Candyman
- Evil Xander
- bakero
- horkolerbus
- Freddy
- john_constantine
-
Mislim da je dvojka dobra tamo je Clive Barker radio kao scenarist i producent a trojka je sigurno loša išla je direktno na video i Clive Barker nije imao veze s njom.john_constantine wrote:Hm, gledao sam original, od kojeg sam očekivao nešto drugo, ali ispao je zanimljiv horor za par jezovitih scena i odličnim završetkom. A za druga dva nisam niti znao da postoje, a niti me ne interesira.
- dr_gonzo
Opet ne možeš uspoređivati ta dva serijala... jer Maniac Cop je bio čisto slasherski nastrojen (da me se ne shvati krivo serijal nije loš, ali prvi dio je odličan...), a Candyman je više bio baziran na jezi i ugođaju (prvi je jedan od najboljih slashera koji su napravljeni u toj domeni...kod mene čak među prvih 5)....Evil Xander wrote:Po nicemu se ne istice. Uostalom, stani ispred ogledala i kazi tri puta Candyman pa nam javi kako prodje.
Bolja mi je Maniac Cop trilogija, ako cemo bas usporedjivati.
Ako se već uspoređuju serijali naveću usporedbu mogu imati Noć Vještica i Petak 13....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- remike2
Re: Candyman
Definitivno jedan od najkvalitetnijih i najoriginalnijih horora u zadnjih 20 godina. Vidim da neki tu govore da je dosadan i nikakav, ne bi se uopće složio s time. Film ima odličnu, jezovitu glazbu koja je meni osobno nakon Carpenterove Noć Vještica najdraža i najstrašnija, odličnu priču, odlične vizualne efekte, glumci su odradili svoj posao fenomenalno, Virginia Madsen kao Helen i naročito Tony Todd kao efektno strašan Candyman sa creepy glasom, dosta je napet i sam kraj je dosta neočekivan i cool! Očito da je prvi dio najbolji, no i drugi je jako dobar, dok je treći dio izuzetno slab i ništa posebno.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- metallicat
Re:
šta nije 5 puta ?Evil Xander wrote:Po nicemu se ne istice. Uostalom, stani ispred ogledala i kazi tri puta Candyman pa nam javi kako prodje.
meni je prvi dobar.
- remike2
Re: Re:
Je, 5 puta je. Prvi je po meni remek djelo, dok je drugi dosta dobar, no ne može se usporediti s prvim djelom, dok je treći jednostavno loš i nikakav. U globalu svakako jedan od najboljih i najbitnijih horor filmova iz 90-tih zajedno sa Vriskom, itd...metallicat wrote:šta nije 5 puta ?Evil Xander wrote:Po nicemu se ne istice. Uostalom, stani ispred ogledala i kazi tri puta Candyman pa nam javi kako prodje.
meni je prvi dobar.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.