Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
filmofil
-
ma kaj god smisle to mora nadmašiti dark knighta, tj njegov najbitniji element - jokera...a to je mission impossible, barem iz moje sadašnje perspektive
al eto, kad čujem stvari tipa 'epska priča vol.1 i vol.2' mašta mi proradi
kak god, prvo ajmo vidjeti šta je nolan napravio s ovim djelcem pa ćemo onda o batmanu zbijat teorije
e sad, jel on za isti studio radi inception za koji je radio i dark knight po nekom ugovoru?
This is the Zodiac speaking.
-
Boby
Da, oba filma se snimaju pod produkcijom WB-a i s obzirom da su mu za Inception dali 200 milijuna (što je skuplje čak i od Dark Knighta) sumnjam da u ugovoru ne postoji neka klauzula po kojoj im je dužan učiniti neku malu uslugu, recimo, dovršiti triologiju. Ali to je samo moja pretpostavka.
-
filmofil
-
da, na nešto slično sam ciljao...zanimljivo
-
Scarface
I prvi trač (vezano za kraj Inceptiona) i to sa vol. 1 i 2 za trećeg Batmana bi bilo prejebeno dobro, ono, u rangu poredobro da je istinito,nažalost, samo fanovske tlapnje.
A i gle, nije da je to za Riddlera neizvedivo, ipak je film jedna ideja, svi likovi mogu bit izmijenjeni, a i nije li malo prevelika slučajnost da toliko likova iz Batmana glumi u ovom filmu?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Boby
U Prestigeu glume i Bale i Caine, ovdje su pak trojca; drugim riječima Nolan po uzoru na mnoge redatelje voli reangažirati ljude s kojima je radio. Kako već rekoh, naslušao sam se tračeva da je Ledger prvenstveno trebao ovdje glumiti.
Da su se i nekim čudom likovi ovdje izmjenili opet ne vidim kako bi se tu ugurao Watanabe.
A što se pak samog Riddler tiče, sumnjam da će ga Nolan uopće uvoditi ukoliko se prihvati trojke.
Iako sama ideja zvuči odlično jer ovime bi se čitavi film posvetio jednom villainu i onda bi ostalo mnogo mjesta za daljnu razradu osnovne priče u trojci s obzirom da niti do sada Nolan nije trošio vrijeme na podrijetla villaina uz iznimku Denta koji je opet i sam služio u svrhu generalne priče.
-
Boby
Posljednji intervju s Christopherom Nolanom, uglavnom o "Inceptionu" ali i o budućnosti filmova općenito; s obzirom da Warner Bros. razmišlja kako će od sada sve svoje značajnije uradke u kina puštati u 3D formatu, Nolan je jedina osoba koja bi se tom negativnom trendu mogla uspješno usprotiviti:
http://screenrant.com/christopher-nolan ... kee-50838/
-
Boby
Ovo su riječi jednog od novinara "L.A. Timesa" koji je uspio pogledati prvih 12 minuta "Inceptiona":
"It gets even better: I saw it at Chris and Emma’s house in his editing suite which is in the offices that sit on a front corner of their property.
The movie is, on the page (He has read the script), every bit as intricate as “Memento” and as slippery as “The Prestige” but the footage I saw presented Nolan as his best — using deft visual storytelling to make simple a script that is dense with ideas and twists.
I seriously would not be surprised one bit to see the Nolans on stage at the Kodak Theatre accepting a best picture Oscar for this movie…"
Baš sam imal predosjećaj za nekaj sličnog

-
filmofil
-
šta neće izaći malo prerano da bi bio u konkurenciji za oscara? takvi filmovi obično idu krajem godine
-
Boby
filmophil wrote:šta neće izaći malo prerano da bi bio u konkurenciji za oscara? takvi filmovi obično idu krajem godine
Zaboravljaš da su uveli 10 kandidata za najbolji film. Na zadnje se je uspio ugurati čak i "District 9". A gledajući i Memento i Prestige i oba Batmana, za sve bih mogao reći da su se uredno mogli ugurati među top 10 za godine u kojima su izašli. Ali opet, ovo je drukčija priča. Za ovaj je film sam Nolan rekao kako je njegov najambiciozniji a sama ideja pala mu je na pamet još prije 8 godina. Ali tek nakon što je nekome priskrbio milijardu dolara, tek onda si je mogao osigurati da mu financiraju njegovu osmogodišnju ideju.
-
filmofil
-
baš me zanima kakvo će ovo čudo biti...nadam se da neće ispasti pretenciozna hrpa proljeva kako to zna biti kad redatelji dobe krila i odriješene ruke
-
Boby
Sudeći po traileru i ovome kaj je novinar rekel (kako se složenost radnje pojednostavljuje vizualnošću); neće.
Ja imam jako dobar predosjećaj

-
Boby
Ovaj preview zvuči jako obećavajuće:
Inception, a new thriller from Dark Knight director Christopher Nolan, concerns a group of freelance dream thieves who steal people’s ideas for corporate gain by inserting themselves into strangers’ subconscious while they are sleeping. Trippy plot description aside, “It’s not a rug-pulling, twisty, turny sort of film. It’s not a film that confuses people,” says Nolan, who’s keeping further details guarded. Ellen Page, who stars alongside Leonardo Di Caprio, says that “the stuff he does is going to blow people’s minds. It definitely blew mine.” Page won’t elaborate beyond saying that the movie had her doing “the craziest s— I’ve ever done.
-
Dragonrage
-
Novi poster...

-
Boby
Kak me je preduhitrio
Poster je odličan i sve sam sigurniji kako će ovo biti remek djelo i pol.
-
A$H
ok je poster..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!