I nekoliko Wallpapera...

Te De Niro character poster...

a naravno da će potonuti... Publika ionako ne zna što valja.HorrorHR wrote:Baš imam filing da će film potonuti na box officeu, neznam, može biti radi Grindhouseovog "uspjeha"...
ovisi za koga.DrugsBunny wrote:Prevelika su to imena da bi film samo tako potonuo.
je, da, nama drugačijoj generaciji nego danas.... Ne znam koliko je tinejdžerska publika upoznata s time danas, a još da li je zainteresirana za takve filmove poput Machete. Više djeluje rezervirano za stariju publiku koja je rasla s tim filmovima u stilu 80 - tih.remike2 wrote:Za mene dovoljno jaka i zanimljiva da pogledam film, naročito Trejo i De Niro mi zvuče super uz Rodriguez i Albu te sve to uz jednu radnju koja mi se baš čini zanimljiva i dobra. Baš me zanima kakav će ovaj film ispasti na kraju.
Baš to.Ghostface wrote:Da, meni ekipa recimo uopće nije nabrijana na Machete šta me jako iznenadilo, pa ko normalan ne može bit uživljen u ovako nešto?! Ma, da buden iskren, i ne triba ovo dobro proć, samo mi fale glupa dica u kinu i razni debili. Nema ništa bolje nego kad si u kino dvorani sa većinom ljudi za koje vidiš da su filmofili i da su došli film pogledat iz razloga iz kojeg ga šira publika nikad neće gledat.
Potpis.john_constantine wrote:Baš to.Ghostface wrote:Da, meni ekipa recimo uopće nije nabrijana na Machete šta me jako iznenadilo, pa ko normalan ne može bit uživljen u ovako nešto?! Ma, da buden iskren, i ne triba ovo dobro proć, samo mi fale glupa dica u kinu i razni debili. Nema ništa bolje nego kad si u kino dvorani sa većinom ljudi za koje vidiš da su filmofili i da su došli film pogledat iz razloga iz kojeg ga šira publika nikad neće gledat.