to ti je više ko neka zafrkancija zamišljeno, znam kad smo to davno prelazili da smo se trgali od smjeha na nekim mjestima u igri.john_constantine wrote:hm, probati ću potražiti, baš izgleda dobro. Akcijska arkadna avantura?Djuro20 wrote:kad se jednom naviknš ne miš i omp, teško je prjeć na ps2 kontroler, pogotovo u picačinama u koim morađš nišanit, al za igre koje ne zahtjevaju nišanjene u trčanje, je ps ok.
Svakako si nabai igru" rising ZEn: samurai gunman" predobra igra za ps1.
http://www.youtube.com/watch?v=VnSnGUb4 ... ed&search= evo reklama za igru.
Igre, konzole i slično
- maddjuro
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
-

Odlična igra sa dobrim akrobacijama, krajolikom, borbom i dobrom pričom

Ako mene pitaš nastavak koj je jako bolji od orginala. Dosta duga igra , još bolja šora, dobre akrobacije, ljep krajolik, malo slabija ali i dalje dobra priča . Mnogi se žale da je igra ima puno mračniji ton i više krvi ,a to meni ne smeta .

makar me malo razočarao jer nije neko veče poboljšanje na dvojku no i dalje je super igra .Sve staro kaj sam rekao za prijašnje djelove vrjedi i tu. Još ima par dobrih fora kao speed kill i dark prince .

Kakva su vaša mišljenja o ovim igrama
- john_constantine
igrao dos verziju, ali nikada nisam došao do kraja, zapeo sam na najvišem vrhu gdje se borim protiv dvojnika... Prince of persia 2 baš nisam igrao. 3D je bio loš. Sands of time odličan, original koji sam dobio uz grafičku, ali dosadi radi ponavljanja poteza. Drugi dio prejeben + odlična glazba. A treći dio izvrstan, speed kill iako ima nekih zajebancija. Najjači je prvi boss kojega treba oslijepiti. 

Michel puši karu.
- metallicat
- melted icicle
- john_constantine
- melted icicle