Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 08 Jul 2010, 21:48

callac wrote: pa ja sam isto rekla da kupujem samo na sniženjima, postala sam preškrta otkako su majice dostupne od 20-30 kn pa do 50 maximalno.
ma ovo kak si odmah rekla gdje i po koliko kupuješ mi je djelovalo ko da misliš da nisam na takvim mjestima bila pa sam zato ono napisala.
i da, nakon ovih majici po 30-40 kn se sam zgražam nad nekim modelima koji dođu više.
meni su i najdraže obične jednobojne bez rukava za ljeto pa sam sad presretna što sam ih za toliko malo para pronašla.

ipak je meni drugačija situacija jer radim, a dok sam tek počinjala raditi i uzdržavala brata i sestru, nisam si kupovala apsolutno ništa, samo neophodne stvari i garderoba mi je bila tri puta manja..i još nije ni bilo tako jeftinih stvarčica.
ja sam se sad opremila za ljeto. jedino još badić i kratke hlače treba pronaći.
za zimu će pak biti veliki problem. nemam sad niš od hlača za nositi, jer mi je sve preveliko, a roba je puno skuplja.
ovisi ti i u koji NY ideš, ja sam bila u onom u West Gateu i Garden Mallu, u avenu manje više sve pobrste brzo jer je najbliži i najposjećeniji. ako ti nekad treba prijevoz, slobodno se javi, i za one sisley trapke :wink:
nisam nikada bila dalje od a.malla i c.centra baš zbog prijevoza. sad zbilja nemam više svojih para za trošiti pa ti se neću tak brzo javiti. trebat će mi ove neke toplije robe tek puno kasnije pa se možda tada čujemo.
kod konkretne kupovine uglavnom uzimam više stvari s mamom preko kartice, rijetko kad na keš pa si sama nikada ne nakupujem puno toga i bed mi je kad kružim po robnim kućama i samo gledam što ima. :lol:

glede traperica, budemo se našle tokom 8. mj na kavi pa mogu tada probati. stvar je jedino u tome da godinama nisam nosila (plave) traperice, jer mi se ne sviđaju baš pa bi to mogao biti problem. :lol:

eh, moram izraziti zadovoljstvo zbog badića. bila malo prije do turbo sporta u importaneu nekoliko min pred zatvaranje i imaju baš ok selekciju kupaćih i što je najbolje, jeftini su i mogu se uzimati gornji i donji dijelovi posebno. budem nastojala sutra otići tamo pa možda uzmem nešto, ak će valjati.
zapazila sam divan bijeli i neki crno-smeđi na narančaste točkice :D

callac

Post by callac » 08 Jul 2010, 22:00

ja sam se isto opremila sa ljetnim stvarima, zimske su mi uvijek problem jer ne volim baš veste nositi pa se oblačim kao luk-slojevito :lol: kaput mi je star tri godine i kratak je pa niš koristi kad zahladi, a od hlača nosim isto što i u ostalim godišnjim dobima, samo su ispod ili tajice ili debele čarape duge :lol:
i da odgovorim ryderu, volim sve čarape, u svim bojama i debljinama al su mi najdraže neprozirne sa puno dena i kad smo već kod njih, kupujem ih uvijek u tezenisu u king crossu ili u začretju u outletu intimissimi. cijene su smiješno niske (po 20 kn za najdeblje čarape sa gaćama, a dokoljenke su i po deset kuna i traju jaako dugo), ja jedne crne imam već tri godine, a nosim ih ispod traperica po zimi, ispod haljina....sad se guštam sa jednim žutim koje sam uzela, iste su boje kao onaj lak što imam :D i super se slažu sa plavom haljinicom o kojoj sam ti pričala.. :tonqe:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 08 Jul 2010, 22:16

uuu, žute zvuče super. ja bih htjela zelene nabaviti, al nigdje nisam pronašla takve jednobojne.
imam nekoliko najlonki/štrampli koje ću nositi 4. il 5. godinu ove zime i predobro se drže. jedne sam nabavila u accessorizeu i bile su dost skupe, al isplatilo se s obzirom koliko traju.

osobno su mi najdraže čisto crne ili prozirno-crne s vodoravnim uzorcima/linijama.

callac

Post by callac » 08 Jul 2010, 22:27

naravno, crne su klasika! meni je samo žao što nemam gdje češće isfurati one crno bijele (što sam za halloween imala) jer su toliko upečatljive da sam napravila pauzu od tri godine da bi ih opet obukla :lol: što me sjetilo da imam jednu kožnu suknju,crna zmija uzorak koja bi se tebi svidjela, mini je do bola i jebeno stoji!!!
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 08 Jul 2010, 22:55

callac wrote:naravno, crne su klasika! meni je samo žao što nemam gdje češće isfurati one crno bijele (što sam za halloween imala) jer su toliko upečatljive da sam napravila pauzu od tri godine da bi ih opet obukla :lol: što me sjetilo da imam jednu kožnu suknju,crna zmija uzorak koja bi se tebi svidjela, mini je do bola i jebeno stoji!!!
jel ono bio okomiti uzorak?
ja imam crno-bijele vodorane, al nisu mi toliko dobre ko te okomite. takve pak imam plavo-crne i jedva čekam da ih obučem kad zahladi :D

minjak zvuči super! sam se ti hvali :lol:

callac

Post by callac » 08 Jul 2010, 23:01

elrania wrote:
callac wrote:naravno, crne su klasika! meni je samo žao što nemam gdje češće isfurati one crno bijele (što sam za halloween imala) jer su toliko upečatljive da sam napravila pauzu od tri godine da bi ih opet obukla :lol: što me sjetilo da imam jednu kožnu suknju,crna zmija uzorak koja bi se tebi svidjela, mini je do bola i jebeno stoji!!!
jel ono bio okomiti uzorak?
ja imam crno-bijele vodorane, al nisu mi toliko dobre ko te okomite. takve pak imam plavo-crne i jedva čekam da ih obučem kad zahladi :D

minjak zvuči super! sam se ti hvali :lol:
jes, okomite su i debele crte.. a nije da se hvalim nego nudim :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 08 Jul 2010, 23:03

callac wrote: jes, okomite su i debele crte.. a nije da se hvalim nego nudim :lol:
ahaaaaaa :lol:

na to budem definitivno bacila oko kad se vidimo sljedeći put :lol:
koja veličina? :D

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Jul 2010, 23:07

elrania wrote: eh, moram izraziti zadovoljstvo zbog badića. bila malo prije do turbo sporta u importaneu nekoliko min pred zatvaranje i imaju baš ok selekciju kupaćih i što je najbolje, jeftini su i mogu se uzimati gornji i donji dijelovi posebno. budem nastojala sutra otići tamo pa možda uzmem nešto, ak će valjati.
zapazila sam divan bijeli i neki crno-smeđi na narančaste točkice :D
I ja sam prošle godine uzela zasebno gornji u turbo sportu za sitniš, al nisam bila zadovoljna, jer mi je bio prekrut nekak. Al tamo uvijek treba provjeriti šta ima baš zbog niskih cijena i zasebnog kupovanja 8)

btw, čarapa vam svuda ima za male cijene, od standardno poznatih proizvođača do no name butika. Sniženja su svaki čas (doslovno) tak da nikad nisam potrošila više od 40 kn nit mislim, a stalno nešto kupujem..prosječna cijena svega što kupim bude 20 kn
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 08 Jul 2010, 23:12

neki sam dan prolazila kraj nekog dućana s čarapama blizu tiska odmah kad se od trga ode prema zrinjevcu i vidim neš zgodno mrežasto ko sve one normalne mrežaste sa srednjom veličinom rupa i kad ono cijena 250 kn. dva puta sam gledala da nije negla greška, al čini se da ih zbilja cijene toliko.

al zato u jednom dućanu kad se ode još južnije ima toga za 5-20 kn :D

u importaneu sam nalazila dobre prugaste i crne s uzorcima za 40kn.

callac

Post by callac » 08 Jul 2010, 23:14

elrania wrote:
callac wrote: jes, okomite su i debele crte.. a nije da se hvalim nego nudim :lol:
ahaaaaaa :lol:

na to budem definitivno bacila oko kad se vidimo sljedeći put :lol:
koja veličina? :D
piše xl, al meni je taman, fali malo znaš već gdje :lol: evo sličkica Image

Uploaded with ImageShack.us
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 08 Jul 2010, 23:16

o jbt, to mora da je neki azijatski xl onda. :lol:
ja već plivam u L veličinama koje se daju nać kod nas.

al sviđa mi se :D

callac

Post by callac » 08 Jul 2010, 23:22

elrania wrote:o jbt, to mora da je neki azijatski xl onda. :lol:
ja već plivam u L veličinama koje se daju nać kod nas.

al sviđa mi se :D
ma da, ful je malecka, ne znam odakle im to xl :lol: i prava je koža, nije skaj, ima i svilenu podstavu, ta mi je suknja "ostala" od bivše cimerice iz drugog srednje jer je kod nje isto tako "ostala" moja Diesel crna kožna jakna koju joj nikad neću oprostiti što mi nije vratila, al ženska je iz Garešnice pa ju je svaki put kao zaboravila ponijeti u Bjelovar i eto, ostalo je na tome..
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 08 Jul 2010, 23:28

zato ja nisam nikada posuđivala robu. presebična sam po tom pitanju :lol:

callac

Post by callac » 08 Jul 2010, 23:40

elrania wrote:zato ja nisam nikada posuđivala robu. presebična sam po tom pitanju :lol:
ma ja baš nisam i zato sam najebala...kod nje su mi još ostale najbolje ikad mustang traperice, nove novcate, mami sam rekla da sam ih izgubila negdje jer bi me zadavila, u ono vrijeme znači prije dvanaest godina su koštale oko 600 kn, jedva sam ju nažicala da mi ih kupi :cry: al imala sam jednu frendicu iz srednje s kojom sam izmjenjala svu robu i to godinama nakon što smo završile školu. Kad bi nam neka stvar dojadila, samo bi se zamjenile pa i dan danas imam neke njene hlače i majice, jakne...imaju sentimentalnu vrijednost i iako ih ne nosim jer su isfucane, super mi je što ih imam..baš se nasmijemo kad se sjetimo tih dana :) bila sam kod nje prije par mjeseci i prvo što je napravila jest izvadila iz ormara traperice što joj je muž kupio al su joj male i meni ih dala, sa etiketom još :lol: i to su mi jedne od omiljenih koje sada imam, uske, tamno plave i malo izlizane.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 08 Jul 2010, 23:54

jedini trejd s robom koji bih ja radila je kad bi mi od starije sestrične došlo neš što bi ona prerasla il kad bih davala ja nešto onim mlađim.
nažalost, mama je odlučila jednom na vlastitu inicijativu podijeliti neku moju robu pa su i jednom jedne moje big star traperice nestale iz mog ormara, jer je ona mislila da ih više ne nosim. to su bile zadnje koje sam kupila i još se dalo kojih 700kn za njih, jer mi niš drugo nije stajalo pa kao ajde, budem to i čuvat ću ih ko oči u glavi. tad je bome izbila veća svađa.
nakon tih sam išla nekoliko puta malo razgledati kakvih sve hlača ima po dućanima i da si uzmem koji par traperica, al niš nije pasalo pa sam skroz odustala.

jedino bih si htjela opet uzeti levi's sa krivim šavovima sa strane. te su mi bile baš dobrog kroja, samo što su neudobnije, ak se ne nose štrample ispod njih.

Post Reply