Teretane

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wendigo

Re: Teretane

Post by Wendigo » 14 Jul 2010, 11:59

elrania wrote:sve je to super i stoji, al kad imaš liječničku zabranu od bavljenja nečim što iziskuje velike napore, mislim da bi bilo zbilja besmisleno da na ovo idem.
a i sam si svjestan stanja i pričalo se o ovome prije pa čemu sad ovakav odg...

kad napokon bude bilo više para za trošiti, morat ću krenuti na neš laganije. jako mi fali nekog kretanja :(
možda je za tebe najbolje da upišeš neku "light" kinesku vještinu tipa taijiquan (tai chi). to ti je nešto najbliže meditaciji u pokretu - učiš pravilno disati, vježbaš rastezljivost tijela, motoriku i sl.
tajlandski boks nikako, tamo velika pažnja posvećuje treninzima snage, a to definitivno nije tvoj đir pošto se nesmiješ izlagati naporima. :?

da, i ja se "spremam" za ljeto. mast nisam uspio otopiti, jebiga... ali sam zato jebeno napucao prsa, ramena, ruke i noge. ^^
Last edited by Wendigo on 14 Jul 2010, 12:02, edited 1 time in total.

elrania

Post by elrania » 14 Jul 2010, 12:02

@ash: a i bit će neš takvo na kraju, iako bih jako rado da mogu ove teže stvari. na tjel. na faksu je ispalo i da mi je aerobik problem :roll:
možda se udostojim opet pojaviti na streličarstvu. to je bar ekstra statično :lol:

@dingo: yup, bili smo jednom i pričali o tome i prihvatila sam prijedlog, sad se sam čeka više vremena i netko tko će me financirati :lol:

A$H

Post by A$H » 14 Jul 2010, 12:08

elrania wrote:@ash: a i bit će neš takvo na kraju, iako bih jako rado da mogu ove teže stvari. na tjel. na faksu je ispalo i da mi je aerobik problem :roll:
možda se udostojim opet pojaviti na streličarstvu. to je bar ekstra statično :lol:
pa i to zvuci super zabavno..a sigurno i je.. :lol: a nista onda ti ostaje bar joga..od koje ima dosta koristi na vise polja.. :mrgreen:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jul 2010, 12:11

mislim da je yoga super za cijeli organizam i duh. i ja bih to probao kojom prilikom. :lol:

Ašow

Post by Ašow » 14 Jul 2010, 12:47

Nema teretane preko ljeta, nisam blesav.
bazen je tu sad.
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jul 2010, 14:28

Ja se mrzim kretati, al mi je počeo nedostajat trbušni (za kojeg sad neam vremena) + još bih htjela nešto čega nemam u blizini (neg u Zg), al to jednom u budućnosti :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

A$H

Post by A$H » 14 Jul 2010, 14:30

Asfodel wrote:Ja se mrzim kretati, al mi je počeo nedostajat trbušni (za kojeg sad neam vremena) + još bih htjela nešto čega nemam u blizini (neg u Zg), al to jednom u budućnosti :mrgreen:
ples oko sipke? :mrgreen:

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jul 2010, 14:31

A$H wrote:
Asfodel wrote:Ja se mrzim kretati, al mi je počeo nedostajat trbušni (za kojeg sad neam vremena) + još bih htjela nešto čega nemam u blizini (neg u Zg), al to jednom u budućnosti :mrgreen:
Da, hobotnico :lol:

elrania

Post by elrania » 14 Jul 2010, 14:40

supe stvar, ali preskupo.
znam da su cijene u jednom centru na prečkom bile premasne, a poznanica je držala satove i naplatila svakome 100kn po satu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 14 Jul 2010, 14:43

jebeš teretane,ja se samo hoću zdebljat :facepalm:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jul 2010, 14:46

elrania wrote:supe stvar, ali preskupo.
znam da su cijene u jednom centru na prečkom bile premasne, a poznanica je držala satove i naplatila svakome 100kn po satu.
Za koju god kad ja budem išla možda bude i ovdje kod mene :D ..a cijene se razlikuju kako kod kojeg voditelja i brojnosti grupe, u to sam se uvjerila sa svime što sam išla.

S vremenom će se tržište liberalizirat kako uvijek to logično biva. Svojevremeno sam za tenis plaćala mjesečno 200kn, dok je par godina prije bilo skoro pa toliko po satu.
Last edited by Asfodel on 14 Jul 2010, 15:15, edited 1 time in total.

elrania

Post by elrania » 14 Jul 2010, 14:48

vidjela sam sad da u varaždinu ima za 250.
al npr. na tom u prečku je 800kn 2mj, u nekom drugom centru 550 za 1 mj i tako.

meni je stvar preodlična, jer se kompletno izvježba tijelo, al o tom ne mogu ni sanjati dok ne počnem zarađivati. :?

Scarface

Post by Scarface » 14 Jul 2010, 15:24

Već se 3 miseca kontinuirano trenira, sad kad se ima vrimena počinje hc trening. Sve potrebne sprave su doma (benč, za zgibove, bučice...), ekipa je tu, regulacija prehrane također, i vidljivi rezultati za daljnju motivaciju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 14 Jul 2010, 16:24

Asfodel wrote:
A$H wrote:
Da, hobotnico :lol:

super..to je uvijek lijepo za vidit.. :D :wink:

Andrej

Post by Andrej » 22 Jul 2010, 18:00

Posle 15 godina redovnog odlaska u teretanu malo sam se umorio smarača u istim pa sam kupio celokupnu kućnu opremu.
Ne znam kako je kod vas, ali u Beogradu brzo nestaju stare dobre "Hardcore-teretane", ono, donji deo trenerke, bosi, bučice, trešti Rammstein sa razglasa, gomila cool istetoviranih likova, smrdimo ko lavovi, - ozbiljnih vežbača.
Sad su modi ove metroseksualne - čarapice do kolena, uredna frizurica, znojnica oko čela ko Bojan Križaj, nijedan teg, 100 evra mesečno, sve se radi na mašini i obavezno ti priđe neko nedonošče, popenje se na stolicu ispred tebe da te gleda u oči i krene da ti filozofira kako ne radiš pravilno i kako je on sa svojih 20 kg mister olimpija. A tu je i gomila devojčica sa kilo i po šminke i najjačim parfemom na tržištu, spremne da budu predmet obožavanja vežbača, a ovi svaki dan izlaze s pokidanim ligamentima, ispalim ramenima i povredama kičme u pokušaju da impresioniraju gore navedene.
Zato, kući, bezbroj zgibova, propadanje, malo ruke, rame i po 45 min trčanje.
We're all mad here...

Post Reply