MEETING!
- elrania
- Scarface
Re: MEETING!
Ma vidi ti njih, šta bi se lako razmazili. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Neću ljetovat baš, al ak me put nanese usput ovo ljeto (tipa prolazak kroz grad do nekog drugug odredišta) javit ću seGhostface wrote:Ajde probajte se nekako skupit i povirit na lagano litovanje ode.![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Sammy
pa ono, svejedno je troll..DrugsBunny wrote:Ozbiljno? Moram priznat kak sam posumnjao na to, ali nisam bio siguran.Sammy wrote:to ti je freddyDrugsBunny wrote:Dragonheart, Jigsaw i Metalcamp su isto iz Osijeka, ali se oni ne viđaju na forumu toliko često.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- callac
Onda, kad ćemo??
Sljedeći vikend ili u toku tjedna? Neka netko predloži datum,dan,mjesto i vrijeme pa da se znamo izjasniti..
Sljedeći vikend ili u toku tjedna? Neka netko predloži datum,dan,mjesto i vrijeme pa da se znamo izjasniti..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
- callac
Nije valjda da ne možeš izaći na par sati kad bude meet? Napraviš pauzu u učenju i odmoriš mozak.. 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
ovisi gdje bi bio meeting i u koje vrijeme, ionako bi morao doći u zg radi par stvari. 
Michel puši karu.
-
filmofil
daaaajohn_constantine wrote:ovisi gdje bi bio meeting i u koje vrijeme, ionako bi morao doći u zg radi par stvari.
This is the Zodiac speaking.
- elrania
@callac: neće ić. jučer sam saznala da me netko galantno zakinuo za potpis iz jednog kolegija i moram skakat na konzultacije tokom tjedna i vjerojatno pisati dodatni seminar da bih mogla uopće izać na to + pripremat neš za taj utorak što nisam ni počela, jer učim druge stvari sada, i tak će mi sve bit fino nagurano da već sad opako pizdim zbog toga. 
- callac
Šteta, baš se dugo nismo vidjele..ah, well, bit će drugi put. Ostali, kakvo je stanje?elrania wrote:@callac: neće ić. jučer sam saznala da me netko galantno zakinuo za potpis iz jednog kolegija i moram skakat na konzultacije tokom tjedna i vjerojatno pisati dodatni seminar da bih mogla uopće izać na to + pripremat neš za taj utorak što nisam ni počela, jer učim druge stvari sada, i tak će mi sve bit fino nagurano da već sad opako pizdim zbog toga.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Boby
Ja sam u Zagrebu čitav srpanj i dobar dio kolovoza 
- elrania
@callac: ak ljudima odgovara i onaj tjedan iza sljedećeg il im je svejedno, zaš se ne može za tad prebaciti? ili baš mora biti sljedeći tjedan? 
- callac
Ma ne mora, ja se sebično ravnam po sebi jer sam slobodna iza ponedjeljka (sutra) pa do sljedećeg ponedjeljkaelrania wrote:@callac: ak ljudima odgovara i onaj tjedan iza sljedećeg il im je svejedno, zaš se ne može za tad prebaciti? ili baš mora biti sljedeći tjedan?
If one of them is dead.
If one of them is dead.