ili Mrvica ili Sova, pošto kad sam je dobio bila je maleno dlakavo klupko sa većim očima od ostatka glave i malim repićem. Ko iz crtaća.Asfodel wrote:Andrej wrote:I ova moja je psiho, kad me vidi u kadi, ludača uskoči zamnom i samo joj oči vire iz vode. Inače, veliki sam zaljubljenik u pse, ali jednog dana sam dobio ovo malo govedo od mačke i odlepio. Jeste da moraš da je češljaš ko lud da ti ne bi ličila na rastamana, ali toliko je zabavno glupa i ima predobru ćud, da jednostavno je gledam kao člana porodice - malu glupu bebu koju moraš da paziš 24h dnevno. Čak mi i na popisu stanara piše Mrvica.catko paradoksalno ime
We're all mad here...
-
filmofil
jel bi netko udomio psa? malo štene mješanac
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
koja pasmina?filmophil wrote:jel bi netko udomio psa? malo štene mješanac
Last edited by john_constantine on 24 Jul 2010, 15:02, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
-
filmofil
imaš PM s objašnjenjem, btw cijepljen je
This is the Zodiac speaking.
- elrania
evo nekih mojih (i malo manje mojih) novih i starih.
crno-bijela mica je bila kod mene u stanu neko vrijeme i onda je premještena na selo kad je malo porasla, jer se baš nema prostora za micu.
ova crna je njena mala mica, jedina iz legla. ne znam još uvijek jel curica il miconja, preplašljiva je da je se uhvati
zekonja ima puno previše da bih ih komentirala, a pas je 5 godina star i meni, koja nisam veliki ljubitelj pasa, je divan. apsolutno preumoljat i jako pristojan.
danas me dočekao tak da se fino sjeo i pružio capu

crno-bijela mica je bila kod mene u stanu neko vrijeme i onda je premještena na selo kad je malo porasla, jer se baš nema prostora za micu.
ova crna je njena mala mica, jedina iz legla. ne znam još uvijek jel curica il miconja, preplašljiva je da je se uhvati
zekonja ima puno previše da bih ih komentirala, a pas je 5 godina star i meni, koja nisam veliki ljubitelj pasa, je divan. apsolutno preumoljat i jako pristojan.
danas me dočekao tak da se fino sjeo i pružio capu

- Asfodel
A zecovi mali
:nostalgija za bivšim zecom:
:nostalgija za bivšim zecom:
- john_constantine
- Decadentor
probaj slani/slasnijohn_constantine wrote:hi,hi, kako su samo slatki ti zečevi.