S kim ste se upoznali?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Re: S kim ste se upoznali?

Post by Scarface » 12 Jul 2010, 14:08

DrugsBunny wrote:
Ghostface wrote:Aj ne valjaj pizdarije. To šta neka glupača korsti ovu doktrinu za svoja preseravanja ne daje ni tebi za pravo ovako nešto pisat.
Naravno da daje.
Čovjek je imao sifilis od čestog posjećivanja javnih kuća.
Ja takve ljude ne mogu smatrati ozbiljnim niti uvažavati njihova mišljenja.
+to što je bolestan na um :kokicarenje: :roll:

Edit: I da, ne vidim smisao da me pokušavaš potkopavat na svakom postu, ali hvala na trudu kako god :wink:
A nađi mi jednog književnog ili filozofskog velikana koji nije "puknut na mozak"? Zrelost stava ti je na razini te pozerke kojoj si ti "da šta ju ide". I ne boj se, ne ganjam te na forumu, ne laskaj si, samo si pun potencijala s tim svojim provalama.

@Dec- nisan, ima san ispit danas (koji se odgodija s petka) i mora san ga položit da buden miran cilo lito, i nije mi žaj.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 12 Jul 2010, 14:13

opet ste poceli..huh.. :lol:
samo se vi dalje drzite teme :mrgreen:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 12 Jul 2010, 14:25

Ghostface wrote:A nađi mi jednog književnog ili filozofskog velikana koji nije "puknut na mozak"? Zrelost stava ti je na razini te pozerke kojoj si ti "da šta ju ide". I ne boj se, ne ganjam te na forumu, ne laskaj si, samo si pun potencijala s tim svojim provalama.
U prvom planu nije bila njegova psihička bolest već sam sifilis.
A i na stranu sa svime time, Nićeova razmišljanja smatram kvazi debilanama koje jednostavno hrane današnje mlade alternativce. :)
Nikad mi nije bio on previše zanimljiv sam po sebi, čak štoviše. Imao je koju dobru uzrečicu, ali te su bile vezane uz umjetnost, prvenstveno uz glazbu.
I toj pozerki, kako je ti zoveš, nisam ništa "da" već sam joj rekao lijepo što mislim o Nićeu i to je to. Nisam ja tip osobe koji će svom sugovorniku solit pamet i pod svaku silu ga tjerati na vlastito mišljenje (kao što recimo ti radiš - što se lijepo može vidjeti u tvojoj replici jer neka moja razmišljanja nazivaš "provalama").
I ne bojim se da me ganjaš, čak štoviše, meni bude drago kada me pokušavaš "uvrijediti" jer samo svima pokazuješ kakav si ti ustvari, a mene tvoje "provale" nimalo ne diraju.

Sad jedan prijateljski savjet: Mislim da trebaš sjesti i riješiti neke stvari sam sa sobom ili jednostavno potražiti stručnu pomoć :). Nije zdravo ako ti ne može proći dan da se ne pokušavaš posvađati/zakačiti/soliti pamet nekom.

Kako god, sretno :D
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

elrania

Post by elrania » 12 Jul 2010, 14:31

2x sam se zaustavila pri odgovaranju na ovu diskusiju, jer znam da ću se uvaliti u sranje pa evo iz 3. pokušaja sam da kažem koliko je ovo zadnje bilo jednostavno preloše za pročitati :?

točnije 1. i zadnji odlomak.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 12 Jul 2010, 14:32

Zašto?

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Jul 2010, 14:35

ne znam... meni su nihilzam i "promotori" iste nauke žešća sprdnja i komedija.
odmah se sjetim autobahn-a iz bih lebowskog. :prayer: :lol:

"we are nihilists, lebowski! we belive in nazing!" :mrgreen:

elrania

Post by elrania » 12 Jul 2010, 14:44

Wendigo wrote: odmah se sjetim autobahn-a iz bih lebowskog. :prayer: :lol:
također :lol: :rock:

@drugs: davanje onog savjeta je stupidno i nezrelo. s mog stajališta lupaš gluposti i na osnovu krivih kriterija etiketiraš osobu. to što se alternativci furaju na to je njihova stvar i smiješno je na osnovu toga umanjivati vrijendost nečega.
i smatram da si malo previše digao nos u zrak i da stvari koje iznosiš trebaju još neko vrijeme da sazriju i zvuče konkretnije i pametnije.
nisam ovo htjela pisati ni vrijeđati nekoga, jer ne bih htjela sudjelovati u ovoj raspravi, no eto odgovora na zašto.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 12 Jul 2010, 14:52

elrania wrote:@drugs: davanje onog savjeta je stupidno i nezrelo. s mog stajališta lupaš gluposti i na osnovu krivih kriterija etiketiraš osobu. to što se alternativci furaju na to je njihova stvar i smiješno je na osnovu toga umanjivati vrijendost nečega.
i smatram da si malo previše digao nos u zrak i da stvari koje iznosiš trebaju još neko vrijeme da sazriju i zvuče konkretnije i pametnije.
nisam ovo htjela pisati ni vrijeđati nekoga, jer ne bih htjela sudjelovati u ovoj raspravi, no eto odgovora na zašto.
A na osnovu kojih kriterija bih trebao etiketirati Ghostfacea? Jedino što ga zamijetim na forumu je da se svađa s nekim i to je to, radi li on išta osim toga?.
Znam da je to stvar alternativaca i ja nisam umanjivao vrijednost nihilizma. :facepalm: Samo sam rekao da ja to takvim smatram, a više nego sam svjestan Nićeove "vrijednosti" i "utjecaja" kojeg je imao na moderan svijet.
Ne dižem nos u zrak i stvarno mi je smješno to što ja ispadam kao nekakav čovjek koji provocira svađe i slično kada je većina forumaša imala najmanje jedno neugodno iskustvo sa Ghostfaceom. To apsolutno nema nikakvog smisla :facepalm:
Ako bi moje argumentacije trebale ispadati "konkretnije" i "pametnije" onda stvarno ne znam kako Ghostfaceove argumentacije ispadaju.
Ali nema veze, ipak je on "kolega".

elrania

Post by elrania » 12 Jul 2010, 15:02

A na osnovu kojih kriterija bih trebao etiketirati Ghostfacea? Jedino što ga zamijetim na forumu je da se svađa s nekim i to je to, radi li on išta osim toga?.
pričam o nietzscheu i stvarima zbog kojih si ga prozvao nevaljalim.
Znam da je to stvar alternativaca i ja nisam umanjivao vrijednost nihilizma. :facepalm: Samo sam rekao da ja to takvim smatram, a više nego sam svjestan Nićeove "vrijednosti" i "utjecaja" kojeg je imao na moderan svijet.
:palac gore:
Ne dižem nos u zrak i stvarno mi je smješno to što ja ispadam kao nekakav čovjek koji provocira svađe i slično kada je većina forumaša imala najmanje jedno neugodno iskustvo sa Ghostfaceom. To apsolutno nema nikakvog smisla :facepalm:
ima apsolutnog smisla sada kad gledaš na to ko situaciju kad kažeš nešto što nekome zvuči glupo i taj netko ima potrebu reć svoje.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Jul 2010, 15:11

možda par osoba je imalo kakvu svađu s ghostom,većina ne,ja nisam,čovik je pametan,pametniji od većine forumaša,a ti nažalost pokušavaš brijat na isto to ali ti nejde...pusa :finga:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 12 Jul 2010, 15:12

elrania wrote:pričam o nietzscheu i stvarima zbog kojih si ga prozvao nevaljalim.
Aaaa, u tom je stvar. Filozofska raspravljanja i nisu baš dio ovog topica pa ne bih sad rađe o Nićeu. Nije stvar isključivo u tim stvarima koje sam naveo, čitao sam ja i njegova djela neka, ali to je već druga, a i duga priča.
ima apsolutnog smisla sada kad gledaš na to ko situaciju kad kažeš nešto što nekome zvuči glupo i taj netko ima potrebu reć svoje.
Pa dobro, ali što je Ghostface konkretno rekao svoje? Nazvao je moje mišljenje pizdarijama i provalama? I opet zbog toga ja ispadam provokator?
Znači po toj logici kad Ghost idući puta kaže nešto što ja smatraim glupim, ja njega smijem izvrijeđati, nazvati njegovo mišljenje pizdarijama, a ako on meni uzvrati na to ispast će kao provokator?
Ja njemu u ovom topicu sve do onog posta sa prijateljskim savjetom nisam rekao ništa uvredljivo, a ipak sam ispao kao negativac. :facepalm:
Ironija je što ja taj prijateljski savjet smatram na mjestu i stojim iza njega.
U ovom trenutku sam smrtno ozbiljan, da netko ne bi pomislio da se zajebavam.
Mislim da je Ghost sve u svemu ok lik(ako zanemarimo njegove mane), u stilu da nije nekome napravio/rekao neko veće zlo, ja sam uvjeren da on ne misli zlo. Jednostavno smatram da možda ima problema sa živcima/kontroliranjem agresije/pretjeranom impulsivnosti ili nečim šestim što je svakako rješiv problem ako se na tome poradi.
John_Ryder wrote:možda par osoba je imalo kakvu svađu s ghostom,većina ne,ja nisam,čovik je pametan,pametniji od većine forumaša,a ti nažalost pokušavaš brijat na isto to ali ti nejde...pusa :finga:
Kad ti nemaš na osnovu čega imati svađu s njim pošto si svoje najinteligentije postove ostavio u topicu "ocijenite avatar osobe iznad". Doduše ti si sasvim druga priča, tipični spamer i ne namjeravam na tebe trošiti svoje daljne vrijeme niti mi tvoje mišljenje išta znači.
Last edited by DrugsBunny on 12 Jul 2010, 15:15, edited 1 time in total.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Jul 2010, 15:15

jel boli kad si pametan toliko? :lol:

Image
Image

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 12 Jul 2010, 15:16

Pogriješio si topic. "ocijenite avatar osobe iznad" se nalazi malo dalje.

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Jul 2010, 15:17

deathamtch arena zjapi prazna... pjesak na podu žeđa za krvlju i tako to... :mrgreen:
Last edited by Wendigo on 12 Jul 2010, 15:19, edited 2 times in total.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Jul 2010, 15:18

kako si smiješan :facepalm: panjino bahata,treba te nalemat malo..

Image
Image

Post Reply