Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Jun 2007, 00:54

Delta Force

Mislim da ću prestati gledati filmove koji su mi kao mulci bili THE :D :D :D

U filmu od 120 minuta, koji je trebao biti skraćen za minimum 50 min, toliko pro američke i pro izraelske propagande da nemožeš vjerovati. Za amere sam i očekivao, ali eto kad film produciraju izraelci dobijemo paštašutu o super elitnim komandosima i referencama na holokaust.

The trash scena: glavna stjuardesa kada kaže da je ona njemica pa nemože prozivati židove (arapi ih neki žele oteti) jer se to dešavalu u nacističkim kampovima smrti i to jednostavno nije pravica...

Gluma spektakl, Chuck Norris genijalac na motoru sa raketama i mitraljezima.

Preporuka za gledanje: pogledati prvih 20 minuta da se vidi o čemu se radi, preskočiti 45 min, nastaviti gledati do kraja sa povremenim par minutnim piš pauzama.

jigsaw

Post by jigsaw » 25 Jun 2007, 12:38

Titanic po ne znam koji puta...imam DVD na kojemu izrezane scene iz filma se prikazuju u filmu...odnosno nisu izrezane...

elrania

Post by elrania » 26 Jun 2007, 01:06

napoleon dynamite
hm... ne mogu rec da me film nesto osobito odusevio
stara tema s primjesom nekog posebnijeg stiha i u globalu mi nesto bolji od prosjeka
ples je bio zgodan...

Dahmer

Post by Dahmer » 26 Jun 2007, 11:54

pogledah Dirty Dozen reprizu jučer popodne :lol:

A$H

Post by A$H » 26 Jun 2007, 12:42

Jackass 2 imaju brutalne fore...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Jun 2007, 17:24

Dirty Dozen 5/5 - po ne znam koji put...i u večernjem programu, i sljedeći dan u reprizi..ali sasvim slučajno hehehe... :D

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Jun 2007, 22:52

Keeping Mum, odustah nakon 50 minuta, dosadnjikavo mi nekako bilo, mislim OK ali niš se nije dešavalo da bi mi drzao interes.

Al patrick swayze :lol: :lol: :lol: 8)

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 27 Jun 2007, 00:08

HorrorHR wrote:Delta Force

Mislim da ću prestati gledati filmove koji su mi kao mulci bili THE :D :D :D

U filmu od 120 minuta, koji je trebao biti skraćen za minimum 50 min, toliko pro američke i pro izraelske propagande da nemožeš vjerovati. Za amere sam i očekivao, ali eto kad film produciraju izraelci dobijemo paštašutu o super elitnim komandosima i referencama na holokaust.

The trash scena: glavna stjuardesa kada kaže da je ona njemica pa nemože prozivati židove (arapi ih neki žele oteti) jer se to dešavalu u nacističkim kampovima smrti i to jednostavno nije pravica...

Gluma spektakl, Chuck Norris genijalac na motoru sa raketama i mitraljezima.

Preporuka za gledanje: pogledati prvih 20 minuta da se vidi o čemu se radi, preskočiti 45 min, nastaviti gledati do kraja sa povremenim par minutnim piš pauzama.
I lepo ja tebe upozorio, ali neeee...

Zaboravio su muziku da pohvalis. :D

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Jun 2007, 00:29

Muzika + američke snage + masovne scene borbe = te scene su jedino što je valjalo :D

Unreal

Post by Unreal » 27 Jun 2007, 20:15

Heavy metal- film je baš zabavan, maštovit i dobro režiran. Odlično mješa elemente akcije, avanture, fantasya , humora i ostalih žanrova...
K tome još i ima odličan soundtrack.

Kad nabavim pogledam Heavy metal 2000

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jun 2007, 20:31

Unreal wrote:Heavy metal- film je baš zabavan, maštovit i dobro režiran. Odlično mješa elemente akcije, avanture, fantasya , humora i ostalih žanrova...

hm, nastavak je dosta zabavan, ali možda bi te mogao razočarati. :wink:
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 27 Jun 2007, 20:44

john_constantine wrote:
Unreal wrote:Heavy metal- film je baš zabavan, maštovit i dobro režiran. Odlično mješa elemente akcije, avanture, fantasya , humora i ostalih žanrova...

Ma pogledat ču ga svejedno.
Mene je su recimo Wishmaster 2 razočarao , no s druge strane i nije baš jako bio loš imao je par dobrih scena . No problem je bio u tome što je orginal u svemu bolji od dvojke , a nažalost ja sam ga poprilično usporedio s orginalom i imao sam dobra očekivanja, pa ostao razočaran zato sam mu i dao dva (možda sam mogao nategnut trojku). A to sam tek jučer skužio.
Zato više baš i neču imati velika očekivanja od nekih nastavaka pa mi možda ispadnu bolji i s druge stane ne bi ih baš smio previše uspoređivati s orginalom.

E da planiram za negdje tjedan dva pogledati sve Robocope.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jun 2007, 21:02

Unreal wrote:
john_constantine wrote:

Ma pogledat ču ga svejedno.
Mene je su recimo Wishmaster 2 razočarao , no s druge strane i nije baš jako bio loš imao je par dobrih scena . No problem je bio u tome što je orginal u svemu bolji od dvojke , a nažalost ja sam ga poprilično usporedio s orginalom i imao sam dobra očekivanja, pa ostao razočaran zato sam mu i dao dva (možda sam mogao nategnut trojku). A to sam tek jučer skužio.
Zato više baš i neču imati velika očekivanja od nekih nastavaka pa mi možda ispadnu bolji i s druge stane ne bi ih baš smio previše uspoređivati s orginalom.

E da planiram za negdje tjedan dva pogledati sve Robocope.
ma gdje ti to kvragu sve nađeš? :wink:
A heavy metal 2000 ionako nema veze s originalom, poseban film, ali ljepša animacija. Negdje sam napisao recenzije za obadva filma.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 27 Jun 2007, 21:11

ma gdje ti to kvragu sve nađeš? :wink:
A heavy metal 2000 ionako nema veze s originalom, poseban film, ali ljepša animacija. Negdje sam napisao recenzije za obadva filma.
Ma skinem preko limewirea i preko rapidshara. Na limewireu slabom skidam , jedino sam tamo skinuo sve Frida the 13th. A stranicu gdje skidam horrore je ona koju sam ti dao da skineš Dentiste. A ovo ostalo manje više odeš na google i ispišeš ime film i dodaš natpis rapidshare i nađeš.
pogledaj na desno i vidjet češ brdo filmova za skinut preko rapidsharea.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jun 2007, 21:19

je, i ja bi skidao toliko s rapidsharea da nemam statični IP. :( Pa zadovoljim se onim što uspijem skinuti. :wink: A robocop original je odličan, dvojka solidna za par scena, trojka sranje. :wink:
Michel puši karu.

Post Reply