Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
one and only

Re: Koji je to film?

Post by one and only » 19 Apr 2010, 11:43

E moze li ljudi mala pomoc,ako neko moze da mi preporuci serije slicne Supernatural i na taj fazon odnosno horor serije,i ako neko moze da mi kaze ako je gledao Harperovo ostrvo seriju kakva je jer sam gledao neku noc na TV pa rekoh ako je dobra da je skinem????

metallicat

Post by metallicat » 19 Apr 2010, 12:29

harpers island je odlična serija, tako da ju pogledaj.
supernatural ne volim, ali evo koje su mi dobre serije: hex (jedino malo 2.s iritira ali dobro), being human (ima čak 2sezone), demons i reaper su serije s nešto horror elementa ali više humora, reaper pogotovo, tu recimo spada i dead like me, zatim my own worst enemy, dead set, angel (puno bolji od buffy).
Image

one and only

Post by one and only » 19 Apr 2010, 14:03

metallicat wrote:harpers island je odlična serija, tako da ju pogledaj.
supernatural ne volim, ali evo koje su mi dobre serije: hex (jedino malo 2.s iritira ali dobro), being human (ima čak 2sezone), demons i reaper su serije s nešto horror elementa ali više humora, reaper pogotovo, tu recimo spada i dead like me, zatim my own worst enemy, dead set, angel (puno bolji od buffy).
Ok hvala :D ,skidam onda harperovo ostrvo pa cu vidjeti mozda i neku od ovih sto si navela ali najverotavnije cu Dextera posle toga....

boyko

Post by boyko » 21 Apr 2010, 17:40

ovak.več me par godina muči ovaj film.
sjećam se da se radnja odvija u nekom bunkeru ispod zemlje u kojem su radili neke eksperimente nad nekim likom il (tak nekaj).tom liku je iz jezika izlazila neka oštrica,bodež(ik kaj več) pomoću koje se hranil.i mislim da se hranil ljudskim mozgovima.mislim da je čak i gnijezdo gradil..
na kraju su ga ubili tak da su ga hitili iz helikoptera.opal je na stijenu i umrl..
nadam se da je nekom ovo poznato..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Decadentor

Post by Decadentor » 21 Apr 2010, 18:02

boyko wrote:ovak.več me par godina muči ovaj film.
sjećam se da se radnja odvija u nekom bunkeru ispod zemlje u kojem su radili neke eksperimente nad nekim likom il (tak nekaj).tom liku je iz jezika izlazila neka oštrica,bodež(ik kaj več) pomoću koje se hranil.i mislim da se hranil ljudskim mozgovima.mislim da je čak i gnijezdo gradil..
na kraju su ga ubili tak da su ga hitili iz helikoptera.opal je na stijenu i umrl..
a to je neki lik pokuso samoubojsvo i deda ga pronadje i ubaci u njega neki serum da nemoze umrt i onda je posto besmrtan
al neznam kako se zove XD
Image

boyko

Post by boyko » 21 Apr 2010, 18:44

Decadentor wrote:
boyko wrote:ovak.več me par godina muči ovaj film.
a to je neki lik pokuso samoubojsvo i deda ga pronadje i ubaci u njega neki serum da nemoze umrt i onda je posto besmrtan
al neznam kako se zove XD
e da,tak nekaj

shtile

Post by shtile » 29 Apr 2010, 13:33

e ne radi se o hororu,prije otrpilike 10ak godina je bila na htvu serija o nekoj ženskoj koja je iz nekog rajfa ispucavala neka sranja prilično low budget serija ne mogu se sjetit naziva niti likova

Decadentor

Post by Decadentor » 29 Apr 2010, 13:35

shtile wrote:e ne radi se o hororu,prije otrpilike 10ak godina je bila na htvu serija o nekoj ženskoj koja je iz nekog rajfa ispucavala neka sranja prilično low budget serija ne mogu se sjetit naziva niti likova
djevojka iz buducnosti'??? :lol: :lol:
Image

shtile

Post by shtile » 29 Apr 2010, 13:38

Decadentor wrote:
shtile wrote:e ne radi se o hororu,prije otrpilike 10ak godina je bila na htvu serija o nekoj ženskoj koja je iz nekog rajfa ispucavala neka sranja prilično low budget serija ne mogu se sjetit naziva niti likova
tako nešto bio je tamo neki bradati čiča zli uglv bio sam dječarac pa se ne sjećam svega znam da su puštali u ljetnom periodu uz one teen francuskinje što su se ševile

Decadentor

Post by Decadentor » 29 Apr 2010, 13:39

shtile wrote:
Decadentor wrote:
tako nešto bio je tamo neki bradati čiča zli uglv bio sam dječarac pa se ne sjećam svega znam da su puštali u ljetnom periodu uz one teen francuskinje što su se ševile

http://www.youtube.com/watch?v=VggPhe39XWw tadam :D
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Apr 2010, 15:34

Btw, nije djevojka, nego djevojčica iz budućnosti :finga:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Apr 2010, 15:58

ajme, koji treš o serije. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Apr 2010, 17:21

he, obožavao sam tu seriju, gledao sam ju svaki put kada su je prikazivali. Danas bi vjerojatno bila loša, ali volio bi ju opet pogledati. :)
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Apr 2010, 17:50

Čak i u toj dobi sam znala da je komatozni treš :lol: al svi smo je gledali, jer se puštala u nizu s drugim dobrim stvarima (mislim da su Crveni patuljak i Candy candy bili u igri :mrgreen: ili tako nešto)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

boyko

Post by boyko » 29 Apr 2010, 18:21

haha i ja sam ovo pratil.bila mi je dobra :D

Post Reply