i meni je prva sezona 5 puta bolja.Asfodel wrote:Ja sam među rijetkima kojima je prva sezona puno bolja..john_constantine wrote:True blood season 2 - čak bolje od prve sezone prepunu obrata, zanimljivih događaja, scena iz prošlosti, galerije likova, napetih situacija, bolje karakteriziranih likova, odlična završnica, maštovita radnja i napeti kraj. 5/5
SpoilerShow(sigurno je to bio Eric)
Koji ste horror zadnji gledali?
- Wendigo
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
SpoilerShow
marianne i njeno krdo su me ubijali u pojam pred kraj sezone.
- remike2
Inside (2007.) - ajme koji film, drugi put ga gledao jer sam dosta toga zaboravio otkad sam ga prvi put gledao, odlična gluma, brutalan je, jezovit, sjajni specijalni efekti, a tek sam kraj koji je odličan, dojam mi je malo slabiji od recimo Martyrs, no i dalje je u pitanju jedan prejeben film, 9/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Asfodel
Daaa, to je i meni razlog, a na početku iWendigo wrote:i meni je prva sezona 5 puta bolja.Asfodel wrote:Ja sam među rijetkima kojima je prva sezona puno bolja..john_constantine wrote:True blood season 2 - čak bolje od prve sezone prepunu obrata, zanimljivih događaja, scena iz prošlosti, galerije likova, napetih situacija, bolje karakteriziranih likova, odlična završnica, maštovita radnja i napeti kraj. 5/5
SpoilerShow(sigurno je to bio Eric)SpoilerShowmarianne i njeno krdo su me ubijali u pojam pred kraj sezone.
SpoilerShow
Jason i oni vjernici, jer se najprije nije vidjelo kamo sve to vodi pa mi je bilo isprva dosadno
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- dr_gonzo
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- _ esz _
HATCHET
Mogu reći da me iznenadio , volim takve horror priče
8/10
Mogu reći da me iznenadio , volim takve horror priče

8/10
... what we are looking for is looking for us ...
- remike2
I Still Know What You Did Last Summer (1998.) - sjajan nastavak koji je brutalniji/krvaviji od originala sa nevjerovatnom i napetom završnicom, odličnom radnjom, no sveukupno gledajući mi je malo slabiji od originala, tako da 8/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
dante's inferno 4/5
fun, fun, fun...više u temi
fun, fun, fun...više u temi

This is the Zodiac speaking.
- Boby
"La terza madre" (2007)
Loša gluma, ne trenutke upečatljiv soundtrack dok je s vizualne strane film totalno nezanimljiv. Osobito mu i prilog ne ide to što je od svih mogućih gradova baš Rim izabran za kreiranje neke tmurne, tamne i tjeskobne atmosfere. Istina, već je s "Infernom" začeta ideja o Rimu kao konačnom mjestu obračuna ali se je svejedno ovaj hladan stil mogao sačuvati za koji drugi Argentov film.
S tehničke strane, da nisam prethodno iformiran, rekao bih da je ovo prvijenac nekog perspektivnog amatera.
Priča niti ovdje nije jača strana te su jedino scene nasilja i mrcvarenja ono što ovaj film visoko uzdižu iznad prosjeka. Nažalost, to je u biti zadnje što tražim ali svejedno, ne mogu se oteti dojmu kako je scena prvog ubojstva vjerojatno nešto najbrutalnije što sam ikada vidio.
6/10
Loša gluma, ne trenutke upečatljiv soundtrack dok je s vizualne strane film totalno nezanimljiv. Osobito mu i prilog ne ide to što je od svih mogućih gradova baš Rim izabran za kreiranje neke tmurne, tamne i tjeskobne atmosfere. Istina, već je s "Infernom" začeta ideja o Rimu kao konačnom mjestu obračuna ali se je svejedno ovaj hladan stil mogao sačuvati za koji drugi Argentov film.
S tehničke strane, da nisam prethodno iformiran, rekao bih da je ovo prvijenac nekog perspektivnog amatera.
Priča niti ovdje nije jača strana te su jedino scene nasilja i mrcvarenja ono što ovaj film visoko uzdižu iznad prosjeka. Nažalost, to je u biti zadnje što tražim ali svejedno, ne mogu se oteti dojmu kako je scena prvog ubojstva vjerojatno nešto najbrutalnije što sam ikada vidio.
6/10
- boyko
Cannibal Holocaust (1980) - konačno pogledal ovog najkontroverznijeg horror filma.
nije ni čudno kaj je podigel tolko prašine jer ima stvarno dosta scena koje izgledaju prerealno.ne pada mi na pamet niti jedan horror film iz tog razdoblja a da su scene klanja ovako dobro napravljene..fakad ful realno izgledaju..
radnja ništ posebno,spašavaju ju te scene,inaće bez toga bi bil šerot šerotova..
8/10
nije ni čudno kaj je podigel tolko prašine jer ima stvarno dosta scena koje izgledaju prerealno.ne pada mi na pamet niti jedan horror film iz tog razdoblja a da su scene klanja ovako dobro napravljene..fakad ful realno izgledaju..
radnja ništ posebno,spašavaju ju te scene,inaće bez toga bi bil šerot šerotova..
8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
klanje životinja nije fejk, zbog toga je redatelj bil i na suduboyko wrote:Cannibal Holocaust (1980) - konačno pogledal ovog najkontroverznijeg horror filma.
8/10
This is the Zodiac speaking.
- boyko
to za životinje znam da nije fejkfilmophil wrote:klanje životinja nije fejk, zbog toga je redatelj bil i na suduboyko wrote:Cannibal Holocaust (1980) - konačno pogledal ovog najkontroverznijeg horror filma.
8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Wendigo
osoba koja kolje životinje u svrhu umjetnosti je za mene ništa drugo nego kreten.filmophil wrote:klanje životinja nije fejk, zbog toga je redatelj bil i na suduboyko wrote:Cannibal Holocaust (1980) - konačno pogledal ovog najkontroverznijeg horror filma.
8/10
- remike2
The Others (2001.) - odličan film, obožavam ga, sadrži sjajnu dozu napetosti, misterije, creepy atmosferu, fenomenalnu scenografiju, uvjerljivu glumu, neobične, ali zato zanimljive likove, odličnu mjuzu te nevjerovatan twist koji okreće cijeli film/radnju za 360° stupnjeva, jednostavno sjajan film, za mene jedan od najboljih horrora novijeg doba. 10/10.
-
remike2 wrote:Inside (2007.) - ajme koji film, drugi put ga gledao jer sam dosta toga zaboravio otkad sam ga prvi put gledao, odlična gluma, brutalan je, jezovit, sjajni specijalni efekti, a tek sam kraj koji je odličan, dojam mi je malo slabiji od recimo Martyrs, no i dalje je u pitanju jedan prejeben film, 9/10.
točno taj gledao i slažem se sa svime
10/10
- Sammy
[Rec] 2 (2009) - svakako lošiji od odličnog prvog dijela, ali opet nije dno dna. Može se pogledati, no izgubio je napetost i jezu koju je imao prvi dio. Napadi zaraženih su dosadni kao i cijela atmosfera u zgradi. Plus za ukrštene priče, ali minus - 6/10
SpoilerShow
za ta sranja s crkvom
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.