Koji ste horror zadnji gledali?
- Freddy
- HorrorHR
- Site Admin
-
Scream- e ovaj put mi je bio bolji nego prošli put kad sam gledao. Vrlo dobar film no killer je prežalostan a killovi su jednostavno prejadni(osim onog u garaži).
Fore i šale su dobre ,režija je dobra i likovi su u filmu solidni.
No i dalje mi nekak nije bolje od slasher filmova iz 80tih kao Friday the 13th i Nightmare on elm street.
Fore i šale su dobre ,režija je dobra i likovi su u filmu solidni.
No i dalje mi nekak nije bolje od slasher filmova iz 80tih kao Friday the 13th i Nightmare on elm street.
- john_constantine
-
Friday the 13th part 6- Ovaj dio već dugo nisam gledao pa sam ga se htio prisjetiti. Ovo mi je za sada nekim čudom najbolji Friday film. Film je jako zabavan,režija je bolja nego u prošlim nastavcima,jason je zombie i postao je jači i nezaustavljivi čak ga se i vidi više. Killovi su dobri ,maštoviti i smješni.
Makar je film na imdbu dobio 4.8 ja ga smatram dosta boljim. Mislim da su žalbe manje više na film jer je postao više humoristićan i nije baš snjimljen u stilu prošlih nastavka. No to meni ne smeta jer zbog malo drugćijeg pristupa i dodavanja humora je film baš dobar i zabavan.
Sutra gledam sedmicu po prvi put.
Makar je film na imdbu dobio 4.8 ja ga smatram dosta boljim. Mislim da su žalbe manje više na film jer je postao više humoristićan i nije baš snjimljen u stilu prošlih nastavka. No to meni ne smeta jer zbog malo drugćijeg pristupa i dodavanja humora je film baš dobar i zabavan.
Sutra gledam sedmicu po prvi put.
- Freddy
hellraiser-najbolji dio u serijalu sa 2 i 3 dijelom,u nijednom trenutku nije bio dosadan film,ali nešto je falilo,ma nema veze,bar je bio zabavan 8-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- john_constantine
-
Pa sigurno je malo bolji od petog. Pet nije jako loš da se pogledat, ideja je bila dobra no scenaristi su zaribali . Uvedeno je bilo puno bezveznih likova da bi bilo više killova ,a killovi su bili nemaštoviti i već viđeni(jedino su mi dobri onaj s remenom i ono kad onog debeljka na motoru skine). Čak je scenarij bio nelogićan po meni. A ovaj koj kopira Jasona može primiti puno štete čak je i u jednoj sceni razbio vrata(to normalna osoba ne može). Ono što spašava film je par scena : borba s debeljkom, par killova, borba s motornom pilom i obrat na kraju(makar mi je bizzaran i dalje je dosta dobar, a ovaj Noć vještica 4 je kopiro kraj po ovom filmu ćak i scena s motorkom je bila kopirana u uskrsnućujohn_constantine wrote:uuu, sedmi nastavak. Carrie vs Jason. Meni jedan od najgorih nastavaka u serijalu, od nemaštovitih killova do iritatnih glumaca, posebice ona vrištalica, vidjeti ćeš.

Mene najviše boli što ću trebati pogledati 8 dio koj spada pod 100 najgorih filmova. No moram ipak pogledat cjeli serijal. Bilo bi glupo da ne pogledam 7 i 8 a ostale sam pogledao.
A nakon toga namjeravam popunit rupu u Elm street serijalu 5 djelom.
A onda idem na Child's play i Tcm serijal koj još nisam pogledao.
-
Friday the 13th part 8- 7 dio mi se još skida pa sam odlućio pogledatio osmi do tada. Pa nije baš loš. Ideja nije loša no opet scenarij u trenutcima zariban. Jason se može sada teleportirati , likovi su bezvezni (posebno mi idu na živce ona kućka , heroina koja ima glupe vizije o Jasonu dok je bio dječak ,onaj njen ujak koj se stalno pravi pametan ,onaj čistać koj je čista kopija onog Ralph i glupani koji umjesto da napuste brod odmah se idu borit s Jasonom).Killovi nisu nekaj no nisu ni loši jedino malo predugo traju trebali bi biti brže izvedeni (zakon mi je onaj s boksačem). Kraj je zbilja glup. Jason bez maske izgleda u ovom filmu užasno a na kraju proli se po njemu neka kiselina i postane dječak
Jedino što ćini film gledljivim su par killova i scene u gradu su dosta zabavne.
Pripremam se gledat sedmicu.

Pripremam se gledat sedmicu.
- metallicat