Ivan, 25 god, profi Hrv i NATO vojnik
ako vas jos nesto zanima, pitajte, jer ja cu sigurno pitat vas, forum sam tek sad otkrio
još si mladboyko wrote:ja nikad ne skužim da je neki forumaš freddy![]()

John_Ryder wrote:ajde dobrodošao,odma na početku znaj da sumnjamo na tebe...
cool hand luke wrote:John_Ryder wrote:ajde dobrodošao,odma na početku znaj da sumnjamo na tebe...
because....?
he, to me podsjeća na moje probleme s onim knjižnicama iz književnog jezika gdje je trebalo pisati teme. Ja sam uvijek pisao zagorskim dijalektom i dobivao srednje ocjene u srednjoj zbog toga. Ma sada ga ionako više koristim u govoru i odlično mi paše s obzirom na neke poteškoće izgovaranja određenih slova.callac wrote:nisam shvatila kao napad, iako sam dosta osjetljiva jer se meni predbacivalo što sam jadna pričala ekavicu jer nisam znala drugačije i bila sam prisiljena bit najbolja u hrvatskom jeziku jer sam ga učila baš ispočetka, koliko god to svima glupo zvučalo. malo sam se opet opustila pa si dopustim skraćivanje riječi i slengovanje jer u nekim situacijama baš paše, čisti književni hrvatski mi je pomalo robotski i bez osobnosti na ovakvim mjestima, i sva ostala pravila kršim iz čistog gušta pa ti samo navali sa svojom dalmatinicom kako sam ju prozvala još davno!Ghostface wrote:Ma naravno da je. Al ponosin se ovakvim načinom pisanja, jebeš književni jezik i neka suzdržavanja. Ako tako pričan s društvom i ako nisan na nekoj jebenoj konferenciji onda nema potrebe za tim. Kvragu, pa čak i na ispitima pričan ovako, i profesori također. A i nije da je nerazumljivo, n umisto m na kraju riči i jedenje ije/je pravila. Big deal. I ovo sad govorin općenito, ne tebi, da ne bi mislila da napadan nešto...
zato jer je duševni bolesnik.Decadentor wrote:E a zast se freddy uvijek predstavi???![]()
mozda zato sto si ti freddyboyko wrote:ja nikad ne skužim da je neki forumaš freddy![]()
mejbiDEXTER wrote:mozda zato sto si ti freddyboyko wrote:ja nikad ne skužim da je neki forumaš freddy![]()
![]()
![]()
OT: pozz svim freddyjima