ma ovo kak si odmah rekla gdje i po koliko kupuješ mi je djelovalo ko da misliš da nisam na takvim mjestima bila pa sam zato ono napisala.callac wrote: pa ja sam isto rekla da kupujem samo na sniženjima, postala sam preškrta otkako su majice dostupne od 20-30 kn pa do 50 maximalno.
i da, nakon ovih majici po 30-40 kn se sam zgražam nad nekim modelima koji dođu više.
meni su i najdraže obične jednobojne bez rukava za ljeto pa sam sad presretna što sam ih za toliko malo para pronašla.
ja sam se sad opremila za ljeto. jedino još badić i kratke hlače treba pronaći.ipak je meni drugačija situacija jer radim, a dok sam tek počinjala raditi i uzdržavala brata i sestru, nisam si kupovala apsolutno ništa, samo neophodne stvari i garderoba mi je bila tri puta manja..i još nije ni bilo tako jeftinih stvarčica.
za zimu će pak biti veliki problem. nemam sad niš od hlača za nositi, jer mi je sve preveliko, a roba je puno skuplja.
nisam nikada bila dalje od a.malla i c.centra baš zbog prijevoza. sad zbilja nemam više svojih para za trošiti pa ti se neću tak brzo javiti. trebat će mi ove neke toplije robe tek puno kasnije pa se možda tada čujemo.ovisi ti i u koji NY ideš, ja sam bila u onom u West Gateu i Garden Mallu, u avenu manje više sve pobrste brzo jer je najbliži i najposjećeniji. ako ti nekad treba prijevoz, slobodno se javi, i za one sisley trapke
kod konkretne kupovine uglavnom uzimam više stvari s mamom preko kartice, rijetko kad na keš pa si sama nikada ne nakupujem puno toga i bed mi je kad kružim po robnim kućama i samo gledam što ima.
glede traperica, budemo se našle tokom 8. mj na kavi pa mogu tada probati. stvar je jedino u tome da godinama nisam nosila (plave) traperice, jer mi se ne sviđaju baš pa bi to mogao biti problem.
eh, moram izraziti zadovoljstvo zbog badića. bila malo prije do turbo sporta u importaneu nekoliko min pred zatvaranje i imaju baš ok selekciju kupaćih i što je najbolje, jeftini su i mogu se uzimati gornji i donji dijelovi posebno. budem nastojala sutra otići tamo pa možda uzmem nešto, ak će valjati.
zapazila sam divan bijeli i neki crno-smeđi na narančaste točkice