Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Decadentor

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Decadentor » 05 Jul 2010, 00:48

Zadro wrote:
Decadentor wrote:sedmica je definitivno na posljednjem mjestu
:o Zašto?

neznam, jednostavno mi je bio pre dosadan, cak i kad sam ga gledo ko klinjo (to mi je bio prvi freddy kojeg sam pogledo)
ali moram priznat da me kraj malo uzdrmo....

I onda sam ga pogledo ponovno s godinama i bio mi jos dosadniji, sestica mi je bar bila zabavna :D
Image

elrania

Post by elrania » 05 Jul 2010, 00:56

je, 7. je zbilja dosadan. ishlapio mi je nedugo nakon gledanja i niš posebno pozitivno mi nije ostalo u sjećanju.

ot:

The Funhouse (1981) - nije mi baš neš ekstra. priča je ok, kraj filma je solidan i sviđa mi se ambijent, al ne bih ga uvrstila među bolje slashere koje sam gledala. - 5,5/10

remike2

Post by remike2 » 05 Jul 2010, 10:19

Meni totalna suprotnost i ugodno iznenađenje kad je sedmica u pitanju, stvarno super film.

The Fog (1980.) - ovo mi je negdje peto ili šesto gledanje filma, jednostavno odličan film, samo riječi hvale imam za njega koliko je dobar, meni osobno među 3 najdraža horrora Johna Carpentera. 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Jul 2010, 14:27

Loch Ness Terror (2008)

Film koji je ispao sasvim solidno gledajući budžet...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

allstar555

Post by allstar555 » 05 Jul 2010, 21:13

CUT (2010)

film je totalna glupost, 40 minuta odugovlače sa radnjom da bi na kraju takozvani ubojica bio neki lik sa obojanom facom, skropz je bezveze film

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Jul 2010, 22:47

Class of Nuke 'Em High Part II: Subhumanoid Meltdown - WTF? Koji debilni trash najgore kategorije, ali baš začinjava sve poznate Troma elemente: prdenje, sise, gore scene, loše specijalne efekte, lošu glumu, muškarce koji glume žene i urnebesni humor. Ali kvragu, original je bio stvarno odličan koliko zabavan, dok mi je ovo postalo neprobavljivo. Jedva sam dočekao završetak, ali preludi dio s mutantskom vjevericom i efektima (vidljivo gaženje plastičnih vojnika). 2/5 Još da i trojku pogledamo.

P.S.
Jezovita stvar je da čim počneš gledati Troma filmove, samo dobivaš želju da gledaš još. :rock: :rock: :rock:
Michel puši karu.

chatterer

Post by chatterer » 06 Jul 2010, 00:01

The House by the Cemetery - čovjek se bar dobro nasmije kada danas pogleda ovakve vremenski "pojedene" filmove. U jednom trenutku gledamo nešto zanimljivo da bi se par scena kasnije recimo mali (koji me iritirao cijelim filmom) derao iza vrata a otac pita ženu jel to njihov sin. Tako da svaki pokušaj ozbiljnosti i kvalitete brzo postane uzaludan. Čovjek zaslužan za smjesu krvi također nije bio na nivou, znao sam se pitati jel razrijeđen sok od jagode ili trešanja kaplje iz žrtvinog vrata 8), a dosta kasnije krv jako potamni i postaje gusta.
Treba ipak reći da ima nešto odlično a to je soundtrack, dosta popravlja dojam.
Kad se sve zbroji i oduzme, film zna imati svojih minuta, može biti i dosta zabavan ako ga se uzme više kao nekakvu horor-komediju. 3/5

_ esz _

Post by _ esz _ » 06 Jul 2010, 08:04

john_constantine wrote:
P.S.
Jezovita stvar je da čim počneš gledati Troma filmove, samo dobivaš želju da gledaš još. :rock: :rock: :rock:

S ovim se moram složiti :D :wink: :!:

Uglavnom , pogledah jučer Babysitter wanted ( 2008 ).
Mračna atmosfera, preokreti .... ma film koji definitivno vrijedi pogledati.
Preporučam svima !
8/10
... what we are looking for is looking for us ...

jeba

Post by jeba » 06 Jul 2010, 09:20

Piranha 1978 - vrhunska zabava

remike2

Post by remike2 » 06 Jul 2010, 11:16

Psycho (1960.) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

elrania

Post by elrania » 06 Jul 2010, 13:26

gledalo se sve jednom ili više puta prije i ovdje prokomentiralo pa evo samo ocjena i riječ-dve o svakom:

Vampires (1998) - od prvog puta kad sam ga gledala do sada mi je jednako drag i poseban. apsolutno najbolji stil vampira + jedan od najboljih settinga! - 8/10

The Texas Chainsaw Massacre (2003) - ostao mi je u sjećanju ko pun dinamike i bar malo zabavan, sad mi je dobar dio vremena sve u njemu išlo na jetra. ok je za pogledati, al ima toliko toga nabacanog, nekih stvari neobjašnjenih i sve je dost tupavo pa predlažem svima koji nisu gledali original da rađe to pogledaju. - 4/10

Dog Soldiers (2002) - divota od filma :D - 8/10

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 06 Jul 2010, 14:24

Men je taj remake prekatastrofalan, zasigurno jedan od gorih filmova što sam ikad gledao.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Scarface

Post by Scarface » 06 Jul 2010, 15:00

Ako se ijedan remake horrora može nazvat uspješnim, to je onda ovaj, uz eventualno MBV i LHONL.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 06 Jul 2010, 17:01

Ghostface wrote:Ako se ijedan remake horrora može nazvat uspješnim, to je onda ovaj, uz eventualno MBV i LHONL.
slažem se da je bolji od dobrog dijela remakeova koje sam gledala, al opet je u pitanju nešto loše.
ovakav tip filma gledam s malo većom dozom ozbiljnosti, no u ovom sam se slučaju na kraju smijala. :?

remike2

Post by remike2 » 06 Jul 2010, 17:08

Ghostface wrote:Ako se ijedan remake horrora može nazvat uspješnim, to je onda ovaj, uz eventualno MBV i LHONL.
Potpis, meni je još i The Hills Have Eyes, u globalu svi spomenuti su mi sjajni remakeovi koji su mi se dobrano svidjeli. 8)

Post Reply