Najbolje horor scene
- john_constantine
- john_constantine
- dr_gonzo
BrainDead (1992)
Father McGruder: "- Stand back boy! This calls for some divine intervention!"
"- I kick arse for the Lord!"
I L I
Evil Dead II: Dead by Dawn (1987)
Ash: "- That's right... who's laughing now... who's laughing.....now?" i odreže ruku (legendarno)
I L I
Ash: "- That's right... who's laughing now... who's laughing.....now?" i odreže ruku (legendarno)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
A jesi vidio naslov knjige koju stavi na kantu u kojem je ruka? Pregenijalno.dr_gonzo wrote:BrainDead (1992)
I L I
- dr_gonzo
Od svih ludih likova pop je bio najdraži i baš mi je bilo žao kad je poginuo
, i glumac je to odlično odradio (ma kakv Bruce Lee
.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
pinhead.bih
Prva pojava
Scena koja mi se najviše dopala bila je prvi kontakt Christie sa cenobitima u Hell raiseru i scena sa debelim zombijem iz "Night of the living death" Toma Savinija koji se zaljulja i padne preko ograde stepeništa!
CREATURE FROM MIDIAN LAND
- dr_gonzo
I bio je jedini do sada zombi koji je napravio dijete. Čudi me kako Crkva nije reagirala na takvo (bojkottt) što ili se kad je pop poginuo on ne računa više kao jedan od njih?

- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Zombiemachine
- Wendigo
John Constantine wrote: No, kvragu, moram već jednom pogledati taj cabin fever koji imam, čuo sam da ima scena gdje ženska povrati svoju utrobu ili takvo nešto....[/quote]
to kad žena povrati utrobu je u city of the living dead koliko znam. i da, pogledaj si cabin fever makar si u jednom postu napisao da nećeš više ništa gledati od Eli Rotha.
to kad žena povrati utrobu je u city of the living dead koliko znam. i da, pogledaj si cabin fever makar si u jednom postu napisao da nećeš više ništa gledati od Eli Rotha.
- john_constantine
to kad žena povrati utrobu je u city of the living dead koliko znam. i da, pogledaj si cabin fever makar si u jednom postu napisao da nećeš više ništa gledati od Eli Rotha.Wendigo wrote:John Constantine wrote: No, kvragu, moram već jednom pogledati taj cabin fever koji imam, čuo sam da ima scena gdje ženska povrati svoju utrobu ili takvo nešto....
Da, taj post sam napisao kada sam pogledao taj film Cabin fever jer nisam znao da je njegov.
Još mi fali onda City of living dead, već bi ga prije nabavio, ali radi staroga ne mogu, ušlagirati će se ako vidi sve te scene u filmu.
- Wendigo
najbolja scena.. hmmm teška odluka pa ću ih nabrojati par:
bride of re-animator: sodoma i gomora u laboratoriju na kraju filma
+ glava sa šišmiševskim krilima.. lol, car.
evil dead 2: linda izlazi iz groba i pleše + asheva faca dok ju gleda, napad histeričnog smijeha s ostatkom namještaja.. uh ima ih previše...
the ring: "i saw her face" scena brrr.....
bride of re-animator: sodoma i gomora u laboratoriju na kraju filma
evil dead 2: linda izlazi iz groba i pleše + asheva faca dok ju gleda, napad histeričnog smijeha s ostatkom namještaja.. uh ima ih previše...
the ring: "i saw her face" scena brrr.....