Ženski kutak
- Scarface
Re: Ženski kutak
Freddy, samo počni odvajat riči iza zareza, točki i ostalih punkcijskih znakova, možda se i kamufliraš na 10 minuti s tom taktikom.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
zanimljivo kako se danas metalcamp ulogirao - vjerojatno da izvidi teren i da dobije inspiraciju za novi alter ego... 
man, why don´t you just give up?
nit je više smiješno, zanimljivo... mislim, očito je da su ljudi ovdje razvili imunost na freddya i njegovo besmisleno trollanje...
man, why don´t you just give up?
nit je više smiješno, zanimljivo... mislim, očito je da su ljudi ovdje razvili imunost na freddya i njegovo besmisleno trollanje...
- Asfodel
Mda, da se netko ulogira pod nickom koji se sastoji od imena i prezimena mi je bila prva sumnja.
A druga je bila u spominjanju footjoba s najlonkama u privatnim porukama.
Freddy, ak ti je već neophodno biti ovdje, aj bar napiši neku priču da se nasmijemo ili nešto. Inače, nikakve koristi od tebe
A druga je bila u spominjanju footjoba s najlonkama u privatnim porukama.
Freddy, ak ti je već neophodno biti ovdje, aj bar napiši neku priču da se nasmijemo ili nešto. Inače, nikakve koristi od tebe
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- DrugsBunny
Asfodel wrote:A druga je bila u spominjanju footjoba s najlonkama u privatnim porukama.
Koja legenda
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Scarface
Dok god ima ovih navijanja bit će i njega. Pa sad stani i vidi...DrugsBunny wrote:Asfodel wrote:A druga je bila u spominjanju footjoba s najlonkama u privatnim porukama.![]()
![]()
![]()
Koja legenda
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
Meni ne smeta previše; ovak i onak ignoriram idiotske postove.
...I wrapped our love in all this foil,
- callac
pa ja sam isto rekla da kupujem samo na sniženjima, postala sam preškrta otkako su majice dostupne od 20-30 kn pa do 50 maximalno. ipak je meni drugačija situacija jer radim, a dok sam tek počinjala raditi i uzdržavala brata i sestru, nisam si kupovala apsolutno ništa, samo neophodne stvari i garderoba mi je bila tri puta manja..i još nije ni bilo tako jeftinih stvarčica. ovisi ti i u koji NY ideš, ja sam bila u onom u West Gateu i Garden Mallu, u avenu manje više sve pobrste brzo jer je najbliži i najposjećeniji. ako ti nekad treba prijevoz, slobodno se javi, i za one sisley trapkeelrania wrote:a ne dozvoljava meni moj džeparac da uzimam neke skuplje stvari. sve što sam sebi kupila tokom ove godine bilo je po shopping centrima i ekstra jeftino...pobrstila sam majice po NY i nekom dućanu u C.Centru i bila sam jučer opet u NY i nisam niš našla osim 2 majice.callac wrote:Što se haljina tiče,a i ostalog uglavnom- ja se često šećem po trgovačkim centrima, idem u outlete i kupujem samo sniženu robuzadnje tri haljine sam kupila u New Yorkeru i to po 39 kn, našla ih među majicama, zadnji brojevi i to baš moji
jedino sam traper haljinu platila 200 u xnationu i nije mi žao jer je posebna.
od haljina nisam naletila ni na što da je toliko jeftino. bila mi je jedna ok izgleda, ali materijal je neki sintetički najlonasti i to je smrt za ljeto.
budem po karlovcu pogledala jel ima što sad kad se vratim.
nadam se da tamo imaju ok gornje komade. meni ne dolazi u obzir ništa osim onih velihih čvrstih trokuta (ne ono na špagice) ili eventualno košarica, al to mi je malo bzvz za kupanje - previše mi ko grudnjaci izgledaju i neudobro je.i mislim da ćeš problem kupovanja badića rješiti ako odeš u benetton, oni ziher već imaju sniženja i super je što prodaju posebno gornji i donji dio pa možeš birati veličinu grudnjaka odnosno gaćica. Ja sam zadnja dva prošle godine kupila tamo-jedan tigrasti i drugi roze sa zelenim volančićima. cijena je zadovoljavajuća (oko stotinjak kuna mislim da me svaki izašao)
jučer sam isprobavala odvojene komade u NY i jedan gornji dio je bio zapravo dost dobar, al u cijelom dućanu nije bilo donjeg istog uzorka
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
John_Ryder
callac kakve ti najlonke nosiš?

- Asfodel
Ja ću također ubost još bar jednu, dvije ljetne haljinice (i to nešto bezobrazno sniženo, po običaju
) a ostatak će stara prekrojit doma od stvari koje nikad nisam odjenula..
Bikini od prošle godine (zapravo od prije 2 god, al ga nisam nosila prošle). Bed je što sad nisu popularni takvi oblici koje ja jedino podnosim tak da moram to od prije. A ako slučajno vidim negdje takvo što da je jeftino - kupit ću brzinom munje za ubuduće.
Bikini od prošle godine (zapravo od prije 2 god, al ga nisam nosila prošle). Bed je što sad nisu popularni takvi oblici koje ja jedino podnosim tak da moram to od prije. A ako slučajno vidim negdje takvo što da je jeftino - kupit ću brzinom munje za ubuduće.
Last edited by Asfodel on 08 Jul 2010, 21:00, edited 1 time in total.
- Wendigo
bit ću feget
i ubacit ću se nakratko u ženski topic pošto vidim da se priča o NY. 
taj dućan je mrak što se tiče cijena. zna se naći super kratkih hlaća, te onih sa "cargo" džepovima i običnih traperica (da nisu one odvratne izlizane, sa šljokicama i sl. kič) ali je meni prava muka pronaći normalnu majicu. nađem valjda dvije ok majice u moru onih sa ogromnim natpisima, lubanjama, šljokicama i plastificiranim printovima u 500 kričavih boja - seljačija najgore vrste.
taj dućan je mrak što se tiče cijena. zna se naći super kratkih hlaća, te onih sa "cargo" džepovima i običnih traperica (da nisu one odvratne izlizane, sa šljokicama i sl. kič) ali je meni prava muka pronaći normalnu majicu. nađem valjda dvije ok majice u moru onih sa ogromnim natpisima, lubanjama, šljokicama i plastificiranim printovima u 500 kričavih boja - seljačija najgore vrste.
- Asfodel
- Wendigo
može, što se mene tiče.Asfodel wrote:Evo, sad imamo više izbora za kupaće također![]()
http://www.index.hr/xmag/clanak/pokriva ... 00792.aspx
još zalijepiti dva "flastera" na bradavice i to je to.
- Asfodel
Nisi fegetWendigo wrote:bit ću fegeti ubacit ću se nakratko u ženski topic pošto vidim da se priča o NY.
Btw, razumijem ovo za šljokice i natpise iz NY
- john_constantine
mislim da bi uživo više krepavao od smijeha, nego uživao u gledanju...Asfodel wrote:Evo, sad imamo više izbora za kupaće također![]()
http://www.index.hr/xmag/clanak/pokriva ... 00792.aspx
Michel puši karu.
- callac
ja sam dečku kupila savršene ,majice tamo, i to sve za sitnu lovu i jednostavne do bola-dvije tamno sive sa skoro neprimjetnim printom (na jednoj je konj, al se jedva kuži, a druga ima kao neki veliki kompas isto jedva vidljiv, treća je bijela i ima po sebi neka siva slova kao razmazana pa se ne može ni pročitat šta piše i četvrta je svjetlo maslinasta sa ali g-em. tak sam i sebi uzela dvije muške xs za 25 kn u NY i odlične su!! malo sam ih samo "prekrojila, odrezala rubove sve i oko vrata i na rukavima i dolje. mrak!Wendigo wrote:bit ću fegeti ubacit ću se nakratko u ženski topic pošto vidim da se priča o NY.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.