Tko od vas puši?
- dr_gonzo
- metallicat
- dr_gonzo
A ja primjetio da bolje sad pamtim stvari kad nisam forsiran da nešto naučim nego kad sam bio u školi....
Ja sam jednom popio ravno 3 litre kave i zaspao odmah nakon 5 minuta....prokleta stvar ne djeluje an mene
Ja sam jednom popio ravno 3 litre kave i zaspao odmah nakon 5 minuta....prokleta stvar ne djeluje an mene
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
- Aryx
same heredr_gonzo wrote:A ja primjetio da bolje sad pamtim stvari kad nisam forsiran da nešto naučim nego kad sam bio u školi....
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- AlabamaSmokeOne
-
annwn
Nadam se da neće poskupit..jer nemam love, onda ću morat stošu pušit...AlabamaSmokeOne wrote:je je, nadje se jos, al cek par dana dok se rasproda ta stara serija...lopovlukannwn wrote:Ja pušim...al tu kod nas bijeli walter je 13 kuna..AlabamaSmokeOne wrote:pas im mater, danas kupujem bijeli walter, odjednom 14.5 kn
- elrania
sad sam bas krenula pit red bull da vidim kak ce djelovat i ne cini mi se da ima nekog efekta...metallicat wrote:trebao bi mi poseban topic o cugi za učenje, ozibljno...bit će problema u 10mj.
kava mi je nepitka
cajevi su mi dragi i ostajem vijerna earl greyu
u biti mi ni ne treba nesto da me drzi budnom, jer si skroz izokrenuh bioritam i najcesce bez problema do kojih 4, 5 ostajem budna, neovisno o tome kad budim
no necu zanijekat 17satna spavanja radi nadoknadivanja sna...
a sto se alkoholiziranja tice... manje vise mi se gadi sve
tu i tamo mogu proc pelin i trojka, te naravno, tamno velebitsko i karlovacko
- Rodman
Djuro20 wrote:vjeruj mi, znam, iako, već jedno 5 godina ne pijem ništa osim kole, ni vodu, a popijem jedno 2 litre dnevno.
i onak iz fora sam išo prije 3 mjeseca napravit pretrage jetre, i sve je uredu.
A evo, uzeo danas Cocktu, bez kofeina i ortofosforne kiseline.
- metallicat
-
annwn
AlabamaSmokeOne wrote:je je, nadje se jos, al cek par dana dok se rasproda ta stara serija...lopovlukannwn wrote:Ja pušim...al tu kod nas bijeli walter je 13 kuna..AlabamaSmokeOne wrote:pas im mater, danas kupujem bijeli walter, odjednom 14.5 kn
Jaooo!!Danas, ja uđem u dučan i vidim, bijeli walter 14 kuna!Pas mater...i nisam imala tu još jednu prokletu kunu da kupim čike i bila sam u krizi, i onda sam okolo žicala..
- jigsaw
Vidite na što sve cigareta navodi...annwn wrote:AlabamaSmokeOne wrote:je je, nadje se jos, al cek par dana dok se rasproda ta stara serija...lopovlukannwn wrote: Ja pušim...al tu kod nas bijeli walter je 13 kuna..
Jaooo!!Danas, ja uđem u dučan i vidim, bijeli walter 14 kuna!Pas mater...i nisam imala tu još jednu prokletu kunu da kupim čike i bila sam u krizi, i onda sam okolo žicala..