nevjerovatno je koliko je razigran i hiperaktivan..bas kao da ima munje u guzici..
Kućni ljubimci - objavite slike
- A$H
Re: Kućni ljubimci - objavite slike
jos na fotkama izgleda veci neg sto je..kad se sklupca u dlanu ga mogu nosit okolo
nevjerovatno je koliko je razigran i hiperaktivan..bas kao da ima munje u guzici..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
he, podsjeća na moju miciku kada je bila mala, makar je ova malo više mršava. Moja je još uvijek prava napast... Kada jedem, skoči do mene i trlja mi se na ruku sve dok ne dobije nešto s mog tanjura. Neće spavati i maziti se u krilu, ali u određenom položaju noge, odmah uđe unutra i spava (bar dok mi noge ne utrnu). A grize ko sam vrag... malo ju podzebavaš, trči za tobom dok te konačno ne ugrize za nogu i pobjegne. 
Michel puši karu.
- metallicat
- Wendigo
lijep micek.
nešto je mršav..
nešto je mršav..
- elrania
sve se to brzo uhrani.
i neka navala crnih mica u zadnje vrijeme... pred nekoliko sam dana saznala da se moja jedna crno-bijela (ima negdje slika u topicu), koja je sad na selu, okotila i dobila jednu crnu micu.
prošli okot joj nažalost nije preživio dugo, a sad je uspjela samo ovu jednu i zbilja se nadam da će mali izdržati i biti zdrav.
ne zna se još jel muško il žensko. bilo bi mi drago da je mačić u pitanju, jer nam je prošli mačak uginuo pred 2 god. isto je bio crn
i neka navala crnih mica u zadnje vrijeme... pred nekoliko sam dana saznala da se moja jedna crno-bijela (ima negdje slika u topicu), koja je sad na selu, okotila i dobila jednu crnu micu.
prošli okot joj nažalost nije preživio dugo, a sad je uspjela samo ovu jednu i zbilja se nadam da će mali izdržati i biti zdrav.
ne zna se još jel muško il žensko. bilo bi mi drago da je mačić u pitanju, jer nam je prošli mačak uginuo pred 2 god. isto je bio crn
- Wendigo
ja znam da će moja mačka morati bit debela, ili barem punija. 
- john_constantine
koja ludnica jučer. Prekjučer smo bili gore na roštilju, pa je i mačka išla s nama da ne bi bila cijeli dan zatvorena u hodniku (ne možemo je ostaviti samu doma jer bi onda sve rasturila). I jučer vidim da je mačka poludjela, da si lovi vlastiti rep. I vidim da joj je netko svezao špagu za rep, pa luduje kao blesava i lovi špagu. A tek kada ju ulovim, skužim da joj to iz guzice viri.
Izgleda da ga je negdje cijeloga progutala.
Michel puši karu.
- metallicat
- DrugsBunny
E ovo je hardcorejohn_constantine wrote:pa je i mačka išla s nama da ne bi bila cijeli dan zatvorena u hodniku
edit: krivo sam pročitao, prvo sam pročitao "u hladnjaku" pa mi je zato bilo abnormalno smješno.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
- metallicat
- Decadentor
metallicat wrote:mislim da već 10 god želim imat guštera. možda jednom.

- john_constantine
DrugsBunny wrote:E ovo je hardcorejohn_constantine wrote:pa je i mačka išla s nama da ne bi bila cijeli dan zatvorena u hodniku![]()
edit: krivo sam pročitao, prvo sam pročitao "u hladnjaku" pa mi je zato bilo abnormalno smješno.
Michel puši karu.
- Wendigo
sinoć sam vidio i mazio najslađeg malog psa na svijetu. crna mješanka chiuhauve i još nečega... 
callac ju je slikala, možda stavi tu.
callac ju je slikala, možda stavi tu.