The Invisible Man

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Black Stena

The Invisible Man

Post by Black Stena » 09 Jun 2007, 14:39

Jel tko gleda ovu seriju, meni jedna od najboljih, komična i ima i akcije i svega pomalo a prča je odlična...šteta samo 2 sezone. moja ocjena 10/10.
http://www.tv.com/the-invisible-man/sho ... ts;title;0
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jun 2007, 15:06

lol, sjećam se te serije. Teško da bi dao 10/10, prije 7/10. Likovi su bili dobri, glumci dobri, priče dobre, efekti dobri. Jedino je bilo blesavo ona epizoda za nevidljivim ženskim čudovištem koji je htio povaliti glavnog glumca. :lol: :lol: Hm, a što onda? ne sjećam se da li je uspio osvetiti brata ili nije?
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 09 Jun 2007, 15:14

Gledao par epizoda onako kad bi naletio na TV, ništa posebno mi nije bilo.

A$H

Post by A$H » 09 Jun 2007, 15:57

HorrorHR wrote:Gledao par epizoda onako kad bi naletio na TV, ništa posebno mi nije bilo.
isto i ovdje..imam cijelu seriju ali nisam je još pogledao do kraja..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Re: The Invisible Man

Post by Dragonrage » 11 Jun 2007, 13:17

Black Stena wrote:Jel tko gleda ovu seriju, meni jedna od najboljih, komična i ima i akcije i svega pomalo a prča je odlična...šteta samo 2 sezone. moja ocjena 10/10.
Uuuuu...to mi bila odlična serija...kako sam se ja smijao kad sam to gledao...njih dvojica su bili presmiješni, a kad bi ovaj tek poludio zbog tog srebra...ludnica :D :D :D
Sjećam se kad su jednom uletili šefu u ured, a ovaj sa svojim pomoćnikom gleda sapunicu hahaha...ono, obojica na rubu suza, ali kao nije ništa :D :D :lol: :lol: :lol:

metallicat

Post by metallicat » 11 Jun 2007, 14:13

gledala sam ju kad je bila, ali se ful malo sjećam, bila je ok, mogli bi je opet stavit.
Image

dragonheart

Post by dragonheart » 11 Jun 2007, 17:51

Dragonrage wrote:
Black Stena wrote:Jel tko gleda ovu seriju, meni jedna od najboljih, komična i ima i akcije i svega pomalo a prča je odlična...šteta samo 2 sezone. moja ocjena 10/10.
Uuuuu...to mi bila odlična serija...kako sam se ja smijao kad sam to gledao...njih dvojica su bili presmiješni, a kad bi ovaj tek poludio zbog tog srebra...ludnica :D :D :D
Sjećam se kad su jednom uletili šefu u ured, a ovaj sa svojim pomoćnikom gleda sapunicu hahaha...ono, obojica na rubu suza, ali kao nije ništa :D :D :lol: :lol: :lol:

A jel se sjećaš,kada je totalno poludio i kada su mu oči posrebrnile,LUDILO i one butre koja je mogla napuniti pluća vodom LaLorone.....????
Meni isto luda serija....
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

maddjuro

Post by maddjuro » 11 Jun 2007, 21:41

ok serija. baš razmišljam da je nabavim
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Jun 2007, 11:11

dragonheart wrote:
Dragonrage wrote:

A jel se sjećaš,kada je totalno poludio i kada su mu oči posrebrnile,LUDILO i one butre koja je mogla napuniti pluća vodom LaLorone.....????
Meni isto luda serija....
E da...ta trebica...sjećam se toga...ali onako..."u magli" heheh :D :D
A to kad je totalno poludio je bilo urnebesno...kad je zajebavao ekipu po ulici haha... :lol: :lol: :lol:
Brijem da bi si mogao isto nabaviti seriju...nije skupa i ima samo dvije sezone...zašto ne... :) :)

dragonheart

Post by dragonheart » 12 Jun 2007, 17:59

Imam ja tu seriju ali DVD RIP je samo prva sezona,druga je nekako :shock:
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

lazychildintime

Post by lazychildintime » 22 Mar 2008, 21:36

Evo da ne radim novi thread, budim ovog iz groba.

Serija je prehebena, prije tjedan dana sam pogledao sve.

Odite na www.warezhr.org i tamo ju potrazite. Na rapidshareu je uploadano, mozete skinut jednu po jednu epizodu full brzinom.

Anywho, cini mi se ko da bi mogli nastavit snimat, prekinuta je zbog nesuglasica sa sci-fi channelom i jos nekim, pitaj boga kim. Zadnja epizoda je snimljena da moze ostat zadnja, ali bome bi moglo bit jos puno predobrih nastavaka kad bi htjeli.

Serija je prezabavna, ima trash elementa, akcije, humora... tolko mi se uvukla pod kožu da ću vjerojatno napravit peticiju za nastavak snimanja.
Postam ovdje link, pa pocnite potpisivat! ;)

A$H

Post by A$H » 22 Mar 2008, 21:39

e da u medu vremenu je opet pogledao cijelu...steta kaj su stali sa njom...zabavna je..

lazychildintime

Post by lazychildintime » 22 Mar 2008, 21:42

Sva sreća da je neko prije mislio na to!

http://www.petitiononline.com/imans3/petition.html

fan site www.imaniacs.org

Znam da te peticije nisu bogznakaj, al nikad se nezna!

A$H

Post by A$H » 22 Mar 2008, 21:49

7306 Total Signatures

slabo za sad...

Scarface

Post by Scarface » 23 Mar 2008, 01:18

Odlična serija, sićan se kad je jedanput popizdija pa istuka pantomimičara, a ono ispalo je da ovaj to glumi jer je ovaj bija nevidljiv. :lol: :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply