dajte si vi dva pijetlića napravite topic za rasprave i svađe. ovo predlažem već valjda 3. put od kad sam na forumu..
nije lijepo da našim malobrojnim forumašicama difajlate ženski kutak.
Loreal Couleur Experte.Ghostface wrote:Ali mene stvarno zanima koja je marka najbolja za farbanje u plavo.
što nisu zauzete sve naše curke?Ghostface wrote:Ma Dingo se samo nada zbarit nešto na meetingu.
Možda dođe ona poganka.John_Ryder wrote:što nisu zauzete sve naše curke?Ghostface wrote:Ma Dingo se samo nada zbarit nešto na meetingu.
nedaj bože!Ghostface wrote:Možda dođe ona poganka.John_Ryder wrote:što nisu zauzete sve naše curke?Ghostface wrote:Ma Dingo se samo nada zbarit nešto na meetingu.
meni se garnier zamjerio kad sam umjesto da ispadnem mrkva-narančasta ispala bakreno-crvena.metallicat wrote:ja koristim garnier, vatreno crvena![]()
@dingo![]()
Ispadam "preozbiljan" zbog gramatike? Stvarno ne znam kako bih ti odgovorio na to.John_Ryder wrote:a dobro,onda furaj svoj đirneznam zašto bi uputio to zato se i stavljaju smajlići,a ne tako ozbiljno pisat s točkom na kraju ,makar opet,ti želiš biti gramatički točan,samo daj,meni osobno si preozbiljan za ovaj forum
Razumijem što želiš reći, ali, evo SADA ME NEMOJ KRIVO SHVATITI, nije li licemjerno da ti kažeš nešto takvo?elrania wrote:ne možeš tak neš očekivat pod normalno. malo ti se previše puta tak rano u forumarenju ovdje dogodilo da si se s nekim 'kačio', jer se nisi potrudio pravilno izraziti.
ovdje nije toliko fora da ostaneš čru sebi, neg kad se već koristiš forumom, nastoj se prispodobiti dotičnoj kulturi izražavanja. inače se moš čudit koliko hoćeš što te netko nije dobro shvatio.
ovo je valjda nešto što se može shvatiti.