SLIKE glumci/glumice...

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Scarface

Re: SLIKE glumci/glumice...

Post by Scarface » 22 Jun 2010, 21:53

Jenny Swanson (Hard Times of R.J. Berger)

Image

Sloan (Entourage)

Image
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 22 Jun 2010, 21:55

Wendigo wrote:@ghost:

rekoh "feget" zato jer takve stvari promoviraju umjetni i neprirodni moderni metrići poput ronalda, beckhama i sl. manekena, a takvi tipovi i njihov stil mi se gade, doslovno. nisam ljubomoran ni strašno frustriran svojim izgledom, ionako sam se već izjasnio u sličnim temama na ovom forumu.

naravno da iza toga stoje veliki trud i odricanje, ali to je neprirodan i krajnje nezdrav proces. vjerujem da ti je jasno o čemu pričam pošto si medicinar. za takav keramički trbuh moraš ubijati boga u sebi s raznim kardio i trbušnim vježbama (ne kažem da je to loše, osim ako se ne pretjera) i sjebati si probavu, a vjerojatno kasnije i zdravlje jer takav zadatak zahtijeva jednoličnu prehranu koja se zasniva isključivo na proteinima tipa kuhana riba, pileće bijelo meso i sl. znači, strogo su zabranjeni ugljikohidrati (koji su nužni za normalne funkcije mozga zbog šečera, a i za energiju cijelom organizmu), a o mastima i šečerima da ne govorim. ako ti takav stil života osigurava neku bajnu zaradu u slućaju da si profesionalni bilder, wrestler ili nešto treće ok, poštujem to i sve 5. :)

ne znam za vas ali meni je to mrcvarenje vlastitog tijela, a zbog čega? da te prihvati današnje društvo u kojem se očito diktira neko fizičko "savršenstvo"? ne hvala.

pravi muškarac vulgaris ima trbuščić (onaj normalan, ne nakaradnu pivsku bačvu) i uživa u hrani i piću. 8)
neki pretjeraju i zapuste se, neki paze što i kad jedu i bave se fizičkom aktivnošću. sve je stvar osobnog izbora. ;)

sorry na offtopicu. :lol:
Ma sve 5, samo ja na to ne gledan tako rigorozno. Ko zna šta radi, postigne to i bez narušavanja zdravlja, naravno da ima seljačina koji bi šta prije sa šta manje truda i misle da je oštra regulacija prehrane i konjsko vježbanje rješenje- e ne ide to tako. U pitanju je puno, puuuuuno duži proces (barem 2-3 godine) sa jako malim odricanjem u prehrani i umjerenim vježbanjem. Ono šta je ključno je držanje tempa, jer samo 1 tjedan pauze, i ode sve u pm.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

remike2

Post by remike2 » 22 Jun 2010, 22:17

Katie Holmes - Dawson's Creek

Image

Michelle Williams - Dawson's Creek

Image

Sarah Wayne Callies - Prison Break

Image

Danay Garcia - Prison Break

Image
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

boyko

Post by boyko » 22 Jun 2010, 22:30

Christina Applegate - Married with Children

Image

Kaylee DeFer - The War at Home

Image
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

filmofil

Post by filmofil » 22 Jun 2010, 23:26

Ghostface wrote:Jenny Swanson (Hard Times of R.J. Berger)

ufff što je dobra, prvi put ju vidim...i netko je spomenuo christinu hendricks iz kevina hilla i mad men, ona mi je fizički savršena žena
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 22 Jun 2010, 23:41

filmophil wrote:

ufff što je dobra, prvi put ju vidim...i netko je spomenuo christinu hendricks iz kevina hilla i mad men, ona mi je fizički savršena žena
:prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

Imaš piće kad dođen u Zagreb zbog ovoga, ne mogu virovat da san nju zaboravija. Crvena kosa + plave oči + blida put + savršene crte lica + prejebeno tijelo= Savršenstvo!!!

elrania

Post by elrania » 22 Jun 2010, 23:51

callac wrote: ali Elri, jesi ti vidjela u šta se pretvorila tvoja najljepša glumica? U kućanicama zadnja sezona je neprepoznatljivo izbotoksirana sa prevelikim silikonima i prepržena u solariju. Inače mi je zgodna i nježna al se upropastila totalka....
julie?

nisam imala pojma da uopće glumi u kućanicama, jer ne pratim seriju. zadnje gdje sam je vidjela je bilo u novom rambu i tamo mi je bila i dalje dobra.

filmofil

Post by filmofil » 22 Jun 2010, 23:52

Ghostface wrote:Imaš piće kad dođen u Zagreb zbog ovoga
ovo ću ovako izdvojiti da se ne zaboravi...free drink!! :mrgreen:
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 22 Jun 2010, 23:53

filmophil wrote:
Ghostface wrote:Imaš piće kad dođen u Zagreb zbog ovoga
ovo ću ovako izdvojiti da se ne zaboravi...free drink!! :mrgreen:

Al po mom izboru, cedevita. :lol: :lol:

metallicat

Post by metallicat » 23 Jun 2010, 00:01

elrania wrote:
metallicat wrote:moram priznat da mi je većina gadna
yap.
dobro, ne baš gadna, al su dosta kaj god. i muškarci i žene.

nisam nikada više od možda jedne osobe u 2 godine smatrala dobrom dobrom pa mi je ovo sve skroz pretjerano :lol:
da, također. nije mi se prije otvorila slika zadnjeg, onaj crni ricavi iz csi, jako dobar :mrgreen:
što se onih ploča tiče, nisam ni je za to. ajd ako se slučajno dođe u paketu, ali da to preferiram, ne. pivski trbušćić ftw :mrgreen:
od zadnjih žena mi je lijepa ona iz kućanica što je elri spomenula, jedino nisam gledala baš kućanice pa neznam da se izmasakrirala. također je krasna prije spomenuta calleigh, nekako obična ali lijepa :D
Image

elrania

Post by elrania » 23 Jun 2010, 00:03

filmophil wrote:

nije loša, jako lijepa put i kosa.
a sad, iako više volim žene s oblinama, ovoj su sise malo ipak prevelike :lol:
no i to mi je još sve ok i pozitivno.

baš sam otvorila ovu sliku i tu je nastao jedini problem kad sam vidjela stopala.
jako volim lijepe noge i stopala tak da mi je ovo grozota.

Scarface

Post by Scarface » 23 Jun 2010, 00:05

elrania wrote:
filmophil wrote:

nije loša, jako lijepa put i kosa.
a sad, iako više volim žene s oblinama, ovoj su sise malo ipak prevelike :lol:
no i to mi je još sve ok i pozitivno.

baš sam otvorila ovu sliku i tu je nastao jedini problem kad sam vidjela stopala.
jako volim lijepe noge i stopala tak da mi je ovo grozota.
Jedna rič- motorboat. :mrgreen:

elrania

Post by elrania » 23 Jun 2010, 00:13

ne bih nikada znajući da ima onakve palčeve :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Jun 2010, 00:13

Koliko sam dosad vidjela više od pola slavnih glumica ima oogavna stopala/prste tak da mi to nije neki faktor za procjenu. I premali je to dio na tijelu da bih skužila i zamarala se time :)
A Christina mi je jako simpa, uglavnom samo to, kad spusti tu napirlitanu kosu skroz mi je neprimjetna..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wendigo

Post by Wendigo » 23 Jun 2010, 00:16

nikada nisam razumio ljepotu stopala i nožnih prstiju.

Post Reply