Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
remike2

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by remike2 » 07 Jul 2010, 11:19

Friday The 13th (2009.) - ajme koji loš film, strašno, nisam prije filma niš pretjerano očekivao, ali ovo je stvarno ultra loše, mislio sam da će biti neki prosjek kad ono i slabije od toga, dosadan, naporan, nimalo zanimljiv sa očajnom glumom i režijom, Jasonom koji mi je čisto whatever, njegova pojava me nije gotovo nimalo dirunula ko i sami likovi koji su loši i glupavi, blesavim specijalnim efektima i ubojstvima, itd... Uvodna scena mi je bila ok, al skoro sve ostalo je strava loše. Ne samo da film konkurira da ga proglasim najgorim remakeom desetljeća već općenito je jedan od najgorih horrora koje sam ikad vidio, 2/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

yakkazu

Post by yakkazu » 07 Jul 2010, 11:59

House of the dead ... omG, na trenutak sam pomislio da su zaista pokupili onako, ofrle neku ekipicu, sa ulice, i doveli ih da snimaju film .. majko mila, film je sranje i to u svim mogucim segmentima ..

elrania

Post by elrania » 07 Jul 2010, 14:31

Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon (2006) - pred kraj mrvicu slabiji, ali i dalje je riječ o super ostvarenju. drago mi je da sam neke detalje zaboravila nakon prvog gledanja pa mi nije bilo skroz sve poznato. - 7/10

Scream (1996) - kak sam ga zadnji put gledala prošlo ljeto, previše mi je toga ostalo i bed mi je što sam sve znala i očekivala pa mi kod ovakvog filma to nije baš pasalo i umanjilo je pozitivne dojmove. izuzev toga, ne mogu ne reć da ovo ipak odličan film i jedan od najboljih slashera sa super pričom, twistom, humorom i killovima. - 8,5/10

Scarface

Post by Scarface » 07 Jul 2010, 14:41

elrania wrote:Scream (1996) - kak sam ga zadnji put gledala prošlo ljeto, previše mi je toga ostalo i bed mi je što sam sve znala i očekivala pa mi kod ovakvog filma to nije baš pasalo i umanjilo je pozitivne dojmove. izuzev toga, ne mogu ne reć da ovo ipak odličan film i jedan od najboljih slashera sa super pričom, twistom, humorom i killovima. - 8,5/10

8) 8) 8) 8) 8) :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jul 2010, 16:16

remike2 wrote:Friday The 13th (2009.) - ajme koji loš film, strašno, nisam prije filma niš pretjerano očekivao, ali ovo je stvarno ultra loše, mislio sam da će biti neki prosjek kad ono i slabije od toga, dosadan, naporan, nimalo zanimljiv sa očajnom glumom i režijom, Jasonom koji mi je čisto whatever, njegova pojava me nije gotovo nimalo dirunula ko i sami likovi koji su loši i glupavi, blesavim specijalnim efektima i ubojstvima, itd... Uvodna scena mi je bila ok, al skoro sve ostalo je strava loše. Ne samo da film konkurira da ga proglasim najgorim remakeom desetljeća već općenito je jedan od najgorih horrora koje sam ikad vidio, 2/10.
he, slažem se s tekstom. Makar sam dao trojku kao prosjek (više radi toga što nisam uspoređivao s originalnim serijalom, nego kao nova verzija). Ali ulažem nadu u nastavak s obzirom na promjenu redatelja. Možda bude uveo više akcije i klanja...
Michel puši karu.

remike2

Post by remike2 » 07 Jul 2010, 17:02

john_constantine wrote:
remike2 wrote:Friday The 13th (2009.) - ajme koji loš film, strašno, nisam prije filma niš pretjerano očekivao, ali ovo je stvarno ultra loše, mislio sam da će biti neki prosjek kad ono i slabije od toga, dosadan, naporan, nimalo zanimljiv sa očajnom glumom i režijom, Jasonom koji mi je čisto whatever, njegova pojava me nije gotovo nimalo dirunula ko i sami likovi koji su loši i glupavi, blesavim specijalnim efektima i ubojstvima, itd... Uvodna scena mi je bila ok, al skoro sve ostalo je strava loše. Ne samo da film konkurira da ga proglasim najgorim remakeom desetljeća već općenito je jedan od najgorih horrora koje sam ikad vidio, 2/10.
he, slažem se s tekstom. Makar sam dao trojku kao prosjek (više radi toga što nisam uspoređivao s originalnim serijalom, nego kao nova verzija). Ali ulažem nadu u nastavak s obzirom na promjenu redatelja. Možda bude uveo više akcije i klanja...
Ma mene je eto skroz baš razočarao, film sam po sebi mi je baš loš, daj Bože da nastavak bude bar bolji sa više akcije, klanja, boljim scenarijem i prvenstveno boljim glumcima što bi bio dobar i veliki plus filmu.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jul 2010, 17:05

Da, makar su to vrlo slaba očekivanja s obzirom da su scenaristi isti ovi koji su radili na remakeu (makar nije tako loš scenarij koliko režija), ali problem je što režiser iza sebe nema nikakve filmske projekte, tako da mu je ovo izgleda prvi film, što ne obećava previše...
Michel puši karu.

remike2

Post by remike2 » 08 Jul 2010, 10:44

Suspiria (1977.) - drugo gledanje i šta reć, strava film, odličan horror, nevjerovatno jezovit, strašan sa odličnom atmosferom (uistinu nema puno horrora sa ovakvom atmosferom), originalnom i creepy mjuzom (koja mi još ne izlazi iz glave te je među najboljim horror temama svih vremena), zvučni efekti su u globalu fenomenalni, vizualno film izgleda briljantno, sviđaju mi se boje u filmu, okruženje (prvo kuća, zatim škola za balet), ubojstva su kvalitetno dočarana, baš spooky i jezovita, gluma mi je čak i dobra (naročito glavne glumice Jessice Harper) režija Argenta je prvoklasna i sve to uz jaku dozu misterije i nepredvidivosti! Definitivno za mene jedan od najboljih horrora svih vremena, jako me dojmio, sve naj, naj mislim o filmu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 08 Jul 2010, 11:08

remike2 wrote:Suspiria (1977.) - drugo gledanje i šta reć, strava film, odličan horror, nevjerovatno jezovit, strašan sa odličnom atmosferom (uistinu nema puno horrora sa ovakvom atmosferom), originalnom i creepy mjuzom (koja mi još ne izlazi iz glave te je među najboljim horror temama svih vremena), zvučni efekti su u globalu fenomenalni, vizualno film izgleda briljantno, sviđaju mi se boje u filmu, okruženje (prvo kuća, zatim škola za balet), ubojstva su kvalitetno dočarana, baš spooky i jezovita, gluma mi je čak i dobra (naročito glavne glumice Jessice Harper) režija Argenta je prvoklasna i sve to uz jaku dozu misterije i nepredvidivosti! Definitivno za mene jedan od najboljih horrora svih vremena, jako me dojmio, sve naj, naj mislim o filmu.
To to to!
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

elrania

Post by elrania » 08 Jul 2010, 13:25

Drag Me to Hell (2009) - e sad me lagano počinju zamarati već gledani filmovi. :lol: bio mi je i ovaj ok na drugo gledanje, puno ga se mirnije pratilo bez mega zvučnih efekata ko u kinu i bio je jednako zabavan, no uskoro ću morati neš novo uzeti u ruke. - 7/10

illnath93

Post by illnath93 » 08 Jul 2010, 15:21

House on hounted hill (1999)-5/10

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jul 2010, 18:14

elrania wrote:Drag Me to Hell (2009) - e sad me lagano počinju zamarati već gledani filmovi. :lol: bio mi je i ovaj ok na drugo gledanje, puno ga se mirnije pratilo bez mega zvučnih efekata ko u kinu i bio je jednako zabavan, no uskoro ću morati neš novo uzeti u ruke. - 7/10
mah, ja ne kužim zašto piše horor triler iako je riječ zapravo o horor komediji s primjesom akcijskih elemenata... Svi ono prvim gledanjem očekuju jezoviti horor, a onda na kraju popljuju film jer im nije bio strašan. :lol:
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 09 Jul 2010, 17:34

Halloween 2 (2009) - 3/10... najzad sam i ja pogledao to velebno djelo i ne znam što bih rekao. Cijeli film se doima kao jedno veliko preseravanje bez imalo duše :?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

hitman_4

Post by hitman_4 » 10 Jul 2010, 00:22

Salvage (2009) - ne-loše
5.9/10
Image

Image

Image

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Jul 2010, 16:25

Ginger Snaps - srednja žalost. Pamtim dobre kritike odavde pa sam htjela nadoknaditi propušteno, no.. :lol: Uvjerljivo najbolja stvar u filmu je uvodna špica 8) :lol: Ostatak nema pretjerano dinamičnu radnju pa ide od dosadnjikavog do skoz dosadnog.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply