callac wrote:Ja uvijek nađem u svakoj seriji nekog ko nikome drugom nije baš nešto, a meni prejeben! Zakon! Inače mi se ne sviđaju takvi muškarci, Sam mi je izuzetak, baš bi ga mazila i pazila...![]()
True Blood
- john_constantine
Re: True Blood
Michel puši karu.
- john_constantine
A to je ipak HBO - neće si sigurno dozvoliti loše glumce makar u drugoj sezoni ima par bezveznih likova...Asfodel wrote:Meni je fascinantno kako su mi oni svi zgodni u seriji (dobro, ne svi, samo dvojica), a ogavni IRL kad pogledam slike
![]()
Vjerojatno je do vampirske karizme i dobre glume i sl..
Michel puši karu.
- elrania
osobno nisam primjetila nikakvu razliku. jedino mi je sam još gori obrijan 
- callac
Neko veče sam vidjela "Sam-a" u epizodi Mediuma i bio je identičan izgledom, ali kako Asfodel kaže, vjerojatno je više do samog lika nego do glumca jer nisam slinila kao inačeelrania wrote:osobno nisam primjetila nikakvu razliku. jedino mi je sam još gori obrijan
A Bill-a sam vidjela u Midsomer Murdes još kad je bio klinjo, toliko sam se smijala i preočajno je izgledao.
Eric je jeben u spotu od one ludače Gage, drugdje nisam naletila na njega...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
- john_constantine
ah, baš sam se sjetio koji mi je lik iritatan... onaj bračni par koji vodi crkvu... njezin muž je dozlaboga iritatan, a njezina ženska je seksi, ali ima tako nekakvu glupu facu. A i Jason mi se pomalo srozao, ali baš me zanima što će napraviti od njega. Već imam par ideja kako radnja napreduje.
6 epizoda.
Michel puši karu.
- callac
Koju god ideju imaš, ziher nije točnajohn_constantine wrote:ah, baš sam se sjetio koji mi je lik iritatan... onaj bračni par koji vodi crkvu... njezin muž je dozlaboga iritatan, a njezina ženska je seksi, ali ima tako nekakvu glupu facu. A i Jason mi se pomalo srozao, ali baš me zanima što će napraviti od njega. Već imam par ideja kako radnja napreduje.6 epizoda.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
a ja sam se pak zaljubio u kraljicu. ^^
prejebeno mi žena izgleda.
i meni je jason postao prejeben lik nakon 2. sezone, u prvoj je mi je bio iritantan zbog svoje ekstremne glupavosti koju sam kasnije prihvatio i zavolio ga kao takvog.
uostalom, vidi se po mom sigu...
i meni je jason postao prejeben lik nakon 2. sezone, u prvoj je mi je bio iritantan zbog svoje ekstremne glupavosti koju sam kasnije prihvatio i zavolio ga kao takvog.
- elrania
meni je bio super u ovoj prvoj epizodi u onoj diskusiji s andyjem. 
- john_constantine
je, on baš odlično paše kao humoristični lik s karizmom iako je drugačije prikazan u knjizi...Wendigo wrote:a ja sam se pak zaljubio u kraljicu. ^^
a ideja se svodi na mogući susret između Jasona i Sookie što bi moglo zakomplicirati situaciju u toj "sekti".
Koji otkačeni lik ona Maryann.
Last edited by john_constantine on 17 Jun 2010, 21:07, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Asfodel
Ma totalno. Inače ne bih ni bic na njih naslonila. Billa sam već gledala u nekom random filmu i izgledao je identično, al kad IRL digne onu kosu gore meni odmah nije dobro..kao neki dedek. I Eric isto kad mu gledam normalne slike ima totalno čudnu facu s previše priibliženim očima, al u seriji sam prezaokupljena njegovom vampirskom pojavom pa takve stvari ni ne kužimcallac wrote:Neko veče sam vidjela "Sam-a" u epizodi Mediuma i bio je identičan izgledom, ali kako Asfodel kaže, vjerojatno je više do samog lika nego do glumca jer nisam slinila kao inačeelrania wrote:osobno nisam primjetila nikakvu razliku. jedino mi je sam još gori obrijan![]()
A Bill-a sam vidjela u Midsomer Murdes još kad je bio klinjo, toliko sam se smijala i preočajno je izgledao.
Btw, i meni je kraljica zakon, ono, niska očekivanja kad sam skužila da će ju glumit klinka (a ne neka žena-zmaj a la Maryanne) no na kraju tako dobro glumi i prstaje ulozi da je to strašno
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
njih dvoje su neslužbani "tim" ove serije.elrania wrote:meni je bio super u ovoj prvoj epizodi u onoj diskusiji s andyjem.
jednostavno su prezabavni kad se nađu u istom kadru.
- john_constantine
E da, ne čitam prijašnje stranice da si ne spoilam, ali zanima me nešto. Kao u seriji True blood, da vampiri doista postoje u našem svijetu, baš u takvoj situaciji kako je prikazano u seriji, da ste i vi u takvom svijetu, kakvo biste vi imali mišljenje o tim vampirima?
pretpostavljam da bi Callac sigurno bila krvodajka.
Michel puši karu.
- callac
Joj, mene ta klinka što glumi kraljicu iritira, ali zbog RL-a jer nema svoj stil nego je prekopirala Ditu počevši od muškarca pa do obleke i frizure, šminke....malo si je zabrijala, ne, lol!Asfodel wrote:Ma totalno. Inače ne bih ni bic na njih naslonila. Billa sam već gledala u nekom random filmu i izgledao je identično, al kad IRL digne onu kosu gore meni odmah nije dobro..kao neki dedek. I Eric isto kad mu gledam normalne slike ima totalno čudnu facu s previše priibliženim očima, al u seriji sam prezaokupljena njegovom vampirskom pojavom pa takve stvari ni ne kužimcallac wrote:Neko veče sam vidjela "Sam-a" u epizodi Mediuma i bio je identičan izgledom, ali kako Asfodel kaže, vjerojatno je više do samog lika nego do glumca jer nisam slinila kao inačeelrania wrote:osobno nisam primjetila nikakvu razliku. jedino mi je sam još gori obrijan![]()
Btw, i meni je kraljica zakon, ono, niska očekivanja kad sam skužila da će ju glumit klinka (a ne neka žena-zmaj a la Maryanne) no na kraju tako dobro glumi i prstaje ulozi da je to strašno
I vidim da će sranja radit po seriji pa me unaprijed živcira i kao kraljica
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
Lol, sumnjam, ja bi nekog nagovorila da me pretvori, biti vječno mlad, spavat po danu, imat nadljudske moći....jebate potpisujem debelo!!!john_constantine wrote:E da, ne čitam prijašnje stranice da si ne spoilam, ali zanima me nešto. Kao u seriji True blood, da vampiri doista postoje u našem svijetu, baš u takvoj situaciji kako je prikazano u seriji, da ste i vi u takvom svijetu, kakvo biste vi imali mišljenje o tim vampirima?
Jedino što bi bio problem jer se shapeshifteri i vampiri kao ne vole...ma, Sam i ja bi premostili i to

Uploaded with ImageShack.us
Last edited by callac on 17 Jun 2010, 21:44, edited 1 time in total.
If one of them is dead.
If one of them is dead.