isto kako koristiš običnu četku, al iz ove puše vrući zrak umjesto da držiš fen u drugoj ruci. jako je pogodno za kosu odotraga što mi je uvijek bio problem sa običnim fenom i četkom.metallicat wrote:kako misliš vrtiš po kosi? hvala za ovo ostalo.
Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
super. ako koji put se želim ko fol fenirat onda moram metar od sebe natezat kosu tako da bi ovo bilo praktičnije

- callac
elri, jesi probala plavi lak? ja ga cijeli tjedan mažem, super mi je, skužila sam da je iste boje kao jedna haljinica koju imam i obožavam ju i još mi dobro stoji ta boja
u zadnje vrijeme me baš ulovila manija kupovanja haljina, sve mi se više sviđa njihova praktičnost jer ne trebaš ništa više kemijati ni kombinirati, navučeš ju i bok! a hvala bogu sad ih ima za kupit u svim bojama, veličinama i stilovima + nisu ni skupe
u zadnje vrijeme me baš ulovila manija kupovanja haljina, sve mi se više sviđa njihova praktičnost jer ne trebaš ništa više kemijati ni kombinirati, navučeš ju i bok! a hvala bogu sad ih ima za kupit u svim bojama, veličinama i stilovima + nisu ni skupe
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
od tih skupljih aparatura za kosu nemam ništa osim ove četke, koju sam kupila pred cca 2 god i platila 150kn. http://www.twenga.co.uk/dir-Health-Beau ... ush-094913 ova 4.po redu, široka.

- elrania
jesam jesam. namazala ga odmah dan kasnije. sad imam onaj svoj tamniji plavi na rukama i ovaj na nogamacallac wrote:elri, jesi probala plavi lak? ja ga cijeli tjedan mažem, super mi je, skužila sam da je iste boje kao jedna haljinica koju imam i obožavam ju i još mi dobro stoji ta boja![]()
probala i onaj narančasto-crveni i javio se zajeb koji inače bude s essence lakovima - preslika se dio boje na sam nokat i ne ide dolje. zeleni im je najgori što se toga tiče. uvijek stavim neki prozirni ko zaštitni sloj, sad nisam znala što me čeka pa se zajebah.
boja je pak predobra i s guštom ću ga mazati
a gdje?u zadnje vrijeme me baš ulovila manija kupovanja haljina, sve mi se više sviđa njihova praktičnost jer ne trebaš ništa više kemijati ni kombinirati, navučeš ju i bok! a hvala bogu sad ih ima za kupit u svim bojama, veličinama i stilovima + nisu ni skupe
ja nisam naletila niti na jednu koja je ok materijala, dužine, cijene...
volim haljine i po ljeti se najviše to isplati nositi, al nemam baš sreće s pronalaženjem nečeg što bi mi valjalo.
Last edited by elrania on 08 Jul 2010, 02:51, edited 1 time in total.
- elrania
ja sam imala jednu fenomenalnu keramičku za feniranje kad sam se skinula s minivala i čuda je činila i tokom češljanja i uglađivanja ispucale kose.metallicat wrote:od tih skupljih aparatura za kosu nemam ništa osim ove četke, koju sam kupila pred cca 2 god i platila 150kn. http://www.twenga.co.uk/dir-Health-Beau ... ush-094913 ova 4.po redu, široka.
i onda se raspala nakon 2 godine silovanja po njoj.
sada imam neke žnj, jer mi u biti treba jedino neš sitno za šiške, ostatak prosušim, nabacim eventualno neš na vrhove i bok.
- callac
Što se haljina tiče,a i ostalog uglavnom- ja se često šećem po trgovačkim centrima, idem u outlete i kupujem samo sniženu robu
zadnje tri haljine sam kupila u New Yorkeru i to po 39 kn, našla ih među majicama, zadnji brojevi i to baš moji
jedino sam traper haljinu platila 200 u xnationu i nije mi žao jer je posebna.
i mislim da ćeš problem kupovanja badića rješiti ako odeš u benetton, oni ziher već imaju sniženja i super je što prodaju posebno gornji i donji dio pa možeš birati veličinu grudnjaka odnosno gaćica. Ja sam zadnja dva prošle godine kupila tamo-jedan tigrasti i drugi roze sa zelenim volančićima. cijena je zadovoljavajuća (oko stotinjak kuna mislim da me svaki izašao)
i mislim da ćeš problem kupovanja badića rješiti ako odeš u benetton, oni ziher već imaju sniženja i super je što prodaju posebno gornji i donji dio pa možeš birati veličinu grudnjaka odnosno gaćica. Ja sam zadnja dva prošle godine kupila tamo-jedan tigrasti i drugi roze sa zelenim volančićima. cijena je zadovoljavajuća (oko stotinjak kuna mislim da me svaki izašao)
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
anamarkovic
ha oduševljena sam ovim topicom,baš mi to treba za raspravljat s vama curkama,inače imam prirodno plavu polu-dugu kosu pa mi je blesavo mijenjat boju.
Sad mogu s vama pričat o meni najmilijoj temi,naravno ako ima koga to zanima
ja sam inače fan najlonki i nosim ih stalno,čak i sad po ljeti ih znam obuć.Nosim samo one od 15-18 dena znači najtanje,ugodno se osjećam u njima,preko zime možda nosim deblje,kakva su vaša iskustva sa njima? 
Sad mogu s vama pričat o meni najmilijoj temi,naravno ako ima koga to zanima
- metallicat
di je sad green da ovo pročita
?
što se njih tiče, u životu ih nisam obukla jer mi nikad nije bilo toliko hladno. ovo je bila prva zima da sam ih nosila jer kako sam smršavila postala sam zimogrozna
što se njih tiče, u životu ih nisam obukla jer mi nikad nije bilo toliko hladno. ovo je bila prva zima da sam ih nosila jer kako sam smršavila postala sam zimogrozna

-
anamarkovic
tko je green?metallicat wrote:di je sad green da ovo pročita?
što se njih tiče, u životu ih nisam obukla jer mi nikad nije bilo toliko hladno. ovo je bila prva zima da sam ih nosila jer kako sam smršavila postala sam zimogrozna![]()
nikad ih nisi obukla ajmeee
- metallicat
a vidjet ćeš
nije mi bilo potrebno i niš ih posebno ne volim, ali eto vjerovatno ih od sad nadalje nosim osim ako se ne udebljam, a valjda neću
nije mi bilo potrebno i niš ih posebno ne volim, ali eto vjerovatno ih od sad nadalje nosim osim ako se ne udebljam, a valjda neću

-
anamarkovic
ma ja sam dost mršava i nosim ih stalno,makar mislim da sam i debela da bi ih nosilametallicat wrote:a vidjet ćeš![]()
nije mi bilo potrebno i niš ih posebno ne volim, ali eto vjerovatno ih od sad nadalje nosim osim ako se ne udebljam, a valjda neću![]()
- metallicat
-
anamarkovic
ma i jedan od razloga je to što sam jako bijelametallicat wrote:onda biš se kuhala hehe