Ženski kutak
-
John_Ryder
Re: Ženski kutak
majke ti al je ovaj drugs dosadan,zvuči ko bozanić kad čita čestitke za božić/uskrs 
- DrugsBunny
Odi ti komotno ukurac, mislio sam da si se smirio i ostavio me na miru.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Decadentor
-
John_Ryder
a micek,pa samo se šalim.

- metallicat
- callac
Vidim ja da ovdje nema spasa dok se ja ne uključim
najbolja nidratantna krema je u biti mlijeko od rosala sa maslinovim uljem, provjereno hidratizira moje ruke koju su većinu dana u vodi ili rukavicama i suše se u tri pm.
Boje za kosu, ah, sve sam isprobala, za plavu kosu mi najbolja keune, crvene i naranđaste nijanse od L'oreala, smeđe i crne Garnier, a ja sam bila u svim tim bojama i sve sam nijanse od svih marki isprobala. Ima za vas crnke(asf) super maska za kosu od Revlona, kupi se u frizer priboru i stavlja jednom tjedno za "oživljavanje" boje i da se spriječi prečesto farbanje odnosno ispiranje boje. Sve crvene nijanse su sranje jer su jako podložne ispiranju i na plavu kosu nikak ne idu (osim naranđaste koja može proć) kad počne rast izrast. Plava kosa ima fora šampon od Keune, silver i daje sivkasti štih i ubija žutilo. I preporučam svakome tko tretira kosu često sa fenovima, četkama i peglama da koriste due fasette sprej koji je u biti i regenerator šta se ne ispire, kosa bude savršeno mekana i manje se oštećuje.
A za završni tač, suho ulje od Revlona, prejebeno miriše i kosa bude sjajna, svilenkasta i mekana.
Elri, kad ćeš kod mene na friziranje?

najbolja nidratantna krema je u biti mlijeko od rosala sa maslinovim uljem, provjereno hidratizira moje ruke koju su većinu dana u vodi ili rukavicama i suše se u tri pm.
Boje za kosu, ah, sve sam isprobala, za plavu kosu mi najbolja keune, crvene i naranđaste nijanse od L'oreala, smeđe i crne Garnier, a ja sam bila u svim tim bojama i sve sam nijanse od svih marki isprobala. Ima za vas crnke(asf) super maska za kosu od Revlona, kupi se u frizer priboru i stavlja jednom tjedno za "oživljavanje" boje i da se spriječi prečesto farbanje odnosno ispiranje boje. Sve crvene nijanse su sranje jer su jako podložne ispiranju i na plavu kosu nikak ne idu (osim naranđaste koja može proć) kad počne rast izrast. Plava kosa ima fora šampon od Keune, silver i daje sivkasti štih i ubija žutilo. I preporučam svakome tko tretira kosu često sa fenovima, četkama i peglama da koriste due fasette sprej koji je u biti i regenerator šta se ne ispire, kosa bude savršeno mekana i manje se oštećuje.
A za završni tač, suho ulje od Revlona, prejebeno miriše i kosa bude sjajna, svilenkasta i mekana.
Elri, kad ćeš kod mene na friziranje?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
iskreno, još uvijek nisam oduševljena tom idejom.
nisam se nikada dala nekome frizirati i ne zvuči mi ko da bi mi bio gušt
ovaj sprej regenerator što si spomenula, gdje tog ima? koliko dođe?
nisam se nikada dala nekome frizirati i ne zvuči mi ko da bi mi bio gušt
ovaj sprej regenerator što si spomenula, gdje tog ima? koliko dođe?
- Asfodel
Aj hvala bogovima na stagnaciji verbalnih proljeva pa da nešto i pročitam, jel
Callac, kakva maska od Revlona, jel se to jako razlikuje od drugih maski kojih ima?
Tnx, sad će te svi bombardirat pitanjima
Callac, kakva maska od Revlona, jel se to jako razlikuje od drugih maski kojih ima?
Tnx, sad će te svi bombardirat pitanjima
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
ja koristim trenutno Una Silker, silikon za kosu. od ostalog sam davno odustala, a možda bi trebala nać još koji preparatić.

- callac
elri, taj sprej najbliže imaš kupit u frizerskom salonu tamo kod nas, Cloe, košta 85 kn, al ja ga imam po godinu dana, ogroman je! http://www.selective-shop.de/WebRoot/St ... 020588.jpg
Asfi, maska se kupuje u frizer priboru ili salonu ako si dobra sa ženskama koje tamo rade, ta maska je malo skuplja, oko 200 kn, al se isplati jer mi se farbanje i ispiranje tri puta smanjilo, a budući da si ti prirodno tamna, tebi će još duže držati. http://fdf.hr/shop/proizvod.php?id=20090722114156
Meni tako fali duga kosa sad, obožavam prčaki to njoj, a sa ovim dlačicama na glavi nemam šta raditi, sam ih zalakiram i to je to
U subotu opet idem na šišanje ovog sa strane i malo da stanji vrhove jer se kovrčam sad po ovoj vrućini ko ovčica mala
Asfi, maska se kupuje u frizer priboru ili salonu ako si dobra sa ženskama koje tamo rade, ta maska je malo skuplja, oko 200 kn, al se isplati jer mi se farbanje i ispiranje tri puta smanjilo, a budući da si ti prirodno tamna, tebi će još duže držati. http://fdf.hr/shop/proizvod.php?id=20090722114156
Meni tako fali duga kosa sad, obožavam prčaki to njoj, a sa ovim dlačicama na glavi nemam šta raditi, sam ih zalakiram i to je to
U subotu opet idem na šišanje ovog sa strane i malo da stanji vrhove jer se kovrčam sad po ovoj vrućini ko ovčica mala
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
http://fdf.hr/shop/proizvod.php?id=20090721122142
ovo je to ulje od revlona, košta oko 120 kn i isto ima za kupit u Chloe
ovo je to ulje od revlona, košta oko 120 kn i isto ima za kupit u Chloe
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
- Asfodel
200 laganih kunića ..mislim da ću se ipak zadržati na običnim maskama
..a da se time farbanje i ispiranje triput smanjuje - ja se farbam svakih pola godine (doslovno.. i uvijek tako) tak da nemam problema s bojom kao svaki prosječan čovjek
Svejedno tenks
bit ćeš dežurna frizeka na ovom topicu..
Svejedno tenks
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
@callac: oho, zvuči super! hvala na informaciji!
- callac
http://www.haircareusa.com/claypac_shampoos.htm
http://www.johnfrieda.com/products/prod ... adiant_red
to za boju, a od dodataka za sjaj i njegu prolazi i ovo gore navedeno jer je sve za ravnu kosu (ja ju ravnam pa stoga i kupujem takve proizvode)
http://www.johnfrieda.com/products/prod ... adiant_red
to za boju, a od dodataka za sjaj i njegu prolazi i ovo gore navedeno jer je sve za ravnu kosu (ja ju ravnam pa stoga i kupujem takve proizvode)
If one of them is dead.
If one of them is dead.