Facebook?
- Asfodel
Re: Facebook?
Umjesto da piše da se nekome sviđa nečija objava, piše
Pero prca Niko Nikić objava u guzu

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
ima i stevo je rekao da mu se svidja vas pipmek ahhahAsfodel wrote:Umjesto da piše da se nekome sviđa nečija objava, pišePero prca Niko Nikić objava u guzu

- horror_fan
imam facebook i ovisnik sam :/ 
Horror films are movies that strive to elicit the emotions of fear, horror and terror from viewers.
- Wendigo
nemam ga već preko mjesec dana, i bolje...
šteta što se sranje neda baš izbrisati.
šteta što se sranje neda baš izbrisati.
- john_constantine
mene više nervira što je sve više zastupljen na drugim stranicama i igrama, kao imbd ili neke reflexive igre (kada pokreneš igru, izbaci te da bi se ulogirao u facebook acount) i slično... A stranica je tako obično smeće, dobro kaže lik iz buga, amerikanci su postali nesocijalizirani, zato i postoji facebook.
Hrvati nisu ništa bolji, naravno. 
Michel puši karu.
- Asfodel
Meni je, pak, žao, što mi mnogi frendovi nemaju fejsbuk pa moram trošit lovu na mobu, recimo
Iskorištavam njegove korisne strane do maksimuma i tu je baš prikladan
Iskorištavam njegove korisne strane do maksimuma i tu je baš prikladan
- elrania
također. i sve više koristi za faks. ne moram kopat po informacijama na stranici od katedre i oglasnima, neg svi sve sam lijepe na grupu i bude na jednom mjestu sve što treba.Asfodel wrote: Iskorištavam njegove korisne strane do maksimuma i tu je baš prikladan
- Asfodel
E e i to, fucks. Da jedna grupa ne šalje stalno obavijesti, pol tog ne bih ni znalaelrania wrote:također. i sve više koristi za faks. ne moram kopat po informacijama na stranici od katedre i oglasnima, neg svi sve sam lijepe na grupu i bude na jednom mjestu sve što treba.Asfodel wrote: Iskorištavam njegove korisne strane do maksimuma i tu je baš prikladan
- john_constantine
e koliko je istina što je napisano u kolumni? Mislim, ja sam se priključio na facebook samo zato da bi pronašao tu ekipu iz srednje s kojima sam bio prije pola godine na maturalnoj večeri. Nitko niti da pošalje pišljivu poruku ili odgovor. Od prijateljice doznam da je to normalna stvar, a i kolumna je isto potvrdila. Nitko ništa ne komunicira, ali bitno da su ono "u kontaktu".
Michel puši karu.
- A$H
- Decadentor
- Wendigo
sredi nešto gore u runi pa će bit sexa...A$H wrote:ma ljudi manje facea..vise sexa..![]()
- A$H
nisam imao pojma da je..palo mi sam na pamet..i cak funkcionira..Decadentor wrote:ahaha grupa sa fejsaA$H wrote:ma ljudi manje facea..vise sexa..![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
John_Ryder
pa može se seksat i dok si na fejsuA$H wrote:ma ljudi manje facea..vise sexa..![]()
- A$H
pa kaj sam ti ja..samo se pojavi i vec ces nekaj snimit..za mene funkcionira..jbg ona prosla je imala 17 god. hahahaWendigo wrote:sredi nešto gore u runi pa će bit sexa...A$H wrote:ma ljudi manje facea..vise sexa..![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!