john_constantine wrote:No, moglo je biti gore, mogao si imati onoga iz Full metal jacket.horkolerbus wrote:ma hrana je uzasna,sacuvaj boze,,samo dele kuvana jaja krompir,neke budjave salame,a vojska je ok nista narocito tesko![]()

john_constantine wrote:No, moglo je biti gore, mogao si imati onoga iz Full metal jacket.horkolerbus wrote:ma hrana je uzasna,sacuvaj boze,,samo dele kuvana jaja krompir,neke budjave salame,a vojska je ok nista narocito tesko![]()
Super ti je blog ostavit ću ti par komentara hvala na tvom komentaru i stavit ću te u linkove!Unreal wrote:Friday the 13th orginal
E da otvorio sam blog ako ikog zanima . Sada baš se ne znam služiti sa kompjuterom , pa sa nadam da če s mojim blogom sve dobro teči. I da ču uspjet napisati dosta recenzija.
http://unrelmovieworld.blog.hr/
E da, "Lost Boys" ima jedan od najboljih soundtracka kad je riječ o horror filmovima. Ona stvar "Cry Little Sister" je bolja nego što se je njome njezin autor proslavio. A "Howling" nije loš ali moj favorit je "Američki vukodlak u Londonu" koji se od prošlog tjedna prodaje u Profilovom Megastoreu za 79 knmetallicat wrote:howling i the lost boys![]()
![]()
da, baš smo to mi danas raspravljali dok smo gledaliBoby wrote:E da, "Lost Boys" ima jedan od najboljih soundtracka kad je riječ o horror filmovima. Ona stvar "Cry Little Sister" je bolja nego što se je njome njezin autor proslavio. A "Howling" nije loš ali moj favorit je "Američki vukodlak u Londonu" koji se od prošlog tjedna prodaje u Profilovom Megastoreu za 79 knmetallicat wrote:howling i the lost boys![]()
![]()