Wolf Creek (2005)
- bakero
Wolf Creek
Jel gleda ko ovaj australski film, meni je sasvim dobro lega, nešto ko texas chainsaw massacre a još po istinitom događaju, baš me je ugodno iznenadio i ima krvi do kolina!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- john_constantine
- bakero
pa on im je sjeba auto, ma meni je film predobar, ubojicu nikad nisu našli, čak su onog muškog okrivili za ubojstva, moćna je ona scena sa snajperom al dosta........... neću spoilat film ovima što nisu gledali......john_constantine wrote:gledao također film. Mlako ostvarenje, ali baš prejeben i realan film. A znate li da je ubojica bio hrvatskog podrijetla? Samo mi nikako nije jasno kako su se ispraznili akumulatori na mjestu pada meteorita
R.I.P.
R.I.P.
- Deimos
- bakero
da, upravo to, nakon nekog vrimena radi nedostatka dokaza i onoga momka su pustili!Deimos wrote:pa nisu našli ubojicu. frajera su optužili da je on cure ubiojohn_constantine wrote:gledao također film. Mlako ostvarenje, ali baš prejeben i realan film. A znate li da je ubojica bio hrvatskog podrijetla? Samo mi nikako nije jasno kako su se ispraznili akumulatori na mjestu pada meteorita
R.I.P.
R.I.P.
- A$H
Re: Wolf Creek
nije po istinitom događaju nego je samo inspiriran nekim ubojstvima kaje su se dogodila oko tog mjesta..isto kao i film Texas Chainsaw Massacre..bakero wrote:Jel gleda ko ovaj australski film, meni je sasvim dobro lega, nešto ko texas chainsaw massacre a još po istinitom događaju, baš me je ugodno iznenadio i ima krvi do kolina!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
da i sad čami u zatvoru..john_constantine wrote:gledao također film. Mlako ostvarenje, ali baš prejeben i realan film. A znate li da je ubojica bio hrvatskog podrijetla? Samo mi nikako nije jasno kako su se ispraznili akumulatori na mjestu pada meteorita
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
- Dragonrage
- Aryx