muahahaahahaFreddy wrote:howling 3-užassssss 2.5-10
Koji ste horror zadnji gledali?
-
Wicked Little Things - dosta dobar film. Negativno je da je dosta dosadan film ,imam tipične i več viđene likove u horror filmu. Pozitivno je da priča nije loša , režija je solidna , na kraju ko uvjek postaje zabavnije , sviđa mi se izgled duhova ili zombija djece , dosta je jeziv i ne pokazuje emocije.
Solidan film ,za mene dobar odmor od slasher i Wishmester serijala.
Solidan film ,za mene dobar odmor od slasher i Wishmester serijala.
-
Pa slažem se da je dosadan , ali s druge strane nisam puno mislio pa mi i nje bio baš predvidljiv , ali večinu horrora su ti predvidljivi i na to se moraš naviknut.HorrorHR wrote:Meni je Wicked Little Things bio totalno razvučen, dosadan i predvidljiv film. Jedino što je bilo ok su par scena sa zombie djecom i to je to. Čak zaboravih i pisati na HorrorHR o tome
A ja namjeravam pogledati ostalih sedam filmova iz Afterdar festivala. Pročito sam tvoje recenzije , ali zanima me kojim redosljedom da idem?
- HorrorHR
- Site Admin
Unrest mi za sada najbolji (Nisam gledao još The Abandoned, Hamiltons i Gravedancers).Unreal wrote:A ja namjeravam pogledati ostalih sedam filmova iz Afterdar festivala. Pročito sam tvoje recenzije , ali zanima me kojim redosljedom da idem?
Dark Ride prilično loš slasher, vizualno jedino ok. Reincarnation je OK, očekivao sam malo da će biti bolji al može proći. Penny Dreadful - bljak

Za Gravedancers sam čuo pozitvne stvari isto tako i za The Abandoned. Hamiltons me ne zanima previše
-
Zapravo krivo sam rekao neči ih pogledati sve no pogledaču neke.HorrorHR wrote: Unrest mi za sada najbolji (Nisam gledao još The Abandoned, Hamiltons i Gravedancers).
Dark Ride prilično loš slasher, vizualno jedino ok. Reincarnation je OK, očekivao sam malo da će biti bolji al može proći. Penny Dreadful - bljak
Za Gravedancers sam čuo pozitvne stvari isto tako i za The Abandoned. Hamiltons me ne zanima previše
Pogledat ču Unreast i Gravedancers. Mislio sam da pogledam Dark Ride no po traileru izgleda glupo i rekao si da nije bogzna kaj .
Penny Dreadful hmmmm možda jednom. A ovaj The Abandoned , Hamiltons,Reincarnation i Hood of Horror me ne zanimaju.
- elrania
-
- A$H
kaj ona ima fanove?? nemrem je smislit..u kojem god je filmu film kod mene pada na ljestvici...tolko je ne podnosim..bakero wrote:ja sam sinoć pogleda the breed, zabavan horor o psima ubojicama koji kolju društvo na nekom otočiću, fanovi michele rodriguez će doći na svoje!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
kao i paris hilton ili bush .A$H wrote:kaj ona ima fanove?? nemrem je smislit..u kojem god je filmu film kod mene pada na ljestvici...tolko je ne podnosim..bakero wrote:ja sam sinoć pogleda the breed, zabavan horor o psima ubojicama koji kolju društvo na nekom otočiću, fanovi michele rodriguez će doći na svoje!

Michel puši karu.