True Blood

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
john_constantine

Re: True Blood

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 21:22

he, i ja bi naravno isto radije bio vampirom. :mrgreen: Ionako sam strastveni ljubitelj vampira makar ne gutam baš sve o njima, kao ona neka nova knjiga o vampiru koji ide psihijatru...

Hm, da, sjetio sam se Andya. Taj lik mi sve više postaje naporan makar zbilja pleše kao da ima epilepsiju. :lol: A Terry je jedan od zanimljivih likova koji je dobio veću ulogu makar je imao par smiješnih scena, he...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2010, 21:25

john_constantine wrote:kao ona neka nova knjiga o vampiru koji ide psihijatru...
vampir branimir? :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 21:26

elrania wrote:
john_constantine wrote:kao ona neka nova knjiga o vampiru koji ide psihijatru...
:lol: ne bi znao kako se zove knjiga, pratim nova izdanja u algoritmu, pa sam samo čitao sadržaj...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2010, 21:28

john_constantine wrote:
elrania wrote:
:lol: ne bi znao kako se zove knjiga, pratim nova izdanja u algoritmu, pa sam samo čitao sadržaj...
pitam ovo, jer je bivša cimerica radila scenarij za kratki film o vampiru branimiru koji ne može reć slovo 'r' pa mu se svi ostali vampiri rugaju i on ode od njih pa bude u bedu itd. i onda na kraju završi kod psihologa (nakon što si je pojeo logopeda) :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 21:29

elrania wrote:
john_constantine wrote:[qute="elrania"]
pitam ovo, jer je bivša cimerica radila scenarij za kratki film o vampiru branimiru koji ne može reć slovo 'r' pa mu se svi ostali vampiri rugaju i on ode od njih pa bude u bedu itd. i onda na kraju završi kod psihologa (nakon što si je pojeo logopeda) :lol:[/quote]

lolčina :mrgreen:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Jun 2010, 21:38

Ne bih bila vampir. Ne želim živjeti vječno niti gledati kako mi voljeni ljudi umiru dok ja patim. Radije nek ja umrem.
A liberalna kakva jesam, u takvom svijetu - simpatizirala bih vampire :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2010, 21:41

Meni začudo i nema zgodne žene na TB-u. Ne da nisu objektivno zgodne, nego me jednostavno ne privlače. Čudno, zapravo. Il je redneck štih (Sookie, tara), il je odvratna ljigavost (MaryAnn, Sphie-Anne). Pam mi je možda najbliža tome. E da, žena Steve-a Newlina mi je bila super izgledom.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 21:42

ma isto kao i kod homokseksualaca, isto bi podržavao vampire makar bi dosta razmislio s obzirom da nisu svi kao Bill, he. :mrgreen: Ali opet, gadi mi se crkva, naročito to vraćanje u vrijeme inkvizicije.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2010, 21:43

E, da se uključin u diskusiju o tome šta bi bija u tom svitu. Iskreno, kolko mi god vampiri bili strast kako john kaže, ne bi bija jedan od njih. Da se pojave i obznane sebe svitu, mrzija bi ih i boja u isto vrime.

Radije bi bija shapeshifter ka Sam.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2010, 21:43

vječan život na ovakav način zbilja ne bih htjela i ne smatram ga ničim pozitivnim.

rađe bih bila shifter il vukodlak.

a vampire ne simpatiziram ni ovako, a kam da još postoje. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 21:44

Ghostface wrote:Meni začudo i nema zgodne žene na TB-u. Ne da nisu objektivno zgodne, nego me jednostavno ne privlače. Čudno, zapravo. Il je redneck štih (Sookie, tara), il je odvratna ljigavost (MaryAnn, Sphie-Anne). Pam mi je možda najbliža tome. E da, žena Steve-a Newlina mi je bila super izgledom.
tu se čak slažem, ali s obzirom na lokaciju, ništa čudno... Kod Sookie mi se baš dopada taj njezin razdjeljak na zubima, ali puno ljepši ima ona cura iz Torchwooda. Makar mi je bila baš seksi kada je bila slatka i nevina, ali otkad je izgubila nevinost, nije mi više toliko seksi. Jessica mi je zasada jedini seksi lik u seriji čak i za tim vampirskim zubima.
Nisam rasist, ali afroamerikanke mi ionako nikad nisu bile privlačne, pa Tara već u startu otpada. A ove druge vampirice isto nisu bogznašto... Jedino mi je dobra ona crvenokosa konobarica makar je više MILF.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2010, 21:46

Sindrom Jessice mi je zanimljiv u mom slučaju. Inače su mi crvenokose cure s plavim očima vrh, ali ona mi je tako odvratna, da ne kažen nešto gore.

callac

Post by callac » 17 Jun 2010, 21:48

Isuste, pa kako??? Mala je slatka kao šećerna bolest.....nisi mi jasan trenutno.. :lol: Plus nitko nije vidio moj editiran post sa slikom, trebalo mi predugo da nađem sliku i stavim ovdje pa ste se svi raspisali ko ludi :lol: :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 21:49

Ghostface wrote:Sindrom Jessice mi je zanimljiv u mom slučaju. Inače su mi crvenokose cure s plavim očima vrh, ali ona mi je tako odvratna, da ne kažen nešto gore.
ma meni je baš slatka :mrgreen: Volim čak i gledati callacin avatar baš samo radi Jessice. Marryana mi je ionako previše antipatična i više mi djeluje kao vlastita ujna, nego kao seksualni objekt... Najgori ženski lik mi je ipak ona Ginger, ona što radi u kafiću. Najružnija ženska u seriji...

Image
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2010, 21:51

callac wrote:Isuste, pa kako??? Mala je slatka kao šećerna bolest.....nisi mi jasan trenutno.. :lol: Plus nitko nije vidio moj editiran post sa slikom, trebalo mi predugo da nađem sliku i stavim ovdje pa ste se svi raspisali ko ludi :lol: :lol:
Vidiš meni nije, ni u crtama lica ni ičemu. Zapravo mi se pari malo mongoloidno, mali Downovac.

Post Reply