Dexter
-
filmofil
Re: Dexter
4. sezona, 1. epizoda...čisto savršenstvo, jedan od najjačih uvoda u sezonu neke serije IKADA...otvoren je slučaj trinity killera, vraćen je jedan stari lik, a dexter ima skroz novi problem s kojim se mora nositi
jedva čekam rasplet svega
jedva čekam rasplet svega
This is the Zodiac speaking.
-
filmofil
kak mi je fora ovo sa nespavanjem, kolko vidim to će ići kroz cijelu sezonu...kako jedna "sitnica" promjeni cijelu čovjekovu životnu rutinu i hendikepira ga
a ovaj trinity killer je veći pacijent od dextera, savršeno odabran glumac
a ovaj trinity killer je veći pacijent od dextera, savršeno odabran glumac
- Decadentor
ja sam zapeo u trecoj sezioni, pogledah prvwe dvije epke i kodda je neko hladjenje, ali bumo vidli 

-
filmofil
i meni je početak 3. sezone bio mlak...ništa u usporedbi s prve dvije sezone, al gledaj dalje, bit će tu svega jošDecadentor wrote:ja sam zapeo u trecoj sezioni, pogledah prvwe dvije epke i kodda je neko hladjenje, ali bumo vidli
- Wendigo
meni je treća "najlošija" sezona. početak je relativno bezveze, ali kasnije kad se zaoštre stvari između X i Y postaje super.filmophil wrote:i meni je početak 3. sezone bio mlak...ništa u usporedbi s prve dvije sezone, al gledaj dalje, bit će tu svega jošDecadentor wrote:ja sam zapeo u trecoj sezioni, pogledah prvwe dvije epke i kodda je neko hladjenje, ali bumo vidli
-
filmofil
HAHAHAHAHAHAHA umro sam od smijeha na 3. epizodu...kakav kraj
koji izraz lica i kakva situacija
predobro!!!
predobro!!!
-
filmofil
SpoilerShow
onaj izraz lundyjevog lica na kraju je prestrašan
-
filmofil
završio sam cijelog dextera jučer navečer, namjeravao sam jučer samo 7. i 8. epizodu jer sam na knap s vremenom, al sam ih progutao 6 u jednoj večeri/noći
preprepreprepredobar kraj sezone, ma sve je zakon...trinity killer je definitivno za sada bio najveća prijetnja dexteru...
a moje psihičko stanje...hmm...tužan sam jer nema više dextera, bar do jeseni...tražim novu seriju koja će me ovako uzeti u sebe, al takve su rijetke
hvala svima koji su pratili moje dnevnike gledanja i ekipi koja je već odgledala dextera, čujemo se opet na jesen u ovoj temi
HELLO, DEXTER MORGAN
preprepreprepredobar kraj sezone, ma sve je zakon...trinity killer je definitivno za sada bio najveća prijetnja dexteru...
a moje psihičko stanje...hmm...tužan sam jer nema više dextera, bar do jeseni...tražim novu seriju koja će me ovako uzeti u sebe, al takve su rijetke
hvala svima koji su pratili moje dnevnike gledanja i ekipi koja je već odgledala dextera, čujemo se opet na jesen u ovoj temi
HELLO, DEXTER MORGAN
- horkolerbus
prvo kad sam odgledao prve 3 epizode smorio sam se,kao sto sam i napisao,posle nekog vremena ajde da odgledam i 4 epizodu ,sada ne mogu da se otarasim ,posle svake epizode me navlaci gore nego moju devojku spanske serije 
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- Decadentor
-
filmofil
ahhh, još ima vas koji niste pogledali cijelog do sada snimljenog dextera...ljubomoran sam, da mi je ponovit tih mjesec dana opsjednutosti dexterom i gutanja epizoda.................
- john_constantine
počni gledati true blood, još jedna zarazna serijafilmophil wrote:ahhh, još ima vas koji niste pogledali cijelog do sada snimljenog dextera...ljubomoran sam, da mi je ponovit tih mjesec dana opsjednutosti dexterom i gutanja epizoda.................
Michel puši karu.
-
filmofil
john_constantine wrote:počni gledati true blood, još jedna zarazna serijafilmophil wrote:ahhh, još ima vas koji niste pogledali cijelog do sada snimljenog dextera...ljubomoran sam, da mi je ponovit tih mjesec dana opsjednutosti dexterom i gutanja epizoda.................
no way jose
vampiri + romantika, ne bum to probavio
- Scarface
Romantika i nije na prvom mistu u seriji. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- HorrorHR
- Site Admin
anofišl ali kul