Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
elrania

Post by elrania » 14 Jun 2007, 23:07

izbjegavam vec neko vrijeme pokupit taj film od frenda da ga konacno pogledam.. americku verziju, jel :-/

ot: silence of the lambs i reservoir dogs
prvi mi puno drazi od drugog, al drugi je nenadmasno dobro osmisljeno djelo sa savrsenom konverzacijom

Freddy

Post by Freddy » 14 Jun 2007, 23:57

:wink:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Aryx

Post by Aryx » 15 Jun 2007, 01:11

alien 3
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 15 Jun 2007, 06:50

Fearless
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Jun 2007, 10:02

Mairosu wrote:
Dragonrage wrote:24 - season 1 4,5/5 - da bih i čistu peticu, ali neću iz razloga jer su mi naredne sezone...recimo posebice četvrta i ova sad već predzadnja peta bile odlične i mrvicu bolje od ove...
Fascinantno mi je kako su za prvu sezonu, dakle sezonu koja odlučuje da li će serija imati daljnji uspjeh ukoliko bude prihvaćena od strane publike, ili neće, ukoliko ne bude, za glavne negativce izabrali srbe hehe...dosta neuobičajen izbor...ali dobar...mi lajk. Zaplet jako dobar, jednostavan ali dobar...iako mjestimično malo naporan..čas mu otmu obitelj, pa ju oslobodi, pa ih otmu opet, pa taman kad oslobodi ženu, otmu mu kćer i obratno...ali ajd...zanimljivo je to. Lik Bauerove žene mi je bio dosta iritantan, i zapravo mi je drago da su ju odlučili maknuti iz serije...tako da mi je originalni kraj mnogo, mnogo bolji od alternativnoga. Očito su i sami autori shvatili da taj lik ide gledateljima malo na živce. Ali u ostalom, ovako je cijeli taj kraj, ali i serija dobila jedan drugi viši nivo, a tu je i Nina...koje mi je iznimno žao jer je to bio baš dobar lik, no očito je da su ju autori odlučili iskoristiti u narednim sezonama...što se i dogodilo.
Inače nisam imao pojma da je većinu epizoda iz prve sezone režirao Stephen Hopkins ("Predator 2", "The Ghost and the Darkness", "Lost in Space" itd.). Također...čini mi se da je za razliku od narednih sezona, ova prva imala nekako najviše "logičnosti"...naime na što točno mislim. Kako se cijela serija odvija u realnom vremenu, logično bi bilo da su likovi s vremenom umorni, da jedu, da idu na WC, da se presvuku koji put...a to ovdje i čine...kasnije to kako mi se čini nije baš bio običaj...ili jednostavno ja nisam obazirao pažnju na te sitne detalje...
Sve u svemu izvrstan početak jedne izvrsne serije... :prayer: :supz: :prayer:
Nadam se da je onih 0.5 izostalo jer Dennis Hopper ne ume srpski. :D
LOL...joj to mi je bilo tak smiješno...općenito kak su pričali srpski, ne samo on...
Ali zanimljivo je čuti poznati jezik u nekom tako popularnom i poznatom proizvodu... :D :D :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Jun 2007, 10:02

A$H wrote:Fearless
I??? Ocjena, dojmovi??? :D

Aryx

Post by Aryx » 15 Jun 2007, 12:41

Dragonrage wrote:
meni je film bio ok. nista posebna ako volis once apon a time in china i ovo ce ti se svidjeti, makar je oaic puno bolji
inace meni je heroj nenadjebiv film :D stalno cekam neki koji ce mi ga skinuti s moje ljestvice borilackih

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Jun 2007, 12:52

Aryx wrote:
Dragonrage wrote:
meni je film bio ok. nista posebna ako volis once apon a time in china i ovo ce ti se svidjeti, makar je oaic puno bolji
inace meni je heroj nenadjebiv film :D stalno cekam neki koji ce mi ga skinuti s moje ljestvice borilackih
Gledao sam ja...ali pitam njega... :D :D

Meni je ovaj daleko bolji od Heroja...Heroj je više umjetnički...a ovaj je borilački...ali sa dušom...dubinom...

Aryx

Post by Aryx » 15 Jun 2007, 13:10

Dragonrage wrote:
Aryx wrote:
Dragonrage wrote: I??? Ocjena, dojmovi??? :D

Meni je ovaj daleko bolji od Heroja...Heroj je više umjetnički...a ovaj je borilački...ali sa dušom...dubinom...
heroj zato sto je art sa dusom i dubinom mi je nenadjebiv , jesi gledao once apon a time in china ?ako ti se svidio fearless onda ce ti se i taj isto , dobri su filmovi da se razumijemo ali fali mi nekakva ljepota i dubina koja je bila u heroju

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Jun 2007, 13:14

Aryx wrote:
Dragonrage wrote:
Aryx wrote: meni je film bio ok. nista posebna ako volis once apon a time in china i ovo ce ti se svidjeti, makar je oaic puno bolji

heroj zato sto je art sa dusom i dubinom mi je nenadjebiv , jesi gledao once apon a time in china ?ako ti se svidio fearless onda ce ti se i taj isto , dobri su filmovi da se razumijemo ali fali mi nekakva ljepota i dubina koja je bila u heroju
Nisam gledao Once apon a time in china...ali past će kad tad...cijeli serijal
Je...oba su odlična...no ovaj je pak meni bolji jer je više borilački od Heroja...Heroj je kao što rekoh više artistički, pa mu fali recimo to tako fajtova...

A$H

Post by A$H » 15 Jun 2007, 13:37

Dragonrage wrote:
Aryx wrote:
Dragonrage wrote: Gledao sam ja...ali pitam njega... :D :D

Nisam gledao Once apon a time in china...ali past će kad tad...cijeli serijal
Je...oba su odlična...no ovaj je pak meni bolji jer je više borilački od Heroja...Heroj je kao što rekoh više artistički, pa mu fali recimo to tako fajtova...
Je fightovi su super bolji mi je definitivno od Heroja.,..

Aryx

Post by Aryx » 15 Jun 2007, 13:46

niste mi vi bas za art a :D :wink:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Jun 2007, 13:48

Aryx wrote:niste mi vi bas za art a :D :wink:
Hahaha...ma ok je to...ali više volim ove borilačke gdje se fakat tuku nego gdje lete po granama... :lol: :lol: :twisted: 8)

A$H

Post by A$H » 15 Jun 2007, 13:54

Dragonrage wrote:
Hahaha...ma ok je to...ali više volim ove borilačke gdje se fakat tuku nego gdje lete po granama... :lol: :lol: :twisted: 8)
potpis..a i ima više vrsta art filmova...nije da ih ne volim...

Aryx

Post by Aryx » 15 Jun 2007, 14:31

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
potpis..a i ima više vrsta art filmova...nije da ih ne volim...
ok niste mi vi bas za art borilacke :D prepune boja i tak :D

Post Reply